Bildirim
Black metalciler buraya (kopacaksınız)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu adamların klipleri zaten psikopat. böyle hareketlere gerek yok. -
quote:
Orjinalden alıntı: Archkael
bu adamların klipleri zaten psikopat. böyle hareketlere gerek yok.
Arka planda çalan parçayı dinlemedin heralde. Görüntü de bir enteresanlık yok zaten. Ama görüntü ve müzik bir araya gelince ortaya ucuz bir espiri anlayışından peydahlanmış bir video çıkıyor ortaya. -
böyle şakalı görüntüleri birileri üretiyor hep nedense. zira klibin kendi zaten komik yeterince.
nocturno culto kafasına göre bişeyler çekmiş 50 dakikalık bir video yapmış. onu izleyin ne olur bulun bir yerlerden -
Bathory Var Black Metali Bulan Adam Koçum Benim -
bathory grup yalnız. belki quorthon u diyorsundur. venom da kıçımın kenarı zaten black metal falan değil. zaten bathory de black metali laboratuarda buldu . -
quote:
Orjinalden alıntı: kujeste
bathory grup yalnız. belki quorthon u diyorsundur. venom da kıçımın kenarı zaten black metal falan değil. zaten bathory de black metali laboratuarda buldu .
Hee... Celtic Frost da asistanlık yaptı; tüpleri falan tuttu. -
quote:
bathory grup yalnız. belki quorthon u diyorsundur. venom da kıçımın kenarı zaten black metal falan değil. zaten bathory de black metali laboratuarda buldu .
Burzum Nasıl Tek Kişi Bathoryde Tek Kiişi Benden İyimi Bilcen Bathory Öldü -
sesini kısıp izlesem bile güleceğim tarzda bi klip -
-
quote:
Orjinalden alıntı: .:: Death ::.
quote:
Burzum Nasıl Tek Kişi Bathoryde Tek Kiişi Benden İyimi Bilcen Bathory Öldü
Tek kişi şu an. Hatta şu an demek yanlış ama neyse. 83-89 arası tek kişilik bir proje değildi. -
Şuan Kim dedi ? -
quote:
Orjinalden alıntı: .:: Death ::.
Şuan Kim dedi ?
Ben dedim. Ondan sonra iki santim ötedeki Backspace'e basmaya üşendim ve aynı mesaj içinde düzeltme yaptım. Bu kadar basit. -
tam franki ye göre bu konu... -
Algol Bişey Demedim Celallenme Hemen -
quote:
Orjinalden alıntı: Algol Perseus
quote:
bu adamların klipleri zaten psikopat. böyle hareketlere gerek yok.
Arka planda çalan parçayı dinlemedin heralde. Görüntü de bir enteresanlık yok zaten. Ama görüntü ve müzik bir araya gelince ortaya ucuz bir espiri anlayışından peydahlanmış bir video çıkıyor ortaya.
eh ben neyi kastetmiştim?? bu kadar gaz olmayın arkadaşlar : D
böyle hareketlere gerek yok = arkaplandaki şarkı efektiyle klibi şebeklendirmeye çalışmak.
quotelere saldırmada önce düşünelim, okumak,düşünmek....bunlar farklı şeyler.
-
sözlerle hareketlerin oturduğu yerler oldukça komik geldi bana.
lakin grubun hakiki hayranları var sanırım burda , şahsen orjinal şarkıyla bile dinlense komedi ötesi bir klip olduğunu düşünüyorum. -
quote:
eh ben neyi kastetmiştim?? bu kadar gaz olmayın arkadaşlar : D
böyle hareketlere gerek yok = arkaplandaki şarkı efektiyle klibi şebeklendirmeye çalışmak.
quotelere saldırmada önce düşünelim, okumak,düşünmek....bunlar farklı şeyler.
"Gaz olmak" ne demek sorusunu hiç sormayacağım bile. Ama bazı şeyleri senden öğrenmiyeceğim kesin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X