Şimdi Ara

Black Ops Visual C++ Runtime Error !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu hata XP'de oluyordu, oyunu bir turlu baslatamiyordum, uzun ugrastan sonra PCI Sound Card ses kartindan kaynaklandigini anladim ve onu Disable(devredisi) yapinca oyunu baslatabildim, yani ONBOARD ses kartini kullanmak lazim. ama benim kulaklik/hoparlor PCI ses kartina bagli oldugu icin ve Windows 7'de normal ses kartini kullandigim icin kulaklik/hoparlor'i onboard karta baglayip kullanmak istemiyorum

yani kisacasi PCI ses kartini devredisi birakmadan cozulmez mi bu sorun?

not: bu COD serisi cok sacma sapan hatalar veriyor, Windows 7'de eger bir mikrofon takili degilse napran yap ne cod2 nede cod4 calismaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhamadko -- 15 Kasım 2010; 2:37:11 >

AMD Phenom II X6 1090T @ 4.00GHz || Asus Crosshair IV Formula || G.SKILL 2000MHz DDR3 4096MB RAM || Sapphire Radeon HD6950@6970 || 1-OCZ Vertex SSD 128GB 2-Seagate 200GB 3- Seagat 1.5TB || Asus DVD+-RW DRW-1814BL LS || Coolermaster HAF-X + 1000w psu || Zalman CNPS 10X Extreme CPU Cooler || ACER GD245HQ 24'' 120Hz || Logitech G9 Laser Mouse || ASUS Xonar D2 Sound Card || Sennheiser HD555 Headphones ||Logitech Z2300 200Watt RMS Speakers ||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.