Şimdi Ara

blackberry 9700 bluetooht ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nokia telefonlarla bluetooth bağlantsı yapamıyorum lütfen yardım

• ayni sorunu bende yasiyor.. ben dosya yollayabiliyorum fakat alamiyorum.. sebei nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

ayni sorunu bende yasiyor.. ben dosya yollayabiliyorum fakat alamiyorum.. sebei nedir acaba?

bilemiyorum ki bi bilen yokmu donanım haberde
  • benim blackberry bluetooth dan gonderiyor ama almiyor. bir iki arkadasa sordum onlar da almiyor dediler
  • Benzer bir olay benim bilgisayarım (Sony Vaio TT Serisi) ile Nokia 6700 arasında olmuştu.
    Tahminen iki cihazın da karşıdakini doğrulaması veya tanıması için uyumlu olması gerekiyor. Bu nedenle bağlanmaması normal.
  • blackberry cihazlarda bluetooth'dan dosya almak için almak bluetooth ile al seçeneğini kullanmanız gerekli. mesele mp3 dosyası alımı için. medya klasöründe menü tuşuna basar seçeneklerden bluetooth kullanarak al demeniz gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9700

blackberry cihazlarda bluetooth'dan dosya almak için almak bluetooth ile al seçeneğini kullanmanız gerekli. mesele mp3 dosyası alımı için. medya klasöründe menü tuşuna basar seçeneklerden bluetooth kullanarak al demeniz gerekli.

hiçbir gönderme seçeneği yok ki dediğini yaptım olmuyo dosya aktarımı başarısız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    blackberry priv pil orjınal
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çözüm yolu bulan yok mu ?
  • bende bu sorunu çok yaşadım ama sonra kendi kendime çözdüm.

yukarıdaki arkadaşın dediği gibi "ortam" klasörünüze girin, sonra menü tuşuna basıp "bluetooth kullanarak al" ı tıklayın.

tıkladıktan sonra karşı taraf size dosyayı göndersin, otomatik olarak alacaktır ve size nereye kayıt etmesi gerektiğini soracaktır.
  • arkadaşlar pc ile blackbery bold 9700 'u eşleştirdim ama pcden muzik atınca Service is not found on device Blackbery 9700 diyor..sebebi nedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.