Şimdi Ara

BlackBerry 10 İşletim Sistemi Hakkında Merak Ettikleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet, LTE desteği var ve işlemcisi daha iyi. Hissedilir derecede performans farkı var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz geç gördüm ama güzel bir kaynak olmuş. İleri bir zamanda bende bir os10 ki bir alet almak istiyorum. Yalnız marketteki uygulamalar hep ücretli bu kötü olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stumaster

Biraz geç gördüm ama güzel bir kaynak olmuş. İleri bir zamanda bende bir os10 ki bir alet almak istiyorum. Yalnız marketteki uygulamalar hep ücretli bu kötü olmuş.

Android marketten ücretsiz indirirsiniz olur biter. Ama o ücretli uygulamalar da hakkını veriyor doğrusu.

• Bayağı iyiymiş cidden. En azından ios ve androidden iyidir .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S. A. Değişikliği seviyorum .yılda ortalama 30 kadar telefon değiştiriyorum fakat en az kullandığım marka Blackberry.geçen sene kullandığım(kullandım sayılırsa 2 gün )sayarsak 6 modelini kullandım toplamda; 5 model Blackberry 10 sisteminden önceki versiyonlardı.ilk os10 deneyimim z 10 hüsranla sonuçlanmıştı.pil Performansı hep eleştirdiğim aynı zamanda vazgeçemediğim iPhone U arattı bana.ayrıca bataryanın aniden bitip telefonun kapanması sorunuda etkili oldu telefonu iade etmemde(enteresan olan Blackberry gibi Köklü bir firmanın bu soruna çözüm bulamaması ve kullanıcılarında bu problemi telefonun olağan bir özelliği gibi kabul etmiş olması:)ayrıca o zamanki yazılımla Android uygulamaların kullanılması çok işlevsel değildi benim deneyimime göre.fakat yinede farklı bir sistem deneme isteği ağır bastığı için Blackberry almaya karar verdim.ilk olarak z30 düşündüm epeydir klavyeli telefon kullanmadığım için daha uygun geldi bana ve herzaman ki gibi temiz bir ikinci el arayışına girdim forumda ve siteler de.blacberry telefonların ikinci el piyasası yok diyen yalan söylemiş.arkadaşların tamamı z30 sayfasında sıfırını 920 liraya temin eden arkadaşın aldığı fiyattan fazla fiyat söylediler ikinci el telefonlara.bende sadece değişiklik olsun diye 1000 lira vermek yerine tereddütlerime rağmen ikinciel q10 aldım;konuyu açan arkadaşa sormak istediğim q10 la blacberry 10 deneyimi adinebilirmiyim(fiziksel klavyeli 15-20 telefon kullandım fakat epey önce Nokia e serilerinin tamamına yakını HTC cha caha ve eski blacberry modelleri gibi:)şimdiki telefonum iPhone 6.yoksa blacberry 10 un tadına ancak tam dokunmatik ekrankardamı varabilirsiniz dersiniz z30 z10 gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgencer05

S. A. Değişikliği seviyorum .yılda ortalama 30 kadar telefon değiştiriyorum fakat en az kullandığım marka Blackberry.geçen sene kullandığım(kullandım sayılırsa 2 gün )sayarsak 6 modelini kullandım toplamda; 5 model Blackberry 10 sisteminden önceki versiyonlardı.ilk os10 deneyimim z 10 hüsranla sonuçlanmıştı.pil Performansı hep eleştirdiğim aynı zamanda vazgeçemediğim iPhone U arattı bana.ayrıca bataryanın aniden bitip telefonun kapanması sorunuda etkili oldu telefonu iade etmemde(enteresan olan Blackberry gibi Köklü bir firmanın bu soruna çözüm bulamaması ve kullanıcılarında bu problemi telefonun olağan bir özelliği gibi kabul etmiş olması:)ayrıca o zamanki yazılımla Android uygulamaların kullanılması çok işlevsel değildi benim deneyimime göre.fakat yinede farklı bir sistem deneme isteği ağır bastığı için Blackberry almaya karar verdim.ilk olarak z30 düşündüm epeydir klavyeli telefon kullanmadığım için daha uygun geldi bana ve herzaman ki gibi temiz bir ikinci el arayışına girdim forumda ve siteler de.blacberry telefonların ikinci el piyasası yok diyen yalan söylemiş.arkadaşların tamamı z30 sayfasında sıfırını 920 liraya temin eden arkadaşın aldığı fiyattan fazla fiyat söylediler ikinci el telefonlara.bende sadece değişiklik olsun diye 1000 lira vermek yerine tereddütlerime rağmen ikinciel q10 aldım;konuyu açan arkadaşa sormak istediğim q10 la blacberry 10 deneyimi adinebilirmiyim(fiziksel klavyeli 15-20 telefon kullandım fakat epey önce Nokia e serilerinin tamamına yakını HTC cha caha ve eski blacberry modelleri gibi:)şimdiki telefonum iPhone 6.yoksa blacberry 10 un tadına ancak tam dokunmatik ekrankardamı varabilirsiniz dersiniz z30 z10 gibi.

Q10 u bilmem kullanmadım. Ama z10 kullanmış biri olarak BlackBerry 10 un tadına z30 kullanarak varabilirsiniz. Z10 un ülkemizde satılan versiyonu gerçekten hayal kırıklığı oldu. Z30 ise bambaşka birşey...

• Z30 1200 liraya deger diyorsun yani hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan11237637

Z30 1200 liraya deger diyorsun yani hocam ?

İmkanım olsa ben alacağım. Wp ile bb os 10 arasında gidip geliyorum.

BB os un geleceği daha güzel olacak bence.
  • quote:

S. A. Değişikliği seviyorum .yılda ortalama 30 kadar telefon değiştiriyorum fakat en az kullandığım marka Blackberry.geçen sene kullandığım(kullandım sayılırsa 2 gün )sayarsak 6 modelini kullandım toplamda; 5 model Blackberry 10 sisteminden önceki versiyonlardı.ilk os10 deneyimim z 10 hüsranla sonuçlanmıştı.pil Performansı hep eleştirdiğim aynı zamanda vazgeçemediğim iPhone U arattı bana.ayrıca bataryanın aniden bitip telefonun kapanması sorunuda etkili oldu telefonu iade etmemde(enteresan olan Blackberry gibi Köklü bir firmanın bu soruna çözüm bulamaması ve kullanıcılarında bu problemi telefonun olağan bir özelliği gibi kabul etmiş olması:)ayrıca o zamanki yazılımla Android uygulamaların kullanılması çok işlevsel değildi benim deneyimime göre.fakat yinede farklı bir sistem deneme isteği ağır bastığı için Blackberry almaya karar verdim.ilk olarak z30 düşündüm epeydir klavyeli telefon kullanmadığım için daha uygun geldi bana ve herzaman ki gibi temiz bir ikinci el arayışına girdim forumda ve siteler de.blacberry telefonların ikinci el piyasası yok diyen yalan söylemiş.arkadaşların tamamı z30 sayfasında sıfırını 920 liraya temin eden arkadaşın aldığı fiyattan fazla fiyat söylediler ikinci el telefonlara.bende sadece değişiklik olsun diye 1000 lira vermek yerine tereddütlerime rağmen ikinciel q10 aldım;konuyu açan arkadaşa sormak istediğim q10 la blacberry 10 deneyimi adinebilirmiyim(fiziksel klavyeli 15-20 telefon kullandım fakat epey önce Nokia e serilerinin tamamına yakını HTC cha caha ve eski blacberry modelleri gibi:)şimdiki telefonum iPhone 6.yoksa blacberry 10 un tadına ancak tam dokunmatik ekrankardamı varabilirsiniz dersiniz z30 z10 gibi.

Çok merak ettim en işi ile uğraşıyorsunuz? Yılda 30 telefonu nasıl alıyor ve satıyorsunuz.

Neredeyse haftada bir telefon değiştirmişsiniz.

• Gittigidiyor da cepport diye bir satıcı blackberry nin Türkiye resmi ithalatçısıdır. 2 yıl garantiyi de onlar veriyor. Hepsiburada vb sitelerde satılan Blackberryleri onlar ithal ediyorlar. z30 o paraya değer bu arada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fendur

quote:

Çok merak ettim en işi ile uğraşıyorsunuz? Yılda 30 telefonu nasıl alıyor ve satıyorsunuz.

Öğretmenim ,bazen sabah aldığım telefonu Akşama doğru değiştirdiğimde oluyor:)genelde 2.el az kullanılmış telefonları uygun fiyatla alıyorum kullanıp denedikten sonra aldığım fiyata belki biraz altına veya üstüne duruma göre elden çıkartıyorum.kar ettiğim pek olmuyor:)yıllık 500-600 lira bir BÜTÇE ayırıyorum bu hobi için 25-30 telefon değiştirmiş oluyorumdiyeceksin ki hepsi değişik model markamı;hayır maksat değişiklik işte 10 gün kullandıktan sonra elimdeki cihazı daha önce note 4 kullanmış olsam bile yeniden bir note 4 alabilirim.ama elimde kalan sabit cihazım genelde iPhone oluyor bunuda belirteyim, şuan iPhone 6 kullanıyorum. Mesela Mart Ay'ı bilançosu note 4 ,HTC 816, htc 820 ,Blackberry q10,blackberry z30 geliyor kargoda şuan:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgencer05 -- 27 Mart 2015; 15:23:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fendur

quote:

Öğretmenim ,bazen sabah aldığım telefonu Akşama doğru değiştirdiğimde oluyor:)genelde 2.el az kullanılmış telefonları uygun fiyatla alıyorum kullanıp denedikten sonra aldığım fiyata belki biraz altına veya üstüne duruma göre elden çıkartıyorum.kar ettiğim pek olmuyor:)yıllık 500-600 lira bir BÜTÇE ayırıyorum bu hobi için 25-30 telefon değiştirmiş oluyorumdiyeceksin ki hepsi değişik model markamı;hayır maksat değişiklik işte 10 gün kullandıktan sonra elimdeki cihazı daha önce note 4 kullanmış olsam bile yeniden bir note 4 alabilirim.ama elimde kalan sabit cihazım genelde iPhone oluyor bunuda belirteyim, şuan iPhone 6 kullanıyorum. Mesela Mart Ay'ı bilançosu note 4 ,HTC 816, htc 820 ,Blackberry q10,blackberry z30 geliyor kargoda şuan:)

İlginç bir hobi ama ben de yapmak isterdim doğrusu.

Burada, Maşallah diyeyim de nazar değmesin.

Rekora gidiyorsun...

iyi günler...

• fendur kullanıcısına yanıt
    Aslında bende sağlam bir telefon Alıp 4 sene kullanıp Hakk'ını verenlere özeniyorum.blackberry z 30 Alınca yapabilsemde 1 sene kullansam diyorum fakat pek umudum yok:)

• quote:

S.a.23.03.2015 fatura tarihli z30 telefonumu satıyorum yanında kullanılmamış kılıfı ve 2 adet ekran bandı hediye olarak verilecektir.ılgılenen arkadaşlar mesajla ulaşabilirsiniz.

10 gün dayanmış :)

• Öyle deme yılda ortalama 30 telefon Değiştiriyoruz dedik,10 gün kullandıysam bu cihazı Sevdiğim anlamına gelirsevmesem aldığım akşam satardım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.