Şimdi Ara

Blackberry 9500 Storm Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
22.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar dün blackberry storm aldım vodafone anlaşması ile ayda 75 TL sınırsız internet paketi ile

Arkadaşlar kutunun üzerinde vodafone amblemi bulunmakta. Siyah sade bir kutu yapmışlar.Güzel duruyor bence

Kutunun kapagını kaldrıncaStorm karşınıza çıkıyor üzerinde sert bir plastik kaplı bb de değil tabi

İçinden çıkanlar

1)Blackberry Storm
    2)Blackberry batarya
    3)Hafıza kartı içinde çıkıyor 8gb
    4)Baglantı kablosu
    5)Kulaklıklar üzerlerinde blackberrynın amblemi var
    6)Ulusal şarj cihazı neyseki Türki aparatı bulunmakta
    7)Şık bi kılıf diger Blackberry lerinki gibi
    8)Temizleme bezi
    9)Kullanım kılavuzu cd vb.

Arkadaşlar kutu içerigi bu Resimlerle şenlendirmek isterdim ama beceremedim bi türlü

Gelelim cihaza simkartı takıp bataryayı filan taktıktan sonra cihaz otomatik açılıyor,Açılması yani ilk açılımı biraz uzun sürüyor.
    Cihaz da açılışta hemen kurulum sihirbazı çıkıyor.Onları değişik ekranda biraz zorlanarakta olsa atlattıktan sonra güzel renkli bir ekran karşınıza çıkıyor.Ekran tıklama ile çalışmakta.Dokunuca maviye dönüyor ama azda olsa baskı yapmanız gerekiyor

Şebeke 3G şebeke destekli.
    Dört bant şebeke destekli.
    850 / 900 / 1800 / 1900 Mhz
    GSM / GPRS / EDGE
    Boyutları 112,5 x 62,2 x 13,95 mm ( en x boy x derinlik )
    Ağırlık 155 gr (pil dahil)
    Ekran Yüksek çözünürlüklü 480x360 piksel renkli ekran
    Aktarıcı TFTLCD. 65.000�den fazla renk desteği.
    Pil Ömrü Konuşma Süresi: 6 saat
    Bekleme Süresi: 15 gün
    Bellek 128 MB RAM hafıza, 1 GB eMMC
    (Genişletilebilir bellek. Pilin altına yerleştirilmiş MicroSDTM)
    Mesajlaşma Push e-posta, anlık mesajlaşma, MMS, SMS
    Kamera 3.2 MB kamera, otomatik flaş, otomatik fokus, 2X dijital zum.
    Navigasyon Yenilikçi tıklanabilir dokunmatik ekran navigasyonu
    Sure-type, Multi tap, QWERTY.
    GPS Dahili GPS, BlackBerry® Maps yüklü.
    Bluetooth Bluetooth v2.0, mono/stereo kulaklık, handsfree, telefon rehberi, erişim profili (PBAP) ve seri port profili destekli
    Medya Oynatıcı Video format desteği: MPEG4 H 263, MPEG4 Part 2 Simple Profile H264.
    Portlar USB �A� kablosundan micro-USB �B� kablosuna yüksek hızlı veri senkronizasyonu ve sarj için kullanılır.

Cihazın vodafonun sitesindeki özellikleri.

Neyse arkadaşlar Cihazın ekranına alışmak zor biraz ama 2 gün oldu pek yanlış yazma olayım olmadı.Dün akşam Gps denedim oldugum yeri takribi olarak 10 saniye içinde belirledi haritadan bir yeri belirleyip tarif alabiliyorsunuz ama ben bi türlü sesli yol tarifi yaptıramadım nedense sadece harita üzerinde gösteriyor yolu döneceginiz yerleri pek kolay değil ama olmasada olur

Menüsü sade ama net bir şekilde karışıklık yaşatmıyor.Ekranın en güzel tarafı ıphone ile kıyaslayayım arkadaşlar alınmasın lütfen sadece kıyaslama için
    Iphone da dokundugunuz anda işlem yapıyor yanlış tuşa basma ihtimaliniz doguyor,Stormda is dokundugunuzda maviye döyor dediğim gibi tıklama yapmanız gerekli.
    Ekran saga sola dönebiliyor Stormu döndürdügünüzde telefon daha salaklaşmadı anında tepki veriyor resimleri elinizle geçiş yaptırabiliyorsunuzresim üzerinde 2 defa tıklama yaptıgınızda o noktayı yaklaştırıyor.Ekranın tepkisi bu nokta da güzel mail ve sms yazmakta rahat,

Arkadaşlar eksiklerim olabilir.cihaz hakkındaki bilgileri ne isterseniz ona göre tekrar yazabilirim

Saygılarımla

• iyi güzel ama çok yavaş bir cihaz.
  • Aslında okadar değil arkadaşım en azında windowslu benim kullandıgım windowslu cihazlardan hızlı

Orjinalden alıntı: eLroS

Aslında okadar değil arkadaşım en azında windowslu benim kullandıgım windowslu cihazlardan hızlı

Ben ekran tepkimesinden bahsediyorum. Cihazın kendi hızından değil.
  • Hayırlı olsun. Ürüne ait bir kaç resim ve çektiği fotolardan ekleyebilirseniz çok iyi olur.

Bu arada teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLroS -- 29 Mayıs 2009; 7:57:43 >

eLroS; telefonu tavsiye ediyormusun ? objektif olarak hızı hakkında gerçekten yavaş mı söyleyebilirmisin ? Yani iphone'dan yavaş diye yazınca açıkcası biraz kafam karıştı, yeni bir cihaz alıp kasmasını da istemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Zaten tcell hattım dışında başka bir hat daha almayı düşünüyordum ve internet paketi de olunca bu cihazı düşünmeye başladım.

eLroS; telefonu tavsiye ediyormusun ? objektif olarak hızı hakkında gerçekten yavaş mı söyleyebilirmisin ? Yani iphone'dan yavaş diye yazınca açıkcası biraz kafam karıştı, yeni bir cihaz alıp kasmasını da istemem.

Cihazın kendi hızı iyi denebilir. Fakat ekranın tepkimeleri ve geçişleri çok yavaş. Ayrıca eli büyük birisi ekranı kullanmakta zorlanabilir.

My carizma

Cihazlar farklı segmentlere hitap ediyor. Bence n95 8g ile storm u takas etmek farklı iki cihazı takas etmektir. Eğer storm senin ihtiyaçlarını karşılayacaksa ve incelediysen et. Fakat cihazı mutlaka eline alıp bi görmeni tavsiye ederim. Çünkü ekranı dokunmatikten farklı bir sisteme sahip ve rahatsız edebilir bazı kişileri. Mesela beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 29 Mayıs 2009; 12:32:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Zaten tcell hattım dışında başka bir hat daha almayı düşünüyordum ve internet paketi de olunca bu cihazı düşünmeye başladım.

Cihazın kendi hızı iyi denebilir. Fakat ekranın tepkimeleri ve geçişleri çok yavaş. Ayrıca eli büyük birisi ekranı kullanmakta zorlanabilir.

My carizma

Cihazlar farklı segmentlere hitap ediyor. Bence n95 8g ile storm u takas etmek farklı iki cihazı takas etmektir. Eğer storm senin ihtiyaçlarını karşılayacaksa ve incelediysen et. Fakat cihazı mutlaka eline alıp bi görmeni tavsiye ederim. Çünkü ekranı dokunmatikten farklı bir sisteme sahip ve rahatsız edebilir bazı kişileri. Mesela beni.

tşkler pier hızlı cevabın içinhaklısın

• quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Piêr;

cihazı kullanıyormusun, yeni mi aldın ?

• Kullanmıyorum ama emin ol şuana kadar elimden 30 dan fazla geçmiştir. Servisim ben. Sim kilit için olsun yazılım için olsun oldukça fazla geldi. Cihaz hız olarak kimisini tatmin edebilir. Fakat dokunmatik hassasiyeti ve dokunmatik mantığı bana çok yavaş ve saçma geldi.
    Geç algılıyor. Geçişleri çok yavaş yapıyor.
    Ayrıca ekrana dokunduğunuzda seçiyor onay vermek için ekrana bastırmanız gerekiyor. Ekran tam ortasında bir buton var ona basmadan işlem yapmıyor bir nevi. Eğer almayı planlıyorsanız cidden bir telefoncuda falan görün bakın. Yoksa büyük hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Şu kadarını söyleyebilirim Blackberry nin ürettiği en berbat cihazlardan birisi olabilir.
  • Zaten ilk fırsatımda elime alıp inceleyecektim ve öyle yapacağım ama okuyunca şimdiden caymış gibiyim.
    Tşk.ler paylaşımın için.

Cihaz, kutu ve kutu içeriğinin fotoğraflarınıda eklersen iyi bir konu olabilir burası...
  • Yaklasık 1haftadır kullanıyorum cıhazın hızıyla ılgılı hıcbır sorun yasamadım kasılma veya donma hıc olmadı.Tıklanabılır dokunmatık ekranın performansına gelırsek gayet ıyı ekran dokunuslarınızı gayet hızlı bır sekılde algılanıyor aynı sekılde ekrana tıklamayı ılk seferde yadırgasanızda gayet pıratık,menuden secenekler kısmından ekran-klavye bolumunden tus hızı,dokunma aralıgı,vurgulama suresı,vurus hassasıyetını kendınıze gore ayarlıyabılıyorsuz.Isın ozetı bana gore gayet pratık kullanması kolay keyıflı bır cıhaz.

Orjinalden alıntı: wasabi06

Yaklasık 1haftadır kullanıyorum cıhazın hızıyla ılgılı hıcbır sorun yasamadım kasılma veya donma hıc olmadı.Tıklanabılır dokunmatık ekranın performansına gelırsek gayet ıyı ekran dokunuslarınızı gayet hızlı bır sekılde algılanıyor aynı sekılde ekrana tıklamayı ılk seferde yadırgasanızda gayet pıratık,menuden secenekler kısmından ekran-klavye bolumunden tus hızı,dokunma aralıgı,vurgulama suresı,vurus hassasıyetını kendınıze gore ayarlıyabılıyorsuz.Isın ozetı bana gore gayet pratık kullanması kolay keyıflı bır cıhaz.

evet haklısın hocam bende de donma veya yanlış tuşa basma olmadı hiç daha ama bazı arkadaşlar ekranın kötülügünden ve tepkime süresinden dert yakınıyorlar

• arkadaslar bu cihazda wifi yokmu ?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.