Şimdi Ara

Blackberry 9780 Bold (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADAŞLAR SİZE PES DİYORUM YANİ, EN AZINDAN CEVABINI BİLDİĞİNİZ BAZI MADDELERİ YAZABİLİRDİNİZ.
    Tüm hafta sonuma maloldu ama konu açık kalmasın bulabildiğim cevapları yazacağım,çünkü baya bi 9780 alan var gördüğüm kadarıyla, ondan sonra da uzun bir süre Donanım haber bb bölümüne uğramayı düşünmüyorum. Siz blackberry blackberry diye her yerde Iphonucularla laf dalaşına girip sonra ...neyse
    Cevaplar:
    1.Evet
    2.32 GB a kadar desteklediği söyleniyor ama high capasity kartları da destekler mi bilmiyorum.
    3.Çözüm yok (ya da ben henüz bulamadım)
    4.Apple kadar komplex değil. İsterseniz direk USB bellek gibi görüyor. Buradaki tek sorun,cihaz mini usb çıkışına sahip değil. Kendi özel kablosu ile usb e bağlanıyor. Mini usb olsaydı 5 TL lik bu kablo her yerde bulunurdu. Ama bb 9780 inki sıkıntı.
    5.Avi leri çok güzel açıyor,fakat altyazı sorunu var,srt leri tanımıyor. İlla lazımsa altyazı gömme programları kullanmak lazım o da hemen hemen filmin kendisi kadar sürer. Bu konu henüz sıkıntılı.
    6.Media player var ama beğenmedim. (Ama ses kaliteli)
    7.Bir program kurmak için size nereye kuracağınızı sormuyo,benim anladığım cihazın hafızasından yiyiyor. Yalnız şu anda bunları yazarken aklıma geldi ben sd kartı nasıl değiştireceğim bilmiyorum (yazılımsal açıdan).
    8. Bu konu da biraz sorunlu gibi. Simden bb e nakil kolay ama tersini bilmiyorum.
    9.Hayır bu font OS 5 de daha büyük,ama 6 da küçültmüşler ve büyümüyor tek umudum OS 7
    10.Bu müthiş bilgi,ilgi ve yardımlaşma ortamında (bazı arkadaşlar için sözüm meclisden dışarı) anladım ki bu cihazı mobil internet ortamında kullanmak hayal. Ben de BIS aldım.
    11.Belli değil. Ancak bilgi alış verişi yapıldığını gösteren simge sık sık çalışıyo.
    12.Bkz: Madde 10
    13.Şöyle özetliyim; Araç için adam gibi bir Navigasyon cihazı bakıyorum.
    Benim gibi yeni bb kullanmaya başlayan arkadaşlar Allah kolaylık versin.

• Güzel inceleme olmuş da bdurmuş bas bas bağırıyor mobil internetle de rahatça nette dolaşabilrisiniz, video izleyeiblrisiniz diye... Bende alıyorum bu hafta ve bis almıyacağım. Umarım mobil intenret paketi gerçekten işimi görür. Bis'e çok kıl kapmaya başladım çünkü gözü para hırsı bürümüş heriflerin yok o uygulama çalışmaz filan o zaman Blackberry değil Turkcell olsun bu cihazın adı ya da Vodafone işte her neyse, hangi operatörseniz...
  • Hocam yanlis anlasilma olmasin.. Bu ucreti turkiyedeki operatorler almiyor sadece.. Dunyadaki tum operatorler bis kullanmak isteyenlerden aliyor bunu.. Bu para onlara degil rim firmasina odeniyor.. Yani bb yi ureten firmaya.. Sadece telefon almakla bitmiyor, bu parayi ödeyeceksinki benim firmamin yaptigi uygulamalari kullanabilesin diyor adamlar.. O uygulamalarida daha cok iş adamlari kullaniyor zaten.. Benim actigim konuda yaziyor bis olmadan neler kullanilabilir yada kullanilmaz diye.. Artik bis alip almamak kullanicilarin kullanim şekli ile alakali..

Edit: Ben bu konuya daha önce bişeyler yazmışım ama sonradan hiç girip bakmamışım sanırım, yoksa sorulan sorulara elimden geldiğince cevap vermeye çalışırdım.. Zaten bis ile ilgili konu var oraya bakılabilirdi bazı soruların cevapları için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 2 Mayıs 2011; 14:27:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Hocam yanlis anlasilma olmasin.. Bu ucreti turkiyedeki operatorler almiyor sadece.. Dunyadaki tum operatorler bis kullanmak isteyenlerden aliyor bunu.. Bu para onlara degil rim firmasina odeniyor.. Yani bb yi ureten firmaya.. Sadece telefon almakla bitmiyor, bu parayi ödeyeceksinki benim firmamin yaptigi uygulamalari kullanabilesin diyor adamlar.. O uygulamalarida daha cok iş adamlari kullaniyor zaten.. Benim actigim konuda yaziyor bis olmadan neler kullanilabilir yada kullanilmaz diye.. Artik bis alip almamak kullanicilarin kullanim şekli ile alakali..

Edit: Ben bu konuya daha önce bişeyler yazmışım ama sonradan hiç girip bakmamışım sanırım, yoksa sorulan sorulara elimden geldiğince cevap vermeye çalışırdım.. Zaten bis ile ilgili konu var oraya bakılabilirdi bazı soruların cevapları için

Ben nette surf yapabileyim, video izleyebileyim, msne girebileyim yeter şimdilik Bunlar da 250 mb internet paketi ile çok rahat yapılır snaırım :) (?)

• Yapilir hocam tabi :) yalniz cok video izlerseniz ve uygulamalari telden indirirseniz kota yetmeyebilir.. Ona dikkat edin :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Yapilir hocam tabi :) yalniz cok video izlerseniz ve uygulamalari telden indirirseniz kota yetmeyebilir.. Ona dikkat edin :))

Tabi tabi çok tehlikeli kota aşımı Bende vodafone mobil modem var oradan biliyorum bir de Turkcell'i düşünün
  • bu cihazı avea yada türkcell ile aldigimizda paket dahilinde neler var ? internet , görüsme , sms gibi neler mevcut ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue051

bu cihazı avea yada türkcell ile aldigimizda paket dahilinde neler var ? internet , görüsme , sms gibi neler mevcut ?

sadece bis, yani internet var..
  • bi sorum olacaktı. bb 9780 de gps simngesi ekranda bir türlü çıkmıyor sebebi nedir acaba. konum yenilerken çıkmıyor
  • Arkadaşlar merhaba,
    Ben de dün 9780 alarak aranıza katıldım. Daha önce hiç blackberry kullanmamış biri olarak açıkçası biraz karışık buldum aleti. Kurcalaya kurcalaya bazı şeyleri çözebilmiş olsam da, wifi ile bağlanınca nedense bb'nin kendi tarayıcısını kullanamıyorum, sunucuya bağlanamıyor diyor, ama nasılsa aynı ağ ile appworld'e girebiliyorum?
  • Ben de almayi dusunuyorum bu telefonu... Akakceden baktim en ucuz teknosa daymis. Tavsiye eder misiniz? bu arada BBM icin bis gerekiyor mu?

Tesekkurlerimle...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.