Bildirim
blackberry 9700 bluetooht ..

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ayni sorunu bende yasiyor.. ben dosya yollayabiliyorum fakat alamiyorum.. sebei nedir acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: chinaski
ayni sorunu bende yasiyor.. ben dosya yollayabiliyorum fakat alamiyorum.. sebei nedir acaba?
bilemiyorum ki bi bilen yokmu donanım haberde -
benim blackberry bluetooth dan gonderiyor ama almiyor. bir iki arkadasa sordum onlar da almiyor dediler -
Benzer bir olay benim bilgisayarım (Sony Vaio TT Serisi) ile Nokia 6700 arasında olmuştu.
Tahminen iki cihazın da karşıdakini doğrulaması veya tanıması için uyumlu olması gerekiyor. Bu nedenle bağlanmaması normal. -
blackberry cihazlarda bluetooth'dan dosya almak için almak bluetooth ile al seçeneğini kullanmanız gerekli. mesele mp3 dosyası alımı için. medya klasöründe menü tuşuna basar seçeneklerden bluetooth kullanarak al demeniz gerekli. -
quote:
Orijinalden alıntı: 9700
blackberry cihazlarda bluetooth'dan dosya almak için almak bluetooth ile al seçeneğini kullanmanız gerekli. mesele mp3 dosyası alımı için. medya klasöründe menü tuşuna basar seçeneklerden bluetooth kullanarak al demeniz gerekli.
hiçbir gönderme seçeneği yok ki dediğini yaptım olmuyo dosya aktarımı başarısız -
çözüm yolu bulan yok mu ? -
bende bu sorunu çok yaşadım ama sonra kendi kendime çözdüm.
yukarıdaki arkadaşın dediği gibi "ortam" klasörünüze girin, sonra menü tuşuna basıp "bluetooth kullanarak al" ı tıklayın.
tıkladıktan sonra karşı taraf size dosyayı göndersin, otomatik olarak alacaktır ve size nereye kayıt etmesi gerektiğini soracaktır. -
arkadaşlar pc ile blackbery bold 9700 'u eşleştirdim ama pcden muzik atınca Service is not found on device Blackbery 9700 diyor..sebebi nedir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- telefon ekranı neden yanıp söner
- ekran yansıtma donma sorunu çözümü
- eski telefonun imei numarasını yeni telefona aktarma 2024
- kıbrıstan alınan telefon türkiye"de kullanılır mı
- türk telekom numara değiştirme
- one ui 8
- telefon hoparlör temizleme
- samsung s24 plus özellikleri
- exynos 1480
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X