Şimdi Ara

Black Ops 2 çökme sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu steam den indirdim ve kurdum oyun orijinal yani. Özellikle ara videolarda veya bölüm arası yüklemelerde takılıyor oyun bir süre görüntü takılı kalıyor arkadan ses geliyor sonra oyun çöküyor ve Call Of Duty Black Ops II çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Başka bu sorunla karşılaşan ya da çözüm konusunda bir fikri olan var mı? Win 7 64 bit kullanıyorum ve casper cn dxe2670b laptop da oynuyorum.

• kardeş kendini yorma oyunun korsanında sorun var skid.... cra.... çıktı ama adam .crac.... yapamamış .reol... sürümünü bekle.aldığın hata şu Error during initialization:
    Unhandled exception caught
  • quote:

Orijinalden alıntı: assault79

kardeş kendini yorma oyunun korsanında sorun var skid.... cra.... çıktı ama adam .crac.... yapamamış .reol... sürümünü bekle.aldığın hata şu Error during initialization:
    Unhandled exception caught

Adam reolad surumunu nıye beklesın onu anlamıyorum Adam oyunu orjınal almıs. Sen ıllegal surumlerın hatalarını soyluyorsun
  • Aldığım hata o değil yukarıda da en başa yazmıştım oyun steamden alınmış "ORİJİNAL" diye. Oyunun açılmasıyla ilgili bir sıkıntım da yok sıkıntım oyunun cutscenelerde ağırlıklı olmak üzere genel olarak çökmesi. Düzgün okumanı tavsiye ederim birisinin sorusunu cevaplamadan önce yine de teşekkür ederim zaman ayırdığın için.
  • anladım arkadaşım celallenme

DirectX_11_Technology_Update_US indir güncelle orjinal korsan fark etmez aynı sorun genelde var.oyunu ne zaman yüklediysen tarihi bir önceki tarihe al.sorun hal olur umarım.boş çatışmalar
  • Hiç fikri olan yok mu? Activision support da cevap vermedi.
  • Arkadaşlar sorunu ben çözdüm bu arkadaşımız çok yardımcı oldu bayada ilerledim 5-6 bölüm oynadım.

http://www.youtube.com/watch?v=-LR6V617I0o&feature=plcp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BLACK OPS KURULUM SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    the witcher 2 pc kapanma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.