Şimdi Ara

BLACKBERRY BOLD 9780 CEP TELEFONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BLACKBERRY BOLD 9780 AKILLI CEP TELEFONU

Blackberry kullanan arkadaşlar bilirler telefonum son derece güzel bir telefondur.Özellikle bu telefonda mesaj yazması oldukça keyiflidir.Özelliklerini saymaya gerek yok bbm,5mp kamerası ve daha pek çok özellik mevcuttur. Blackberry kullanacaklar telefon hakkında zaten yeterli bilgiye sahip insanlardır.

Cihazım son derece temizdir,çalışmayan herhangi bir aksanı yoktur,çiziksizdir. Fatura fotokopisi mevcuttur. Yanında 3 adet (2si orjinal) batarya ve beyaz kılıfıyla beraber göndereceğim.Telefonu kullandığımda 7/24 internetim açık olduğundan ben orjinal olmayan bataryayı kullanıyordum. Orjinal olmayan batarya 1-1.5 gün idare etmektedir. Diğer orjinal 2 batarya ise yatıyordu.Son durumlarını bilmiyorum.Kamera içerisinde bir iki ufak toz taneciği vardır ancak kesinlikle kamera çekimine zararı yoktur.Ayrıca cihazımın kulaklığı sizlere ömür olduğundan gönderemiyorum.Zaten piyasadaki normal kulaklıkları bu cihazda rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.Üründe hafıza kartı mevcut değildir.

Cihaz Turkcell'den alınma olduğu için Turkcell hatlarla sorunsuz çalışmaktadır.Diğer hatlarla kullanılmaz ya da ağ meb kodu gereklidir.

Blackberry cihazlarda temel uygulamaları kullanabilmek için normal internet paketi değil, BIS paketi gereklidir. Bunu Blackberry kullanan arkadaşlarım bilirler.

Blackberry şarj cihazları kocaman bişey olduğu için iPhone cihazlarında kullanıldığı usb girişli şarj cihazını kullanıyorum.Taşıması daha basit ve kullanışlı olduğu için bu şarj cihazı gönderilecektir.Ayrıca cihazımın kendi kutusu kaybolduğundan başka bir Blackberry Bold kutusuyla cihaz tarafınıza gönderilecektir.

Kutu İçeriği
    -BlackBerry Bold 9780 cep telefonu
    -Usb data/şarj Kablosu
    -Usb Şarj Adaptörü
    -Ürün fatura fotokopisi
    -Beyaz Kılıfı
    -Kullanma Klavuzu/ürün CDsi

Ürünle ilgili olarak herşeyi belirttim cihazım kesinlikle sorunsuz bir cihazdır ve alan arkadaş kesinlikle memnun kalacaktır.

İmei kopyalanma riski sebebiyle iadesi mümkün değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik10.5 -- 26 Ağustos 2013; 16:30:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• AYRICA ÜRÜN RESİMLERİNE AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ...

http://www.sanalpazar.com/Blackberry-Bold-9780-Cep-Telefonu-ucretsiz-Kargo__isp10322732

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik10.5 -- 26 Ağustos 2013; 11:06:52 >

• Hocam dünyaları yazmışsında teşke mobilden girenler içinde sanalpazar ilanı hariç fiyat belirtseydin :) Hayırlı Satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UltrAslan MCMV U kullanıcısına yanıt
    Sanalpazar ilanı hariç fiyatı 350 tl'dir hocam kusura bakma ya belirtmemişim:) teşekküerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik10.5 -- 26 Ağustos 2013; 16:32:23 >

• ÜRÜN RESİMLERİ:

ÜRÜN VİDEOSU:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik10.5 -- 26 Ağustos 2013; 16:36:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blackberry z10
    10 yıl önce açıldı
    BLACKBERRY BOLD
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.