Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normalde kendı tarayıcısından internete baglanırken hattın çekme durumu ( sag usttekı gosterge) yanında wi-fi nın işareti cıkıyor ancak telefonun kendı facebook uygulamasına girince orda 3G belirdi ve gayette bis paketli gibi girdi. Bu durumdan bahsediyorum. Çunku bildigim kadarı ile o anda internete baglı iken nerden kullanıyorsa interneti 2G 3G wi-fi onun simgesı sag ustte cıkıyor diye biliyirom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackkenk

normalde kendı tarayıcısından internete baglanırken hattın çekme durumu ( sag usttekı gosterge) yanında wi-fi nın işareti cıkıyor ancak telefonun kendı facebook uygulamasına girince orda 3G belirdi ve gayette bis paketli gibi girdi. Bu durumdan bahsediyorum. Çunku bildigim kadarı ile o anda internete baglı iken nerden kullanıyorsa interneti 2G 3G wi-fi onun simgesı sag ustte cıkıyor diye biliyirom.

Ben face uygulamasi actigimda hem wifi simgesi hemde 3g simgesi gozukuyor.. Tarayiciyi actigimda sadece 3g simdesi gozukuyor.. Neyse buu durum onemli degil.. Ama wifi ile zaten kullanilabiliyor facebook twitter uygulamasi.. Bbm hic denemedim demekki o da calisiyormus..
  • Arkadaşlar renk olarak ne seçmemi önerirsiniz?Beyaz mı siyah mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

Arkadaşlar renk olarak ne seçmemi önerirsiniz?Beyaz mı siyah mı?

kesinlikle beyaz bence.. ama dikkatli kullanmanız lazım, arkasına bi kılıf almanız lazımki arka kapaktaki deri kirlenmesin.. eğer uğraşamam onlarla diyosanız sihay alın
  • quote:

senin kendi zevkin ama bana göre erkeğe siyah daha çok yakışır diyorum

bu arada dostum sende 3gs yokmuydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

quote:

Evet 3gs var ama eskisi kadar aktif kullanmıyorum.Bir süre sonra ilk zamanlardaki gibi Jailbreak'le uğraşmak,her versiyonda unlock beklemek vs. istemiyorum açıkcası.iPhone'dan da hevesimi almamdan sonra başka cihazlara yönelmeyi tercih ettimEn azından iPhone 5 gelene kadar Blackberry denemek istiyorum.Fiziksel klavye,Mail vs. aklımı çeldi biraz da.Pişman olmam umarım.

Siyah bana da daha çok yakışıyor gibi geldi,kılıfla kullanmayı da pek sevmediğim için beyaz yerine siyaha yönelceğim sanırım.Teşekkür yorumlarınız için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

quote:

Evet 3gs var ama eskisi kadar aktif kullanmıyorum.Bir süre sonra ilk zamanlardaki gibi Jailbreak'le uğraşmak,her versiyonda unlock beklemek vs. istemiyorum açıkcası.iPhone'dan da hevesimi almamdan sonra başka cihazlara yönelmeyi tercih ettimEn azından iPhone 5 gelene kadar Blackberry denemek istiyorum.Fiziksel klavye,Mail vs. aklımı çeldi biraz da.Pişman olmam umarım.
    onu eline a
    Siyah bana da daha çok yakışıyor gibi geldi,kılıfla kullanmayı da pek sevmediğim için beyaz yerine siyaha yönelceğim sanırım.Teşekkür yorumlarınız için.

Hocam bende ilk başlarda siyah almayı düşünüyordum.Sonradan olan oldu Gittim dayanamadım beyaz 9780 aldım.Arkasına da avea'da satılan delikli kılıflardan bakıyordum beyazını alcaktım dantel gibi durdu , bende siyahını alıyım dedim...Sonuç ; aman allahım beyaz 9780 arkasında siyah deliklikılıftan yok bole bişi kim görse telefonu eline alıp bakmaya başladı.Felaet şekil duruyor, şiddetle tavsiye edilir

• Ben beyaz aldim eger Torch alsaydim o zaman siyah alacaktim. Bold icin bence beyaz daha sik
  • BLACKberry yani siyah alsaydım keşke ama değiştircem telefonu siyah olacak ramazan sonu gibi bayram da para biriktirirsem kasa masa hepsini değiştircem.
  • arkadaşlar 9780e os7 yukleyebileckmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

arkadaşlar 9780e os7 yukleyebileckmiyiz?

Hayir maalesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

quote:

Hayir maalesef...

hadi ya :/
  • quote:

quote:

quote:

Hayir maalesef...

aslında bu bir haksızlık 9780 kullananlar için. bold 9780 yeni bir telefon. os7'ye yukseltme seçeneği olmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 7 Ağustos 2011; 1:49:34 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hayir maalesef...

aslında bu bir haksızlık 9780 kullananlar için. bold 9780 yeni bir telefon. os7'ye yukseltme seçeneği olmalıydı.

evet aynen.. diğer telefonlar hep yeni işletim sistemlerine yükseltilebildi.. ama 9800 ve 9780 kullanıcıları ne yazıkki bu konuda şanssız çok saçma bi olay aslında..

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayir maalesef...

evet aynen.. diğer telefonlar hep yeni işletim sistemlerine yükseltilebildi.. ama 9800 ve 9780 kullanıcıları ne yazıkki bu konuda şanssız çok saçma bi olay aslında..

Belki ilerliyen aylarda cikar yeni telefonlari aldirmak icin bir politika olabilir daha sonra hedeflenen satis grafikleri yakalaninca kullanima acarlar 9780 icin

• benimde tek beklentim bu inşallah bakalım
  • quote:

http://w w w. b b t u r k . c o m /os-6-1-yani-os-7-9800-ve-alt-modellerde-calismayacak.html

yukarıdaki adreste arada boşluklar bıraktım, boşlukları silerek linki, tarayıcının adres satırına yazabilir, açılacak forum konusunu okuyabilirsin.
  • quote:

quote:

http://w w w. b b t u r k . c o m /os-6-1-yani-os-7-9800-ve-alt-modellerde-calismayacak.html

yukarıdaki adreste arada boşluklar bıraktım, boşlukları silerek linki, tarayıcının adres satırına yazabilir, açılacak forum konusunu okuyabilirsin.

hocam o kadarda boşluk yapmana gerek yoktu yaw
    http://www.bb turk.com/os-6-1-yani-os-7-9800-ve-alt-modellerde-calismayacak.html

bu arada baya bi atar yapmışım ben orda bu konu hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 7 Ağustos 2011; 18:17:06 >

• "atar yapmışım" derken?
  • os6 çıktıgında da eski telefonlara çıkmayacak deniliyodu çok ram yiyo diye ama sonra ayarladılar bence bu bi satış taktiği de olabilir bekleyip görmek lazım :)
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.