Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz eger turkcellden bis paketi aldiysaniz gonul rahatligiyla internette yapabileceginiz butun herseyi yapabilirsiniz. App world e giris icin oncelikle bilgisayar uzerinden kayit olun ardindan telefonunuzdan kayit islemini tekrarlayin.
    Turkcell den bis paketi satin alanlarin baska bir net paketi almasina hic gerek yok. Cunku yapacaginiz tum islemler 4 gb lik kotanizdan duser. Vodafone ve avea da ise ekstra fatura ile karsilasmamaniz icin ayrica net paketi almaniz sart. Ozellikle de radyo,tv izlemek, telefonu modem olarak kullanirken. Gule gule kullanin .
  • Barcode okutmada problem yaşayanlar için App World'de ScanLife programı var...Kullanışlı tavsiye ederim...
  • arkdaşlar wifiden bağlanabilen varmı ben bağlanamıyorum hata veriyor, şifre fln doğru hep
  • simdi ben bisi sorcam telefonu bedne almayı dusunuyorum fakat taahhütlü. sormak istedigimde su telefonu ayda 70 liradan 24 ayda alınca 1700 civarına falan geliyor. bunu kredi kartından 1700 u bloke ediyormu o anda yoksa sadece aylık 70 70 mi oduyuoruz .) benim kartın limiti 1 civarı falan cunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotokan

simdi ben bisi sorcam telefonu bedne almayı dusunuyorum fakat taahhütlü. sormak istedigimde su telefonu ayda 70 liradan 24 ayda alınca 1700 civarına falan geliyor. bunu kredi kartından 1700 u bloke ediyormu o anda yoksa sadece aylık 70 70 mi oduyuoruz .) benim kartın limiti 1 civarı falan cunku

İlk 12 ya da 13 ayını çekiyorlar operatöre göre. O çekilen de yine taksit usulü, kendilerini sağlama almak amacıyla. Geri kalanı normal ödüyosun.
  • Vatan'ın kampanyası ne derece güvenilirdir sizce? Hani kargo gelme süresi filan ürünün kötü durumda gelmesi üzerine nette bir sürü yorum var. Ayrıca sizce beyaz mı alınmalı siyah mı beyaz istiyodum ama kararmalar ve herkeste beyaz olmasından dolayı siyah iyidir sanki? :D. Bakalım bizimkileri ikna edebilirsem alacağım inş. 9780.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotokan
    simdi ben bisi sorcam telefonu bedne almayı dusunuyorum fakat taahhütlü. sormak istedigimde su telefonu ayda 70 liradan 24 ayda alınca 1700 civarına falan geliyor. bunu kredi kartından 1700 u bloke ediyormu o anda yoksa sadece aylık 70 70 mi oduyuoruz .) benim kartın limiti 1 civarı falan cunku

Taahhutlu alirsan taksitler cep telefon faturana yansir. Her ay 70 TL odersin. Faturali hattin olmali ve en az 6 aydir ayni operatorde faturali hat kullaniyor olman gerekiyor.
  • Arkadaşlar,
    9780 BB de kablosuz ve bluetooth kulaklıkta gelen aramanın otomotik olarak kulaklıkları açması için ne yapılmalı?
  • Şu an en ucuz Bold 9780 nerede satılıyor acaba Vatanın kampanyasını kaçırınca heryerdeki fiyatlar pahalı geliyor...
  • dayanamadım boldu aldım9870 bide mini cep avantaj hat aldım. sormak istedigim 2 soru var lutfen arkadaslar yardımcı olun

1- arkadasım musteri hizmetlerini ara wap applicationları kapattır dedi faturaya girer diyo? dogrumu napiyim
    2- free en iyi uygulamaalar hangileri
  • yaw bu olay kafama takıldı internete girioruz flaan video indirioruz face msn.. bis ten girip girmedigini nasıl anlıcaz .. faturanın kabarmasını istemiorumm. musteri hizmetlerini aradım diger apn leri kapatırsak bis te kapanır dio nası bi tuzak bu
  • BB bold 9700 1300 e satılırken daha yeni modeli 9780 1100 e satılıyor niye bu kadar fiyat farkı var aralarında
  • BB app w üye olmama rağmen şifreleride girsem hata mesajı alıyorum kablosuz erişimle uygulama indiremiyorum hata veriyor halbuki kablosuz erişimle internette istediğim yerlere giriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizabbas -- 21 Nisan 2011; 1:04:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

BB bold 9700 1300 e satılırken daha yeni modeli 9780 1100 e satılıyor niye bu kadar fiyat farkı var aralarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrea94

Çok bir fark var mı ki dış görünüşlerinde ?

Bende şuan iphone 3gs var satıp üstüne biraz koyup 9780 almak istiyorum umarım iyi bir fiyata satabilirim..

dostum aynenn bende senın gıbı yaptım ıphone 3gs vardı gıtıım blackbery 9780 beyaz aldım daha dun aldım cok guzel bı cıhaz tavsıye ederım hıc bı fark yok 9700 le aynı artısı kamera ve ram artısıı okadar
  • arkadaşlar n8 kullanıyorum ama blackberry düşünüyorum tavsiye edermisiniz ? ederseniz bold mu daha güzel yoksa storm 2 mi tavsiye edersiniz görüşlerinizi bekliyorum..
  • Arkadaşlar son zamanlarda blackberrynin bu modelini almayı düşünüyorum ama telefonun flash desteğinin olup olmadığını bilmiyorum
    soruma bir cevap verirseniz sevinirim. Teşekürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krasimir39 -- 22 Nisan 2011; 2:08:02 >
  • Turkcellden tahahhutlu alacak arkadaslar icin bir uyari!.cihazi alabilmek icin 6 aydir turkcell faturali abone olma suresi 12 aya cikti.diger operatorler nasil bilmiyorum.
  • arkadaşlar bb 9780 tel imi bugün aldım bis için üyeliğimidde yaptım fakat facebooka girmek için bastığmda servisinizle görüşün falan yazdı açmıyo yardımcı olurmusunuz tel üzerinden bi ayar falan mı yapmam gerekli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krasimir39

Arkadaşlar son zamanlarda blackberrynin bu modelini almayı düşünüyorum ama telefonun flash desteğinin olup olmadığını bilmiyorum
    soruma bir cevap verirseniz sevinirim. Teşekürler..

blackberrylerin hiç bir modelinde flash desteği yok malesef
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.