Şimdi Ara

Black Tides Draga's Wake | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Black Tides Draga's Wake | PS5 | ANA KONU

Resident Evil , Dead Space , The Callisto Protocol veya aksiyon odaklı tasarıma sahip modern bağımsız korku oyunlarının hayranıysanız , Bunu kaçırmak istemezsiniz.

Oyun İlk etapta PC için çıkacak. İlerleyen zamanlarda Konsollar için duyurusu yapılacak.

Ölüler sırlarını anlatmaz. Yaşayanlar ise yalnızca çığlık atar.

Black Tides: Draga's Wake ile hayatta kalma korkusunun yeni bir çağı başlıyor. Nihai soygunu felaketle sonuçlanan, çetin ceviz bir kaçakçı ve korsan ikinci kaptan Draga'nın çizmelerini giy. Öngörülemez sularda buzlara saplanmış, 1900'lerden kalma çürümekte olan bir buharlı gemi olan Ormora'da mahsur kaldın—kayıp mürettebatını bulmak için demirden bir labirentte yolunu bulmalı ve gerçekliğimizi yarıp geçen ritüelistik, kozmik dehşetlere karşı kaybetmeye mahkûm olduğun bir savaşa girişmelisin.

Et ve Çelikten Kâbus

Perçinli çeliğin, tıslayarak buhar salan boruların ve yüzyıl dönümünün arızalanmakta olan makinelerinin hüküm sürdüğü boğucu bir manzaraya adım at. Ormora yalnızca bir dekor değil—kendi başına klostrofobik, labirentvari bir karakter; seni şaşırtmak ve geminin su basmış alt güvertelerinde tezahür etmiş ritüelistik, kozmik dehşetlere barınak sağlamak üzere inşa edilmiş.

DRAGA BOLIVAR

Caleb'in emirlerini sorgulamadan yerine getirerek hayatını geçirmiş, sertleşmiş bir denizci ve profesyonel hırsız — ta ki Ormora onu her şeyi sorgulamaya zorlayana kadar. Draga bir kahraman değil. O bir hayatta kalan, bir sadık ve ahlaki kuralları daha basit bir dünya için şekillenmiş bir adam. Geminin dehşetleri mürettebatını birer birer tüketirken ve kadim bir tanrı bedeninde kök salarken, Draga bir zamanlar olduğu adam ile dönüşmekte olduğu korkunç şey arasında seçim yapmak zorundadır.

Izzy Koleva

Children of Gaia'nın pençesinden kaçmış eski bir tarikat üyesi — ama etkisinden değil. Izzy ritüelleri, öğretiyi ve yalanları biliyor. Simya konusunda yetenekli olan Izzy, tarikatın ne yapmaya çalıştığını ve başarılı olurlarsa bunun bedelinin ne olacağını gerçekten anlayan hayattaki birkaç kişiden biri. Draga ona güvenmiyor. Başka seçeneği olmayabilir.

VİSCERAL, YÜKSEK RİSKLİ DÖVÜŞÇÜ ÇATIŞMALARI

Hayatta kalmak sadece kaçmakla ilgili değil; sahip olduğun her şeyle karşılık vermekle ilgili. Çarpık, mutasyona uğramış varlıklara karşı acımasız, yakın mesafeli çatışmalara gir. Her darbenin bir ağırlığı, her çarpışmanın içgüdüsel bir etkisi ve her hatanın ağır bir bedeli var.

TEMEL OYNANIŞ ÖZELLİKLERİ

Yakın Dövüş ve Kaçınmada Ustalaş: Reflekslerine ve zekâna güven. Yıkıcı düşman saldırılarından kaçmak için zamanlamanı mükemmelleştir ve et ile kemiği parçalamak için ağır dövüşçü tarzı kombolarını serbest bırak.

Baskı Altında Hızlı Ateş: Saldırgan canavarları uzak tutmak veya savunmalarındaki ani açıkları değerlendirmek için menzilli hızlı ateş saldırılarını yakın dövüş akışına kusursuzca yedir.

Acımasız Kaynak Yönetimi: Mühimmat, sağlık ve güç kıt. Her karşılaşma, çatışmanın bedelini hesaplamanı gerektirir. Bir öldürmeyi garanti altına almak için değerli kaynaklarını mı harcayacaksın, yoksa onları korumak için riski göze alıp düşmanlara yakından mı yaklaşacaksın?

Affetmeyen Bir Beden Korkusu Kâbusu: Tehlikenin her gölgede pusuya yattığı ve zaferin kanla satın alındığı; atmosferik dehşet, grafik vahşet ve grotesk anatomik korkularla yoğrulmuş, özel olarak tasarlanmış kasvetli bir dünyada yolunu bul.

Geliştirici : Strange Creature Factory Ltd

Yayıncı : Strange Creature Factory Ltd

Çıkış Tarihi : Açıklanmadı.

Resmi Site : https://strangecreaturefactory.com

Duyuru Fragmanı

Black Tides Draga's Wake | PS5 | ANA KONUSCF #BlackTides gameyoutube
    In the rot of the Ormora... our first look at the man inside. The walls are breathing... and they are hungry. Welcome to our first official look at Black Tides, a new third-person survival horror game built in Unreal Engine 5. In this video, we're diving into the atmospheric horror, environmental design, and mechanics behind our upcoming title. Much more to come soon! #IndieDev #SurvivalHorror #Gamedev #indie horror game #thirdperson #atmospherichorror
    https://www.youtube.com/watch?v=HNiAkcoFSg4

"Fight for your survival... or die trying." Outmatched. Outnumbered. Don't lose yourself. Black Tides Draga’s Wake is a visceral third-person action horror-adventure set in an alternate 1900s where ancient Gods and vessels of steam and steel collide. Seeking Funding and publishing opportunities. #gamedev #indiedev #survivalhorror #atmospherichorror #blacktides #horrorgame #horrorgaming #indie #indiegame
    https://www.youtube.com/watch?v=3igOg7wMy88

THE STEAM PAGE FOR BLACK TIDES: DRAGA'S WAKE IS LIVE NOW! https://store.steampowered.com/app/4810650/Black_Tides_Dragas_Wake/ Black Tides Draga’s Wake is a visceral third-person action horror-adventure set in an alternate 1900s where ancient Gods and vessels of steam and steel collide. Support an indie studio—Wishlist link in the replies! 📷 #blacktidesdragaswake #blacktides #horrorgaming #residentevil #survivalhorror #indiegames #gamedev #bossfight #horrorgame #thirdperson #lovecraft
    https://www.youtube.com/watch?v=yBdcInFlo5k
  • Dev günlüğü Güncelleme #001

Bu Oyunu Birinin Yapmasını Bekleyip Duruyordum

Greg J Strangis'ten bir not, Kreatif Direktör

Herkese merhaba! Benim adım Greg J Strangis. Rockstar Games, Naughty Dog ve Turtle Rock Studios gibi stüdyolarda Karakter ve Yaratık sanatçısı olarak on altı yıl geçirdim. Kariyerimin büyük bölümünde başkalarının vizyonlarını hayata geçiriyordum. Bunu yapabildiğim en üst düzeyde yaptım ve bu süreçte öğrenebildiğim her şeyi öğrendim. Ama zihnimin bir köşesinde her zaman beni dürten bir şey vardı.

Kendime ait bir şey yapmak istiyordum.

Black Tides Draga's Wake, o çekimin sonucu. Başkasının yapmasını bekleyip durduğum oyun; yaratık ve karakter tasarımını yalnızca gösteriş olarak değil, bir hikâye anlatma aracı olarak ciddiye alan bir oyun. Korkusunu şoktan ziyade ustalıkla hak eden bir oyun. Her zaman hayran olduğum o Guillermo del Toro niteliğini taşıyor: güzellik ve canavarlığın aynı alanı paylaşması, mitolojiye gerçek bir ağırlık verilmesi ve daha onlarla tanışmadan önce bile dolu dolu bir hayat yaşamış gibi hissettiren karakterler.

Strange Creature Factory Ltd, bu tür işlere derinden önem veren uzmanlar ve genelcilerden oluşan bir ekip etrafında kurulmuş küçük bir stüdyodur. Büyük bir yayıncının kaynaklarına sahip değiliz. Sahip olduğumuz şey ise onlarca yıllık profesyonel deneyimle keskinleştirilmiş bir vizyon ve bağımsız oyunların nadiren ulaşabildiği bir seviyede bunu hayata geçirecek ustalıktır.

Ormora adlı, kıyamet tarikatının ele geçirdiği buzlara saplanmış bir balina avlama gemisinde geçen Draga’s Wake acımasız, atmosferik ve tuhaf. Yaratık tasarımı, eski yöntemlerin bir karışımından besleniyor; The Thing ve Leviathan gibi klasiklerin samimi, dönüşümsel beden korkusunu, hikâye açısından gerçekten önem taşıyan şekillerde doğrudan karakterlere bağlıyor.

Aktif geliştirme sürecindeyiz ve gerçekten benzersiz bir şey inşa ediyoruz. Eğer beklediğiniz oyun tam olarak buysa, İstek Listenize ekleyin, arkadaşlarınızla paylaşın ve yolculuğumuzu takip edin!

Ormora'da görüşürüz... hayatta kalabilirseniz.

Black Tides Draga's Wake | PS5 | ANA KONUstore.steampowered.com
    Black Tides Draga's Wake - Dev log Update #001 - Steam Haberleri
    https://store.steampowered.com/news/app/4810650/view/688635449342694101?l=turkish

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.