Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

Ben mayıs ayında golddan 9700 aldim. Bana kullanılmıs 2.el telefon verdiler. Gittim paramı iade aldım. Hic ama hic tavsiye etmiyorum. Garantiyide kendi adlarına veriyorlar + olarak kaskoya zorluyorlar. Gold yerine dogubanktan alırım en azından 0 telefon almıs olurum.

bişey sorabilirmiyim goldda telefonda sorun çıktıktan sonra para iadede sorun çıkarmadılarsa bende goldda şansımı denemek istiyorum sonuçta kullanılmış telefon farkedilir hemen geri iade yapıp parayı alabiliosam sorun olmaz bilinçlendirirsen sevinirim :)
  • :) cok sagol cevabin icin bende oyle dusunuyorum zaten tekrar yaparsa goturecem garantiye tekrar tskler
  • Arkadaşlar burası yeri değil o yüzden yalnızca bir ileti koyacağım lütfen buradan cevap yazmayın yanıtlamayacağım, ilgilenenler pm veya email ile bana ulaşabilir.

28 Şubat'ta yakın arkadaşım ingiltere'den gelecek ve satış amaçlı BB 9780 getirecek muhtemelen 2 tane (1 siyah - 1 beyaz, siparişe göre değişebilir), isteyen olursa 9800 torch'da getirebilirmiş. Tek gelmeyeceği için birden fazla cihazı kayıt ettirebilecek yanındakilerle. Cihazlar elime ulaştığında sahibinden.com'da satışa çıkaracağım, Nokia N900'de yaptığım gibi önce DH foruma haber veriyorum tabi ufak bir güzellikle

Cihazların satış fiyatları şu şekilde olacak;

BB9780 : 1150TL (DH Forum Kullanıcıları İçin) - 1360TL (Sahibinden.com'a vereceğim fiyat)
    BB9800 Torch : 1250TL (DH Forum Kullanıcıları İçin) - 1360TL (Sahibinden.com'a vereceğim fiyat)

Satışı sahibinden.com aracılığıyla yapacağım, DH forumdan olduğunuzu nickiniz ile belirtirseniz verdiğim fiyatlardan satın alabilirsiniz. Ciddi olarak ilgileniyorsanız bana ulaşın ona göre siparişi veririm.
    Nokia N8'de gelebilir. İlgilenenler onun için ulaşabilirler. Muhtemel satış fiyatı 1100TL olacak, DH foruma 1000TL olabilir

Sahibinden.com kullanıcı adım "afk1905"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afk1905 -- 4 Şubat 2011; 19:42:06 >

• Arkadaşlar selam,

İzmir'de almayı düşünen arkadaşlar var ise KVK-GENPA garantili olarak bi aksilik olmaz ise bu hafta içinde yardımcı olabilirim.ÖM kutusu ile iletişime geçebilirsiniz
  • 9780 dogubankta 1,100 tl
    9800 torch 1,000 tl ye saihiben.com dan alınabiliyor . ucuz fiyat veriyormuş gibi yazıyorsun birde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornedo

Arkadaşlar selam,

İzmir'de almayı düşünen arkadaşlar var ise KVK-GENPA garantili olarak bi aksilik olmaz ise bu hafta içinde yardımcı olabilirim.ÖM kutusu ile iletişime geçebilirsiniz

yani bu hafta gold bilgisayar dışında türkiyede resmi satışa sunulacak bu iyi haber oldu bu hafta sonu istemeye istemeye golddan alıcaktım 1 hafta daha bekliyim bari :D
  • Evet sanıyorum ki bu hafta bir aksilik olmaz ise bayilerde yer alacak.
    İzmir'deki arkadaşları bekliyorum
  • ARKADAŞLAR SATILIK BLACKBERRY BOLD 9000 VAR SIFIR GİBİ İHTİYAÇTAN SATACAGIM İLGİLENEN ARKADAŞLAR 0554 296 44 09 ULAŞABILIRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornedo

Evet sanıyorum ki bu hafta bir aksilik olmaz ise bayilerde yer alacak.
    İzmir'deki arkadaşları bekliyorum

kvk da mı yoksa turkcellde mi satışa sunulacak yoksa tüm firmalarda mı satılacak ? Çünkü turkcell yazısını cihazın altında görmek istemem estetiği bozuo :)
  • evet bugun bende time girip sordum evet duyumu aldim dedi bizde bekliyoruz dedi bu ay iicerisinde yuksek ihtimalle cikar dedi insallah bu hafta cikar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZafiraBJK

evet bugun bende time girip sordum evet duyumu aldim dedi bizde bekliyoruz dedi bu ay iicerisinde yuksek ihtimalle cikar dedi insallah bu hafta cikar

bu ay içinde gelicekse bekleyemem. inş bu hafta gelir yoksa golddan alırım:s
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Crumby

quote:

Orijinalden alıntı: ZafiraBJK

evet bugun bende time girip sordum evet duyumu aldim dedi bizde bekliyoruz dedi bu ay iicerisinde yuksek ihtimalle cikar dedi insallah bu hafta cikar

bu ay içinde gelicekse bekleyemem. inş bu hafta gelir yoksa golddan alırım:s

bende almayi dusunuyodum ama burdan bi arkadas bana 2. el verdiler sorun vs. yasadim diyince vazgectim biraz daha beklemeyi dusunuyorum
  • Antaya'da dönerciler çarşısının yanındaki TİM bu hafta bekliyoruz ama bir ihtimal haftaya sarkabilir dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: christiano

Antaya'da dönerciler çarşısının yanındaki TİM bu hafta bekliyoruz ama bir ihtimal haftaya sarkabilir dedi.

inş sarkmaz ya. Biz kendi telefonumuzu üretemiyoruz bide üstüne yapılmış telefonu 3-4 ayda anca getiriyoruz bizim firmalar bu telefonları getirene kadar adamlar yeni telefonu üretip piyasaya milyonlarcasını sürmüş oluyolar !
  • bi sitede gördüğüm açıklama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgaStore -- 7 Şubat 2011; 17:30:28 >
  • Telefon güzelmiş begendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgaStore

bi sitede gördüğüm açıklama

bekleyip görücez ama sanmıyorum torch gelmeden 1 ay önce haber vermeye başlayan adamların bu hafta çıkacak bir cihaz için bu kadar sessiz kalması beni pek ümitlendirmiyo :(
  • quote:

bekleyip görücez ama sanmıyorum torch gelmeden 1 ay önce haber vermeye başlayan adamların bu hafta çıkacak bir cihaz için bu kadar sessiz kalması beni pek ümitlendirmiyo :(

Açıkçası birçok kaynaktan farklı haberler var:
    - Mart ayına gelmeden kesin çıkacak.
    - Şubat ayında çıkacak.
    - Şubat ayının ikinci haftası çıkacak.
    - 12 Şubat'ta çıkacak.
    - 9 Şubat'ta dağıtıma başlanacak.

Şu an hiç tanıtımm yapılmıyor, nasıl bu hafta satışa çıkacak çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunlu

quote:

Açıkçası birçok kaynaktan farklı haberler var:
    - Mart ayına gelmeden kesin çıkacak.
    - Şubat ayında çıkacak.
    - Şubat ayının ikinci haftası çıkacak.
    - 12 Şubat'ta çıkacak.
    - 9 Şubat'ta dağıtıma başlanacak.

Şu an hiç tanıtımm yapılmıyor, nasıl bu hafta satışa çıkacak çözemedim.

Aynen dostum arap sacina dondu valla. 3 operatorede mail attim hepsi internet sitesini takip edin vs. diyor. Resmi agizdan bi turlu kesin haber cikartamadim ama bu ay icinde cikacagini hissediyorum :)))

• Arkadaşlar selam,

Ürünler şu an gümrükte takılmış durumda.Gümrüğün sisteminde bir problem oluşmuş ve beklenmekte.
    Yarın ürünler dağıtılacak diye biliyorum bende.Ancak bu sorun devam ederse cuma'ya sarkabilir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.