Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 GB class 4 Kingston kullanıyorum, herhangi bir sorun ya da yavaşlama yaşamadım.
  • arkadaşlar bizim bu aletlerde gorilla display yok di mi ?

olmadığını varsayarak soruyorum, nasıl bir ekran koruyucu alabilirim ve nasıl bir kılıf kullanabilirim ? telefon darbe almasın çizilmesin istiyorum. kılıfı bu konuda iyi gibi ama sürekli sok çıkar aşınır. buna böyle silikon bi kılıf mı alsam sürekli sok çıkar olmasın. silikon kılıfta da telefon daha mı iri durur acaba karar veremedim ne yapsam ne etsem

bir de şu an yaşadığım oda çok tozlu öyle böyle değil şimdi nokia e75im var her sabah kalkınca üflüyorum telefona üstündeki tozlar gitsin diye o derece yani. o yüzden yeni aldığım bold u kullanmıyorum poşetlere sarıp sarmaladım çekmecede duruyo ama kullanmam lazım ki göreyim bi problemi var mı yok mu.

bu arada şöyle bişey buldum sizce nasıl ? hem kılıf hem de ekran koruyucusu var. renge değil şekline bakın

http://www.amazon.co.uk/EMARTBUY-BLACKBERRY-SILICON-SCREEN-PROTECTOR/dp/B0038N4U8Y/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1309393034&sr=8-8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamstream -- 30 Haziran 2011; 3:22:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamstream
    arkadaşlar bizim bu aletlerde gorilla display yok di mi ?

olmadığını varsayarak soruyorum, nasıl bir ekran koruyucu alabilirim ve nasıl bir kılıf kullanabilirim ? telefon darbe almasın çizilmesin istiyorum. kılıfı bu konuda iyi gibi ama sürekli sok çıkar aşınır. buna böyle silikon bi kılıf mı alsam sürekli sok çıkar olmasın. silikon kılıfta da telefon daha mı iri durur acaba karar veremedim ne yapsam ne etsem

bir de şu an yaşadığım oda çok tozlu öyle böyle değil şimdi nokia e75im var her sabah kalkınca üflüyorum telefona üstündeki tozlar gitsin diye o derece yani. o yüzden yeni aldığım bold u kullanmıyorum poşetlere sarıp sarmaladım çekmecede duruyo ama kullanmam lazım ki göreyim bi problemi var mı yok mu.

bu arada şöyle bişey buldum sizce nasıl ? hem kılıf hem de ekran koruyucusu var. renge değil şekline bakın

http://www.amazon.co.uk/EMARTBUY-BLACKBERRY-SILICON-SCREEN-PROTECTOR/dp/B0038N4U8Y/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1309393034&sr=8-8

Bir cep telefoncuya giderek hem silikon kilif hem deri kilif deneyebilirsiniz, denedikten sonra karari kendiniz verebilirsiniz. Mat ekran koruyucu kullananlar var 9780 icin. Icinde miknatis olan deri kilifin sarja olumlu etkisi var.

• quote:

arkadaşlar bizim bu aletlerde gorilla display yok di mi ?

Hocam aynı sıkıntı bende de var şekli çok iyi diye aldık 9780'i tabi özellikleride iyi orası ayrı neyse, gidip bi kaç farklı yerde slikon kılıf denedim telefona takınca yemin ediyorum o muhteşem telefon resmen n8 den daha takoza dönüyor... Mıknatıslı deri kılıfla kullanıyorum bu ara ama oda çok sıkıntı ya toplu taşıma araşlarında telefon bir çalıyor zaten daracık mekan çıkarana kadar cepten eziyet oluyor.Bende bir çözüm önerisi arıyorum...Acaba slikon kılıf tarzında kılıf kullanan ve çok memnun olan varsa zahmet olucak ama resimleri buraya koyabilirlerse bizede yardımcı olmuş olur.Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: JuST1Ce

arkadaşlar 8gb hafıza kartı kullanıyorumda artık yetmiyor bana.. 16gb veya 32gb almayı düşünüyorum.. donma veya takılma olurmu? aranızda kullanan varmı?

Kaliteli bir marka sorun yaratmaz. Film falan atıyordum bende 16 gb ı full doldurdum sıkıntı yok halen.
  • arkadaşlar benim kutunun içeriği aynen böyleydi, resimde seçebiliyo musunuz bilmiyorum ama çıkan kılıf buydu. ben amazondan aldığım için kutudan çıkan kılıfın orijinal olup olmadığından emin değilim. orijinal kılıf bu mu oluyor ? bu arada şöyle diyeyim bu resmi ebay den aldım, orada da aynı kılıfın resmi var bendeki kılıf da böyle olduğuna göre sanırım bu orijinal kılıf olmalı. mıknatıslı olan kılıf bu değil mi ?

eğer orijinali buysa ve mıknatıslıysa mat ekran koruyucu + bu kılıfı kullanacağım. kılıfa (telefonu) sokup çıkarmak biraz sıkıntı olacak biraz aşınma olacak ama napalım olacak o kadar. silikonlar cidden çok basit duruyor ve telefonu kabalaştırıyor.

sizce mantıklı mı değil mi ?

BlackBerry 9780 - Ana Konu

• quote:

arkadaşlar benim kutunun içeriği aynen böyleydi, resimde seçebiliyo musunuz bilmiyorum ama çıkan kılıf buydu. ben amazondan aldığım için kutudan çıkan kılıfın orijinal olup olmadığından emin değilim. orijinal kılıf bu mu oluyor ? bu arada şöyle diyeyim bu resmi ebay den aldım, orada da aynı kılıfın resmi var bendeki kılıf da böyle olduğuna göre sanırım bu orijinal kılıf olmalı. mıknatıslı olan kılıf bu değil mi ?

eğer orijinali buysa ve mıknatıslıysa mat ekran koruyucu + bu kılıfı kullanacağım. kılıfa (telefonu) sokup çıkarmak biraz sıkıntı olacak biraz aşınma olacak ama napalım olacak o kadar. silikonlar cidden çok basit duruyor ve telefonu kabalaştırıyor.

sizce mantıklı mı değil mi ?

BlackBerry 9780 - Ana Konu

kılıf orjinal
    ben silikon kılıf kullanıyorum, bence fena değil.. kendi kılıfını kullanmıyorum çünkü telefonu koyunca baya bi büyüyor ve cebimde daha fazla yer kaplıyor

• bende beyaz 9780 var orj kılıfı kullanmıyorum çünkü inanılmaz çabuk kirleniyor ve temizlemesi zor bende beyaz silikon kılıf+ekran koruma stick aldım gayet memnunum
  • Avea ve Turkcell'in resmi yayınladığı güncellemeyi yaparak 6.0.0.570 sürümüne sahip oldum. Yeni sürümde telefonum her açıldığında SIM Menü çıkıyor ve her seferinde bunu kapatmam gerekiyor. Dolayısıyla alarmı bloke ettiği oluyor. Ayrıca sürümde Türkçe çeviri hatalarıı var.

Bu sorunları başka yaşayan var mı, çözüm bulabilen var mı?
  • merhaba,

bende de avea var aynı sürüm bahsettiğiniz sim menu çıkıyor ama alarm bloke olmuyor. sim menu çıkmasına çözüm bulamadım.

quote:

Orijinalden alıntı: odéon

Avea ve Turkcell'in resmi yayınladığı güncellemeyi yaparak 6.0.0.570 sürümüne sahip oldum. Yeni sürümde telefonum her açıldığında SIM Menü çıkıyor ve her seferinde bunu kapatmam gerekiyor. Dolayısıyla alarmı bloke ettiği oluyor. Ayrıca sürümde Türkçe çeviri hatalarıı var.

• quote:

Avea ve Turkcell'in resmi yayınladığı güncellemeyi yaparak 6.0.0.570 sürümüne sahip oldum. Yeni sürümde telefonum her açıldığında SIM Menü çıkıyor ve her seferinde bunu kapatmam gerekiyor. Dolayısıyla alarmı bloke ettiği oluyor. Ayrıca sürümde Türkçe çeviri hatalarıı var.

"Acaba SIM kilitli olmasından mı?" dedim ve Turkcell'den kodu alıp SIM kilidini açtım. Değişen olmadı, aynen sorun duruyor.
  • quote:

quote:

"Acaba SIM kilitli olmasından mı?" dedim ve Turkcell'den kodu alıp SIM kilidini açtım. Değişen olmadı, aynen sorun duruyor.

benim hattım avea, önce bende avea sürümünü yüklediğimde o menü çıkıyordu.. sonra başka yabancı bi operatörün sürümünü yükledim ve artık çıkmıyor..
    belki avea kullananlar turkcell sürümünü yüklersede çıkmayabilir, bu şekilde deneyen oldu mu??

• Normalde ben BB mi teknosa dan aldım şuanda turkcell kullanıcısıyım ve avea ya geçmek istiyorum turkcell de bis açtırtmıştım.Avea ya geçtiğim zaaman yapmam gereken ekstra bi işlem varmı ?
  • Beyler ben 9780 almayı düşünüyorumda bişey sorucam.BBM kullanmak için bis almak şartmı?Bir de internete girmek için de bis mi gerekiyor wi-fi bağlansam olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommix
    Beyler ben 9780 almayı düşünüyorumda bişey sorucam.BBM kullanmak için bis almak şartmı?Bir de internete girmek için de bis mi gerekiyor wi-fi bağlansam olmaz mı?

Evet bbm icin bis sart.. Wifi genelde skintili. Baglanmada sorun oluyor.. Facebook uygulamasini falanda kullanamazsin bis olmadan.. Forumda yaziyor bis olmadan neler yapip yapamayacagin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Beyler ben 9780 almayı düşünüyorumda bişey sorucam.BBM kullanmak için bis almak şartmı?Bir de internete girmek için de bis mi gerekiyor wi-fi bağlansam olmaz mı?

Evet bbm icin bis sart.. Wifi genelde skintili. Baglanmada sorun oluyor.. Facebook uygulamasini falanda kullanamazsin bis olmadan.. Forumda yaziyor bis olmadan neler yapip yapamayacagin

Teşekkürler cevap için
  • 9780 için en stabil sürüm hangisi arkadaşlar?? en son 6.0.0.600 versiyonu var...kullanan varsa yorum alabilir miyim??
  • quote:

Tabiki de şart dostum adı üstünde zaten bis olmadan net paketi,bbm gibi özelliklerden faydalanamazsın wi-fi başka bir olay.
  • Merhaba bir soru sorucam arkadaşım adına cevaplarsanız sevinirim.

"dil türkçe seçiliyken i harfini yazabilmek için ı ya basılı tutup topla çevirince i ye dönüşüyo daha kolay yolu yok mu?" Diyor

Klavyede türkçe karakter yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reclamation

Merhaba bir soru sorucam arkadaşım adına cevaplarsanız sevinirim.

"dil türkçe seçiliyken i harfini yazabilmek için ı ya basılı tutup topla çevirince i ye dönüşüyo daha kolay yolu yok mu?" Diyor

Klavyede türkçe karakter yok sanırım.

yazı dili türkçey iken ı yazar, i yapmak için uğraşmak gerekir... yazı dili ingilizceyken i yazar, ı yapmak için yine uğraşmak gerekiyor.. kısa bi yol yok
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.