Şimdi Ara

Blackberry 9900 önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Whatsapp, facebook kasmadan kullabileceğim ve mp3 dinleyeceğim bir telefon arıyorum. (diğer uygulamaları hiç yüklemeyeceğim bile..)
    biraz araştırdım ve klavyeli olarak ve kozmetik olarak da güzel gözüküyor. kullanı mı da iyi midir?
    teşekkürler.

• Beograd kullanıcısına yanıt
    Kasma bazen yapıyor,o dediklerin haricinde birşey yapmayacaksan al derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle merhaba arkadaşın dediği gibi çok fazla oyun gibi şeyler yüklemeyeceksen gerçektende parasını hak eden bir cihazdır yanlız unutma 9900 alacaksan ayrıca bis paketi satın alman gerekmekte normal internet paketi ile bir işlem yapamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLroS

Hocam öncelikle merhaba arkadaşın dediği gibi çok fazla oyun gibi şeyler yüklemeyeceksen gerçektende parasını hak eden bir cihazdır yanlız unutma 9900 alacaksan ayrıca bis paketi satın alman gerekmekte normal internet paketi ile bir işlem yapamazsın

hocam bis paketi nedir? hiçbir bilgim yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

quote:

Orijinalden alıntı: eLroS

Hocam öncelikle merhaba arkadaşın dediği gibi çok fazla oyun gibi şeyler yüklemeyeceksen gerçektende parasını hak eden bir cihazdır yanlız unutma 9900 alacaksan ayrıca bis paketi satın alman gerekmekte normal internet paketi ile bir işlem yapamazsın

hocam bis paketi nedir? hiçbir bilgim yok..

BİS paketi Blckberry İnternet Service açılımı işletim sistemi bb10 olmayanlarda sadece bu paketi alarak internet vb işleri yapabilirsin

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/bireysel-blackberry-aylik-internet-paketi-kampanyasi

http://www.vodafone.com.tr/Internet/Vodafone-BlackBerry-Data-Servisi.php

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/BISSINIRSIZ

Buralarda inceleyebilirsin

• Nerden alacaksınız acaba?
    Bende düşünüyorum

• sadece bu uygulamaları kullanacaksan çok idal bir telefon, tuşları büyük ve kullanışlı watsapp da ciddi fayda sağlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bis olmadan internete giremezsin diyen arkadaslara sasiriyorum. Ben evimdeki kablosuz internet ve disarda avm wifi larini kullanarak internete cok rahat giriyorum. Facebook ve whatsapp uygulamalarini kullaniyorum. Kullanamadigim uygulamalar linkedin, opera, bbm,
    Genel kullanim icin kesinlikle guzel bir telefon tavsiye ederim.

• yakında bende alacağım bu telefondan eğer ben sadeece twitter face youtube whatsapp dh gibi sitelere gireceğim klavyeli olsun dokunmatiği de olsun şık olsun uygun bi fiyat olsun oyun olarak hiç beklentim yok,uygulama olarak da öyle diyorsan tam aradığın telefon dostum bu arada cihazı nerden alacaksın?
  • Arkadaslar bis fiyatlarına baktım ve benim operatörümde zaten 1 gb geliyordu. Bir de üzerine bis icin ayrıca alacaksam cok pahalı olacak.
    Telefon sık ve guzel ama bu bis isi bozuyor.

• Hocam bak cihaz gerçekten güzel bir cihazdır ben 9 ay kullandım bende BİS servisi vardı hiç bir sorunla karşılaşmadan kullandım şu andaki parasını hak eden bir cihazdır.Os 10 olmayanlarda Bis maalesef gerekli denmekte ama bazı arkadaşlar whatsappı filan rahatça kullanıyormuş.Ben bir defa denedim BİS den kurtarırmıyım diye ama facebooka tarayıcıdan giriliyordu.whatsapp kullanamıyordum, mail kullanamıyordum yinede sen bilirsin 9900 özelliği olan mail servisini yanılmıyorsam kullanamazsın.
    Eger bütçen yetiyorsa blackberry serisinden q5 de kullanabilirsin onda direk internet tarifenden yararlanabiliyorsun
  • Kisaca anlatiyorum twitter facebook ve muzik icin guzel telefon arada kasiyo ama. Eger instagram falan dusunuyorsan yok oyle bir sey bastan soyliyim fotografi sadece cekersin oyle guzel efekt falanda yok.bis olayina gelince sadece whatsapp twitter kullanacaksan eger aveaysan ve kontorlu hatsan ayda 9 tl ye 250 mb bis yap her sekilde yetiyor zaten evden falan wifi dan baglaniyorsun

• meksika malı 9900 gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ayrıca yeni instagram uygulaması da geldi artık fotoğraf koyabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

meksika malı 9900 gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ayrıca yeni instagram uygulaması da geldi artık fotoğraf koyabiliyorsun

Meksika bulmak çok zor bi ara buldum oda beyazdı diye vazgeçtim.Türkiyedekilerin %90 ı Macaristan üretimi

• quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

quote:

meksika malı 9900 gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ayrıca yeni instagram uygulaması da geldi artık fotoğraf koyabiliyorsun

Meksika bulmak çok zor bi ara buldum oda beyazdı diye vazgeçtim.Türkiyedekilerin %90 ı Macaristan üretimi

ben meksika malı aldım hem de beyaz,ayrıca beyaz daha güzeldeğil mi hocam siyah kapla birlikte muazzam oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: brombeere

Kisaca anlatiyorum twitter facebook ve muzik icin guzel telefon arada kasiyo ama. Eger instagram falan dusunuyorsan yok oyle bir sey bastan soyliyim fotografi sadece cekersin oyle guzel efekt falanda yok.bis olayina gelince sadece whatsapp twitter kullanacaksan eger aveaysan ve kontorlu hatsan ayda 9 tl ye 250 mb bis yap her sekilde yetiyor zaten evden falan wifi dan baglaniyorsun

hocam avea 100 mb 10 tl değil mi?ben turkcell 100 mb ı 10 tl ye alıyorum
  • quote:

quote:

quote:

ben meksika malı aldım hem de beyaz,ayrıca beyaz daha güzeldeğil mi hocam siyah kapla birlikte muazzam oluyor

Ben beyazını kullandım fakat beyaz sevmeme rağmen bu telefonun siyahı ayrı bir duruşu var

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben beyazını kullandım fakat beyaz sevmeme rağmen bu telefonun siyahı ayrı bir duruşu var

ben de siyahı beğenmemiştim hocam,beyaz daha şık duruyor bana göre arkasına siyah kap takınca çok güzel bi görüntü oluşturuyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben de siyahı beğenmemiştim hocam,beyaz daha şık duruyor bana göre arkasına siyah kap takınca çok güzel bi görüntü oluşturuyor

Bakalım artık denk gelirse alırım ,Q10 ada gidiyor aklım bilmiyorum artık hangisi denk gelirse

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bakalım artık denk gelirse alırım ,Q10 ada gidiyor aklım bilmiyorum artık hangisi denk gelirse

ben önümüzdeki seneye kadar değiştirmeyi düşünmüyorum hocam çok memnunum şu an ki 9900 den ve klavyeli telefon seviyorum ben sırf dokunmatiklerden hoşlanamadım bi türlü ileride ki tercihim de ya iphone olur ya da yine bb

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.