Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi hepsiburada'dan baktım bb9700ün fiyatı 1139tl ye düşmüş, yarına kadarda kampanya var, maximum kartla alınca tel 1039tl ye geliyor..
    Ben beyaz renk istiyorum ve kontratsız istiyorum.. Sizce 9700ü alıyım mı,yoksa 9780in beyazının tekno marketlere çıkmasını mı bekliyim??
    9780in fiyatı 1163tl keşke beyazı olsaydı hmn alırdım ordan.. ikiside aynı fiyat aslında çok garip.. 9700ü şöyle 800-850tl fln yapsalardı bari
    off ya ne zmn gelir acaba kontratsız beyaz, bilen var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 13 Şubat 2011; 16:28:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Şimdi hepsiburada'dan baktım bb9700ün fiyatı 1139tl ye düşmüş, yarına kadarda kampanya var, maximum kartla alınca tel 1039tl ye geliyor..
    Ben beyaz renk istiyorum ve kontratsız istiyorum.. Sizce 9700ü alıyım mı,yoksa 9780in beyazının tekno marketlere çıkmasını mı bekliyim??
    9780in fiyatı 1163tl keşke beyazı olsaydı hmn alırdım ordan.. ikiside aynı fiyat aslında çok garip.. 9700ü şöyle 800-850tl fln yapsalardı bari

Beyazı var ama Turkcell logolu.
    Turkcell logosunun olduğu parçayı değiştirebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunlu

quote:

Şimdi hepsiburada'dan baktım bb9700ün fiyatı 1139tl ye düşmüş, yarına kadarda kampanya var, maximum kartla alınca tel 1039tl ye geliyor..

Beyazı var ama Turkcell logolu.
    Turkcell logosunun olduğu parçayı değiştirebiliyorsunuz.

turkcell kontratlı ama sanırım dimi? Ben kontrarsız istiyorum işte yani mesela 24x77=1848tl ödemek istemiyorum.. sadece tel parasını ödeyip almak isiyorum yani, bis üyeliğinide daha sonra almayı düşünüyorum.. Turkcell kontratsız şekilde satıyormu telefonu acaba?

Edit: Birde turkcellden alınan telefonların açılışında da logo çıkıyormu, çıkıyorsa bunu kaldırmak mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 13 Şubat 2011; 16:58:41 >

• Turkcell de 9780 in beyazı olduguna dair bir bilginiz var mı? sorduğum tüm TİM lerde hep siyahı var..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinar22

Turkcell de 9780 in beyazı olduguna dair bir bilginiz var mı? sorduğum tüm TİM lerde hep siyahı var..?

Hem siyahı, hem de beyazı varmış.
    Telefonu hem sözleşmeli, hem de sözleşmesiz almak mümkün.
  • anadolu yakasındaki coğu tim de ellerinde beyaz yok bende beyaz istiyorum malum. Beyaz için daha ne kadar beklemem gerekiyor acaba..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinar22

anadolu yakasındaki coğu tim de ellerinde beyaz yok bende beyaz istiyorum malum. Beyaz için daha ne kadar beklemem gerekiyor acaba..?

Ben İstanbul'da yaşamıyorum.
    Turkcell'in Flagship Shop'larında (sizin için Bağdat Caddesi'ndeki mağaza) olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunlu -- 13 Şubat 2011; 19:32:34 >
  • izmirdeki tim lerde beyazını bulabilir miyim?
  • Arkadaşalar benim çok merak ettiğim bişey var, neden 9700ler 9780lerden pahalı?? Yada neden 9780ler daha ucuz
    Nerede baksam bu böyle, amazonda baktım, hepsiburada da baktım, turkcellin kendi sitesinde baktım tavsiye edilen fiyatlara... Mesela turkcellde tavsiye edilen fiyata 1097tl yazıyor, 9780 için..

1) Acaba turkcell kontratsız satıyor mu???
    2) Neden 9780 daha ucuz? (yoksa kullanılan plastik veya malzeme daha mı dandik?? bi kıllandım )

Bu sorularımın cevabını bilenler cevap verirse çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: cowcow

izmirdeki tim lerde beyazını bulabilir miyim?

Şu an için bulamazsınız. Çünkü İzmir'e daha BlackBerry 9780 gelmedi.
    Kargoda talihsizlikler dizisi yaşandı birkaç gündür, bu nedenle pazartesi gelecek BlackBerry 9780'ler.
    Çankaya'daki KVK TİM'e gelecek ilk önce.
  • quote:

Arkadaşalar benim çok merak ettiğim bişey var, neden 9700ler 9780lerden pahalı?? Yada neden 9780ler daha ucuz
    Nerede baksam bu böyle, amazonda baktım, hepsiburada da baktım, turkcellin kendi sitesinde baktım tavsiye edilen fiyatlara... Mesela turkcellde tavsiye edilen fiyata 1097tl yazıyor, 9780 için..

1) Acaba turkcell kontratsız satıyor mu???
    2) Neden 9780 daha ucuz? (yoksa kullanılan plastik veya malzeme daha mı dandik?? bi kıllandım )

Bu sorularımın cevabını bilenler cevap verirse çok sevinirim

BlackBerry 9700 daha maliyetli bir cihazdı ve bu nedenle fiyatı yüksek.
    BlackBerry 9780'de ise işlemci, kamera ve diğer OEM parçaların maliyeti düştü (Kalitesi düşmedi!) ve bu nedenle daha uygun fiyattan satılıyor. Ayrıca Torch'u kırmaması için de fiyat farkı var.

En basitinden BlackBerry 9700 çıktığından, yani bugünden 1.5 yıl önce 624 MHz işlemci güçlü olarak tanıtılıyordu. Şu an ise 1 GHz işlemciler yavaş yavaş güncelliklerini yitirmekte. Haliyle bu durum maliyete yansıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunlu -- 13 Şubat 2011; 20:11:21 >

• Teşekkürler cavap için

Birde şunu sormak istiyorum kullanan arkadaşlar varsa;
     BlackBerry 9780 - Ana Konu BlackBerry 9780 - Ana Konu

İki model arasındaki ekran görünümü farkı görüyorsunuzdur, 9780de daha fazla şey eklenmmiş gibi gözüküyor, yada görünümü değiştirdikleri için öyle işte nese.. Benim merak ettiğim acaba 9780de o üst kısımdaki saat yazan yeri falan biraz daha şeffaf yapabiliyormuyuz ayarlardan falan, çünkü ekrandaki wallpaper resmen gözükmüyor, çok dar bir alan kalmış... 9700 daha güzel gözüküyor bence bu konuda.. Yani o üstteki bant çok kalın, bunun inceltmenin ve şeffaflaştırmanın bi ayarı varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 13 Şubat 2011; 20:21:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hunlu

quote:

Orijinalden alıntı: cowcow

izmirdeki tim lerde beyazını bulabilir miyim?

Şu an için bulamazsınız. Çünkü İzmir'e daha BlackBerry 9780 gelmedi.
    Kargoda talihsizlikler dizisi yaşandı birkaç gündür, bu nedenle pazartesi gelecek BlackBerry 9780'ler.
    Çankaya'daki KVK TİM'e gelecek ilk önce.

yrn KVK'ya gidersek alabilecek miyiz?
  • quote:

Teşekkürler cavap için

Birde şunu sormak istiyorum kullanan arkadaşlar varsa;
     BlackBerry 9780 - Ana Konu BlackBerry 9780 - Ana Konu

İki model arasındaki ekran görünümü farkı görüyorsunuzdur, 9780de daha fazla şey eklenmmiş gibi gözüküyor, yada görünümü değiştirdikleri için öyle işte nese.. Benim merak ettiğim acaba 9780de o üst kısımdaki saat yazan yeri falan biraz daha şeffaf yapabiliyormuyuz ayarlardan falan, çünkü ekrandaki wallpaper resmen gözükmüyor, çok dar bir alan kalmış... 9700 daha güzel gözüküyor bence bu konuda.. Yani o üstteki bant çok kalın, bunun inceltmenin ve şeffaflaştırmanın bi ayarı varmıdır?

9700'ede os6 yükleniyor artık. O yüzden 9700'ide os5 olarak değerlendirmemek lazım. O dediğin şeyi yapmanında ayarı yok.

• bugün turkcell bayisinden kontratsız satın aldım cihazı.üstünde turkcell yazısı falan yok.hatta ellerindekinin hiç birinde turkcell yazısı yok.
    yani tüm cihazların üstünde turkcell yazması gibi bir durum yok.en azından kavacık'taki tim'de yok.
  • Ooo hayirli olsun , nasil begendin mi cihazi izlenimlerini bekliyoruz , turkcell yazmamasi cok cok iyi
  • Bende dun pesin parayla 1090tl ye aldim turkcellden.Pili iyi gidicek gibi duruyo su an icin.Baya kurcalamama,telefonla konusmama ragmen hala kutudan ciktigi haldeki yarim dolu sarji bitmek bilmiyo.Ancak malum cihazlar baska hat ile kullanilmiyo,turkcell harici hatlar icin sim kodu istiyo.turkcell musteri hizmetlerini aradim;cihaz yeni oldugu icin imei kaydi yok dediler,biz isleminizi aldik bb den istiycez,gelince biz sizi arariz dediler.Bende kullanmak icin bekleyemedim internetten sim kodunu bi siteden aldim.1dakka icinde gonderdiler hemen,su an sorunsuz bi sekilde kullaniyorum.
  • Alanlara hayırlısı olsun
    Bize gelen bilgi Turkcell logolu olarak geldiği.Ancak bakalım cihazlar bir yayılsın netleşir.
    Yarın İzmir'de Medimarkt'ta olacağım arkadaşlar gelenler en azından uğrayabilirler maksat tanışmış oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: komazec

Ooo hayirli olsun , nasil begendin mi cihazi izlenimlerini bekliyoruz , turkcell yazmamasi cok cok iyi

9700 kullanıyordum 3-4 ay önce.ondan sonra iphone4 aldım.dayanamadım yine blackberry'e döndüm torch9800 aldım.ama dokunmatiğini beğenmedim ve alet büyük geldi.bende gittim bold 9780 aldım.benim için yeni bir alet olmadığından dolayı şaşırdığım, süper dediğim bir özelliği yok.ama 9700'den farkını sorarsanız internet olayı bunda daha iyi gibi geldi bana.sitelere daha hızlı giriyor sanki bilemiyorum.onun dışında yeni işletim sistemiyle birlikte arayüzde değişiklikler var torch ile aynı.çok daha kullanışlı olmuş.sonuç olarak güzel bir alet : )

önceki mesajımda da belirttiğim gibi turkcell'den almama rağmen üzerinde turkcell logosu yok.ve benim aldığım timdeki aletlerin hiçbirinin üzerinde turkcell logosu yok.sahipleri tanıdığım olduğundan dolayı biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aokizilkaya -- 14 Şubat 2011; 2:04:57 >

• Bende Bedava dağıtılıyor sanıyorum bu konuya girene kadar.Son günlerde herkezin elinden eksik olmuyorda.3310 fırtınası gibi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.