Şimdi Ara

BLACK SLİM PSP VE XBOX 360 PREMİUMA KARŞILIK TEMİZ PS3 İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slim psp az kullanılmış temiz ve çiziksiz bir cihazdır 4.01 m33-2 yüklüdür şu an ki en son kopya oyun oynatan sürüm.bir adet sıkışık pixel vardır o da siyahı mavi gösteriyor diğer renklerde normal fakat fark edilmesi imkansıza yakın diyebilirim.yanında kutu , şarj , kitapçık , kılıf , 4 gb kart ve data aktarım kablosu bulunmaktadır.alan kişinin memlun kalacağı güzel bir cihazdır.

04 - 2006 üretimi xbox 360 20 gb ntsc-j premium da az kullanılmış ve şu an 3k ya karşı baya sıkı önlem alınmış bir cihazdır ve süper çalışmaktadır ne okumasında ne de başka bir şeyinde hata yoktur üzerinde atik elektronikte 50 dolara yapılan soğutma mevcuttur dvd si hitachi dir fw li dir kopya oyun oynatır,ortalama haftada 2-3 saat oynamaktayım.

ayrıca ramlere ramsink takılmıştır. cihaz live dan banlıdır ve nisan ayında 3k görmüş ve bu durum atik elektronik tarafından garanti kapsamında giderilmiştir yanında adaptör , wireless kol , pc monitör bağlantı kablosu ve lcd veya normal tv ye bağlamanıza izin veren component kablo ile yollanacaktır

3k sorunundan endişe etmenize gerek yoktur çünkü 8-9 ay çalışıp yıpranmış bir premium almaktansa 3k önlemi alınmış ve işin ehli kişilerce düzenlenmiş bir makine almış olucaksınız, ek olarak verdiğim uygun fiyat nedeni ile (istenen fiyatın yarısı olan 265 ytl) 3k durumunda parçalar halinde satar aşağı yukarı verdiğiniz parayı geri alırsınız , oynadığınızda yanınıza kar kalır tabi bu durum hiç gerçekleşmeye bilir zaten ne donma nede başka bir soruna ben rastlamadım, amorti garantisi olan bir makinedir daha ne olsun.

xbox 360 ı satmamın tek nedeni oyun bolluğundan hiç bir oyunu doğru dürüst oynayamıyor olmamdır psp yide pek amacına uygun kullandığım söylenemez sadece dizi izliyor ve eski rom oyunları oynuyorum

bu iki cihaz için düşündüğüm takas fiyatı şekerlemesiz 529 ytl bol şekerleme isteyen olursa 629 ytl dir

aradığım cihaz temiz lensi yıpranmamış ve başka sorunu olmayan mümkünse bol dökümanlı ps3 isterse 20 gb olsun fark etmez altını üstünü konuşuruz
    ilana gereksiz yorum yapmazsanız sevinirim şu an iki ürünümdende gayet memlunum ve hiç bir acelem yok değişiklik arıyorum hepsi bu

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.