Şimdi Ara

Black Sails (4. Sezonda sona erdi!) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.427
Cevap
36
Favori
48.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Flint maxi bir güzel evirip çevirecekte bekleme işi kötü oldu..
    İki sezonunda tartışmasız en harika bölümüydü..Uzun bacaklı John Silver lakabı boyundan alıyor, aslında daha uzun olmalıydı ama olsun.Bu arada Flintin öldüremeyeceği bir serdümen çıktı sonunda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 30 Mart 2015; 9:17:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak 2016 a kadar bekle şimdi Neyse biri haziran falan demişti kötünün iyisi çıktı yinede mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

Lan çıldıracağım ya , millet etten püften diziler izleyip tartışıyor, Walking Dead'in izleyici zekası ile dalga geçen kurgusu, Arrow'un her yeri dökülen, her bölümde dublörleri gözümüze sokan(yakında oyuncular yerine onları oynatırlar) sap gibi kalitesizliği, SPN'nin 5. sezon ile biten ömrü ve hayranlarını yolmak için çekilen ekstra bom b.k +5 sezon top hitlere oynarken bu dizi nasıl az ilgi görür ?

Ben ki öyle korsanlık morsanlık esamelerinden pek hoşlanmam, hem geçtiği dönem hemde anlatılanlar itibari ile. Diyaloglar, kurgu, savaş sahneleri, her bölümü 10 tane film kalitesinde.

Şu son bölümü Yüzüklerin Efendisinin karşısına koysan görsel efektte kapışırlar. İlk defa hi-fi bir sistem ile diziyi izledim (7.1) dilim nutkum her bir yerim tutuldu.

Dizi 7.7'den puanını 8'e yükseltti bu arada hadi hayırlı olsun. Daha fazlasını hak ediyor ama.

Bu güne kadar gerek heyecan katsayısı ile gerek eleştrilebilecek noktaların azlığı ile favori dizilerim arasında ilk 5'e yata yata girer.

Maalesef ergen tipi 2-3 iş yaptınmı daha fazla kesime hitap ediyorsun (dünyanın düzeni bu) ... Ne kadar basit, ne kadar popi o kadar izleyici. 1 bölümüne dayanamadığım o simit parasına çekilen, eleştirmenlerce yerden yere vurulan vampir aşk dizilerinin izlenme oranlarına baktım dudağım uçukladı.

İnanmıyorum ya. Diziyi izlerken orgazm oluyorum ama bunun keyfini süreceğim yere üzülüyorum... Penny Dreadful , Game of Thrones birde bu dizi ... Gerisi yalan, gerisi öğlen kuşağı teyze dizisi. Az buz seyir tecrübesi, arşivi, 2-3 kaliteli yapımı seyretmiş, yaşı ve seyir tadı olgunlaşmış herkes hak verecektir.

Aslında ne yalan konuşayım sadece konuşma sahneleri çok sıkıcı geçiyor korsan dizisi olması cazip kılıyor arada entrikalar falan var bunlar önemli.

Diğer diziler konusunda bir kaçı artık rayından çıktılarda millette konuşcak bir şey olmadığından artık tartışıyorlar.

• warband W kullanıcısına yanıt

Anahtarı çaldıkları için. Kendi çıkarını düşünen bir adam ve emin ol o bacağı kaybetmek çok daha fazla şey kazandırdı ona.
  • Harika bir sezon finaliydi. Dizi bundan sonra durdurulamaz bir yükselişe geçecektir.
  • Sezon finali 1-2 kusur dışında gayet iyiydi . 3.sezon artık bolca aksiyon olacak gibi duruyor . Umarım yazın mini dizilerden birşeyler çıkar .
  • arrow gibi her bölümünde onlarca hata olan kurgusu diyalogları sahneleri vasat bi dizi 8.1, black sails gibi bi dizi 8 puan ise imdb'yi çok ciddiye almamak gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

arrow gibi her bölümünde onlarca hata olan kurgusu diyalogları sahneleri vasat bi dizi 8.1, black sails gibi bi dizi 8 puan ise imdb'yi çok ciddiye almamak gerekir

Yalnız ikisi farklı Arrowda aksiyon yer yer yükseliyor. Bu korsan dizisi daha çok entrikalar,planlar yapılmakta. Zaten son olaylardan sonra İmdb'de bir artış var 7.7 di en son 8 oldu işte. Her dizi elbet bir gün bozar sıkar konu bulunamaz.
  • Bu finalden sonra 3.sezon fena karışacak ortalık, harika bitti
  • Sezon finali dediğin böyle yapılır
  • freshmind kullanıcısına yanıt
    Aynen imzami atarım

• Artik tam anlamıyla tayfayla bütünleşir.

• Yeni sezon 2016'daymış nası bekleyeceksek.
  • Flint kaptan çok karizma ya sırf onun için izliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Spartacus'tan sonra insanlar her diziden aksiyon bekler oldu. İstiyorlar ki hiç diyalog olmasın, sürekli biri birini öldürsün, herkes savaşsın. Yakında komedi dizileri için bile yeteri kadar aksiyon yok diye şikayet edenleri görürseniz şaşırmayın.

Ben entrika ve arka planda dönen olayları izlemekten zevk aldığım için Black Sails ve Game of Thrones gibi dizileri çok zevk alarak izliyorum.

• Sezon finali tek kelimeyle EFSANE.

• Vay vay finale bak sen.

Vane'le Flint reyizin beraber çalışması çok iyi oldu. Aksiyon sahneleride on numaraydı. 3. sezon tahminim Flint altını alır Jack'in fazladan getirdiği gemiyide Vane alır 3. sezon yavaştan Flint&Vane iş birliği seziyorum. Max'de artık ölsün o irrite edici sesinden bıktım karı milletin altına yatmaktan nerelere geldi.
    Bahsettiğin kitle bu diziye bulaşırsa ''neden aksiyon yok, gemiler neden savaşa girmiyor.'' diye yaygara koparır, böylesi daha iyi o yüzden.
  • Gayet güzeldi
  • İyiydi be abi.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.