Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
1
Favori
120.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aldığım hata 907 Geçersiz COD ve bu yüzden indiremiyorum BB Protect'i. Sürümde güncel neden böyle yapıyor anlamadım..
  • uzun süredir kullanmaktayım değiştirmeyi de düşünmeden başka bir telefon alıcağım(s3 nada n2) fakat merak ettiğim birşey var ne yaptıysam olmadı yolda giderken dizi izlemek istiyorum,yeni yayımlanan bölümler yabancı diziler vs. bunu nasıl yapabilirim?bilinen mevcut dizi sitelerini açmıyor açsada izletmiyor oylece siyap ekranda duruyor.. sadece youtube üzerinden izlenebiliyor sebebi nedir?nasıl yapabilirim?yoksa 9780de izlenmiyormu?adobe flash ister diye yükleyim dedin onuda kabul etmiyor..birisi yardım edebilirmi lütfen bana :(




  • arkadaslar;bluetooth kulaklık kullanan var mı hangi marka ve modeli önerirsiniz?
  • BlackBerry 9780 candır!!! ben çok memnunum gayet iyi telefon. Yalnız şöyle bir durum var ben buna düşürdüm, arkadaki flaşın camı çatladı, sadece o ufak camı bulma şansım var mı beyler? komple kasa değiştirmek çok saçma olur çünkü.
  • Artık seninle vedalaşmanın vakti geldi
  • Merhaba Bşackberry bold 9780 cihazımı satmayı düşünüyorum ilgilenenler, mail atabilirler.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-blackberry-bold-9780-en-iyisi-3-aylik-107795323/detay/
  • Arkadaşlar selam, bende aranıza katıldım 2 gün oluyor 2. el bir 9780 aldım. Tabiiki daha acemiyim, dikkatimi çeken bir husus var yardımlarınızı rica ediyorum.
    Evden wifi aracılığıyla nete girdim, daha doğrusu ben öyle sanıyormuşum, bu sabah telefonuma bilmem kaç mb internet kullanımınız karşılığında 5 Tl ve bilmem kaç internet kullanımınız için 2 tl ücretlendirildiniz gibi mesajlar gördüm dünyam yıkıldı.
    Bu olay nedir arkadaşlar wifi den girip neden internet ücreti ödüyorum anlayamadım.

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaslar bb9780 almistim yaklasik 23. Ayindayim ve ses acip kapama tuslari sorun cikariyor turkcellden kvk garantili almistim sizce kvk tamir ederse karsiliginda para ister mi ? Ama suyla temas veya kullanici hatasi kesinlikle yok cok fazla muzik dinledigim icin ses kontrollerini cok kullaniyodum zamanla deforme oldular heralde.
    Ayrica kvk nin bi cilginlik yapip 1e1 degisim yapma gibi bir ihtimali var midir :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Crumby -- 14 Ocak 2013; 22:37:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dün akşamdan beri browser ile facebook mobil sitesine giremiyorum. "there is insufficient network coverage to process your request. please try again later" diyor.

    nimbuzz da aynı şeyi yapıyor. dün akşamdan beri giremedim. benzer problemler yaşayan var mı ?
  • Ne telefonmuş be satılmıyor arkadaş
  • Sa beyler benım telefon 9780 cektıgım fotograflarları kamera resimlerin de goremıyorum usb ile pc den bakıyorum blackberry camara dosyasının ıcın de oluyor bunu nasıl yapıcaz

    bir de bluetooh dan arkadaşım dan şarkı falan alıyorum nereye gittigini bilmiyorum onu nasıl ayarlarız yardımcı olursanız çok sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hunlu

    [size=3]BlackBerry 9780

    Ekim-2010'da RIM, BlackBerry 9700'ü yenileyeceğini ve BlackBerry OS 6'nın Bold serisine de uygulanabileceğini açıkladı.
    BlackBerry 9780'ün BlackBerry 9780'den farkları ise şu şekilde:

    - BlackBerry OS 6 İşletim Sistemi
    - 512 MB RAM
    - 5 MP Sensörü Kamera
    - 22 Gün Bekleme Süresi
    - Krom Çerçevedeki Bazı Soyulmalara Karşı Güncellenmiş Çerçeve





    [size=3]BlackBerry 9780 İncelemesi

    Uzun bir bekleyişin ardından ilk BlackBerry 9780 yurdumuza girdi.
    BlackBerry 9700 mü, yoksa BlackBerry 9780 mü tartışmaları bir kenarda dursun, biz incelememize başlayalım:


    Kutudan Çıkış

    Kutulama BlackBerry'nin malzeme kalitesine yakışan şekilde olmuş. Yalnız daha öncede iPhone kullanan kimselere göre karmaşık gelebilir:





    Kutudan Çıkanlar:
    - BlackBerry 9780
    - Batarya
    - USB Kablosu
    - Kulaklık
    - Şarj Cihazı (Ne yazık ki tek parça olarak çıkıyor, GSM Arena'nın incelemesindeki gibi değil. Buna karşında Avrupa, İngiltere ve ABD başlığı var.)
    - Deri Kılıf (Bele takılanlardan değil, oldukça işe yarar!)
    - Kurulum CD'si ve Yazılım CD'leri




    Tasarım

    Her ne kadar BlackBerry 9700'den daha kötü malzeme kalitesine sahip olduğu bazı internet sitelerinde söylese de böyle bir şeyin olmadığını söylemek gerekir. Bu tür yorumların, cihazın arka kapağının BlackBerry 9700'e göre düz olmasından kaynaklandığını düşünmekteyim.
    Krom çerçevenin daha koyu hale gelmesi ise daha şık bir görünümün ortaya çıkmasına neden olmuş.




    Başlangıç ve Yazılım

    Cihazı ilk başlattığınızda oldukça kısa sürede kurulum gerçekleşmekte, bu açıdan BlackBerry OS 6 ilk anda kendini göstermeye başlamış.
    Kurulumdan sonra BlackBerry OS 6, daha önce Torch kullanmayanlara biraz yabancı gelmekte. Zamanla alıştıkça işletim sistemi olumlu yorumlara neden oluyor.
    RAM kullanımı ile ilgili olarak, 150-250 MB arasında BlackBerry OS 6'nın tüketimi var. Bu nedenle BlackBerry 9700'de kasmalar olabilir. BlackBerry 9780 ise çok hızlı denemez ama beklenilen şekilde işlemleri gerçekleştiriyor.




    Sosyal paylaşım konusuna değinmek gerekirse kurulan sistem çok iyi bir mantıkla çalışıyor. Ama ne yazık ki ara sıra sorunlar meydana gelebiliyor, ileride güncelleme ile düzeltileceği kanısındayım.
    Tarayıcı konusunda vasat kalmakta, hele ki Apple'ın Safari'si varken kendimizi Internet Explorer 6 kullanıyor gibi hissettik.
    BlackBerry App World için söylenecek pek bir şey yok, zira indirilecek pek bir şey yok. Uygulamalar ve oyunlar için ciddi sıkıntı söz konusu.


    Cihazın diğer fonksiyonlar BlackBerry 9700 ile aynı.
    Kısaca tüm hepsini özetlemek gerekirse:

    + Şık Görünüm
    + İşlevsel İşletim Sistemi
    + Bildirimlerin Ulaşım Hızı Çok Yüksek
    + Malzeme Kalitesi

    - Sosyal Paylaşımdaki Entegrasyon Sorunları
    - Tarayıcı
    - Uygulama Eksikliği
    - İşlemci (Daha iyi olabilirdi.)



    Sa beyler benım telefon 9780 cektıgım fotograflarları kamera resimlerin de goremıyorum usb ile pc den bakıyorum blackberry camara dosyasının ıcın de oluyor bunu nasıl yapıcaz

    bir de bluetooh dan arkadaşım dan şarkı falan alıyorum nereye gittigini bilmiyorum onu nasıl ayarlarız yardımcı olursanız çok sevinirim




  • eskiden blackberrylerde internet için bis internet paket diye bir şey satılırdı. hala internete girmek için bu mu var yoksa klasik 2 gb internet, 1000 dk, 1000 sms falanca paketlerimizdeki internet artık kullanılabiliyor mu?

    googleladım bir şey çıkmadı.
  • Bunun ucuza bataryasi var mi ? Telefon acilmiyor bataryadan supheleniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.