Şimdi Ara

black ops multiplayere giremiyorum??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • single zombide felan sorun yok ama multiplayere girince call of duty:Black Ops server is not available at this time diye bi yazı çıkıyo kafayı yicem oynıyamıyorum sorun nedir acaba?

• yardım edin ya
  • multiplayere giriyorum Connecting yazısı çıkıyo o arada bi bilgisayara bişey oluyo donuyo ekran kendine geldiğinde server is not available at this time yazısı çıkıyo
  • 20 kişi bakmış hadi ya acil
  • Demin baktım böyle bir problem yok. Steam'i tekrar başlat, PC res at falan dene birşeyler.

Oyunun orjinaldir diyerekten yaptım bu yorumu. Eğer değilse korsanla multiplayer oynanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Demin baktım böyle bir problem yok. Steam'i tekrar başlat, PC res at falan dene birşeyler.

Oyunun orjinaldir diyerekten yaptım bu yorumu. Eğer değilse korsanla multiplayer oynanmıyor.

herşeyi denedim yok ya. oyun orjinal 120 lira saydık enayi gibi ama hertürlü hakediyo orası ayrı bi kaç saat önce sorun yoktu şimdi böyle oldu banlanmış felan olabilimiyim? zombi online felan oynanabiliyo anlamadımki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cod: Black Ops Prestige Mode
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skywalke®

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Demin baktım böyle bir problem yok. Steam'i tekrar başlat, PC res at falan dene birşeyler.

herşeyi denedim yok ya. oyun orjinal 120 lira saydık enayi gibi ama hertürlü hakediyo orası ayrı bi kaç saat önce sorun yoktu şimdi böyle oldu banlanmış felan olabilimiyim? zombi online felan oynanabiliyo anlamadımki

Bende de tam tersi zombi oynanmıyor. This session is closed ya da This party is no longer active diyor geri sayım bitince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 17 Kasım 2010; 21:44:44 >

• Banada olmustu o ama benim sorunum anti virüs programindan engellemisim yanlislikla oyunu sildim anti virüs programini artic rahat rahat oynuyorum
  • Arkadaşlar black ops 1 mp girdiğimde serverlar gözükmüyor.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.