Şimdi Ara

Black Mesa [ANA KONU] | Definitive Edition çıktı (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
13
Favori
65.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: playstyle

oyunu steam üzerinde indirmek için >>http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=94128543

Henüz Steam'e gelmedi oyun. Steam Greenlight sayfası o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

quote:

oyunu steam üzerinde indirmek için >>http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=94128543

Henüz Steam'e gelmedi oyun. Steam Greenlight sayfası o.

zip dosyasını bul
    işin yoksa indir
    pat diye ya elektirik kesilebilir yada PC donabilir
    işin yoksa en baştan başla
    sonra HDD boş yer bul zipi aç sonra şu klasörü arabul içine yerleştir
    vs. vs.

yaw tembel biri değilim ama mis gibi steam indirme seçeceğin varken
    bu ve buna benzer olasılıkları yaşama olasılığı düşüncesi adamı fitil ediyor :)

acelem yok her şey tadında güzel !
    en güzel steam dağıtınca güzel oluyor zaten başta fark edilmeyen bir dünya bugtu böcekti ile uğraşmayacağın

tek tıkla geliyorsa geliyor :D bu arada steam yeşil ışıktaki olumlama linklerin tıklada süreç hızlansın yani :D

• Alt tab yapınca siyah ekran geliyor bende nasıl düzeltebilirim bunu
    8600 gt kullanıyorum ekran kartı.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pintipanda

black mesa'nın belki de en sinir bozucu en hararetli bölümü olan surface tension u yaklaşık 3 saatte tribün desteğini de arkamıza alarak geçmeyi başardık (mı?)

geleneği bozarak bu defa canlı yayın kaydını 2 ye böldük, zira üç saatlik upload için türkiye henüz hazır değil.

black mesa part 11 - surface tension (1/2) :http://pintipanda.tv/vod.php?vid=xts83x
    black mesa part 11 - surface tension (2/2) :http://pintipanda.tv/vod.php?vid=xtsb3s

ya ben seni takip ediyorum da sitede niye 10.part yok ?

• BU oyunu türkeçeye çevirecek yok mu
  • Bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün biraz modu oynama şansım oldu. Ben kendimce genellemek istiyorum.

- Öncelikle müzikler kalitesiz. Half-Life 'a uymuyor. Her yerde müzik çalıyor. Tren sahnesinde bilgisayarın sesini kıstım.
    - Zombilerin animasyonları çok hoşuma gitti. Grafik dışında gördüğüm tek artı buydu.
    - NPC 'ler biraz daha konuşuyor, bu da bilim merkezinde hayat olduğunu anımsatıyor bize.
    - Grafik ve birkaç şey dışında eksisi çok fazla olan bir mod olarak gözüme çarptı.
    - Çok fazla amaçsız şeyler var. Mesela; trenden inerken kapıyı bize güvenlik görevlisi açıyor, kapı kapanınca yine orada güvenlik görevlisi var. Mantıksız.
    - Zıplama sesi berbat. 3 bacaklı Gordon Freeman!
    - Vortigaunt 'lar 2 saniyede elektrik atıyor. Şok oldum!
    - Limitsiz sprint ve flashlight var. Bu da BMS ekibinin anlamsızca kendi bildiğini okumasından kaynaklanan büyük bir zaaf.

Black Mesa [ANA KONU] | Definitive Edition çıktı

- Resimde anlaşılacağı üzere parmaklıkların üstüne çıktım. Aşağıya gelen headcrab lerin bir tanesi bile beni ısıramadı. Hepsi üstümden zıpladı. Bu nasıl bir saçmalıktır? HL1 'de o parmaklığın orada olmamasının amacı sağ yada sol yaparak headcrablerden kurtulmaktır. Büyük bir hata.
    - Silah animasyonları berbat.

Sonuç olarak, grafik dışında bir artısı yok. Arkadaşımla da tartıştığımız gibi, şu ana kadar yapılmış en iyi HL 2 modu Research and Development 'tır. Tarafsız bir oylama ile BMS 'ye ben 10 üzerinden 6.5 veriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

Bugün biraz modu oynama şansım oldu. Ben kendimce genellemek istiyorum.

- Öncelikle müzikler kalitesiz. Half-Life 'a uymuyor. Her yerde müzik çalıyor. Tren sahnesinde bilgisayarın sesini kıstım.
    - Zombilerin animasyonları çok hoşuma gitti. Grafik dışında gördüğüm tek artı buydu.
    - NPC 'ler biraz daha konuşuyor, bu da bilim merkezinde hayat olduğunu anımsatıyor bize.
    - Grafik ve birkaç şey dışında eksisi çok fazla olan bir mod olarak gözüme çarptı.
    - Çok fazla amaçsız şeyler var. Mesela; trenden inerken kapıyı bize güvenlik görevlisi açıyor, kapı kapanınca yine orada güvenlik görevlisi var. Mantıksız.
    - Limitsiz sprint ve flashlight var. Bu da BMS ekibinin anlamsızca kendi bildiğini okumasından kaynaklanan büyük bir zaaf.

- Resimde anlaşılacağı üzere parmaklıkların üstüne çıktım. Aşağıya gelen headcrab lerin bir tanesi bile beni ısıramadı. Hepsi üstümden zıpladı. Bu nasıl bir saçmalıktır? HL1 'de o parmaklığın orada olmamasının amacı sağ yada sol yaparak headcrablerden kurtulmaktır. Büyük bir hata.

Sonuç olarak, grafik dışında bir artısı yok. Arkadaşımla da tartıştığımız gibi, şu ana kadar yapılmış en iyi HL 2 modu Research and Development 'tır. Tarafsız bir oylama ile BMS 'ye ben 10 üzerinden 6.5 veriyorum.

yazdıklarının çoğusuna katılıyorum. hele hele vortigaunt ile zıplama olayı beni çileden çıkarttı. kısacık yerden bile zıplanamıyor(eğilerek zıplasam bile) çoğu yeri noclip ile geçtim. vortiler yüzünden god bile yazacaktım hatta ve hatta askerler ateş ederken bile çok can götürüyor. vortiler de daha biz kaçamadan elektriği fırlatıyorlar. silah animasyonları ise benim hoşuma gitti mesela gluon gun ama mermisi çok çabuk bitiyor. müzikler ztn apayrı bi sorun. her yerde müzik bide çok yüksek ses vermişler options'tan sesini kıstım. resimdeki olay bende tam tersi oldu zıplayan üzerime saldırdı can barı 20'ye kadar indi. :D mekan olarak çok yer değişmiş buda ayrı bir atmosfer katıyo.

• Burayı nasıl geçeriz, şu iri uzaylıyı öldürdüm ama çözemedim sonrasını?

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Burayı nasıl geçeriz, şu iri uzaylıyı öldürdüm ama çözemedim sonrasını?

/>

Sağdaki direk/uydumsu tarzı şeye nişan alın, o yıkılıp yol olacak.
  • quote:

Bugün biraz modu oynama şansım oldu. Ben kendimce genellemek istiyorum.

- PC ne kadar iyi olursa olsun anlamsızca kasmalar.

+ Bazı yerlere çıkılmıyor noclip ile çıkmanız gerekiyor oralarda da değişik sürprizler koymuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 26 Eylül 2012; 1:12:31 >

• Daha demin girdim moda girmez olaydım.. 3 tane houndeye saldırdı öldürdüm hepsini ama hala saldırı geliyor. Etrafa rastgele sıkmaya başladım bende anladım olayı. Görünmez Houndeye 'ın saldırısını da gördüm ya artık her şeyi beklerim bu modda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Burayı nasıl geçeriz, şu iri uzaylıyı öldürdüm ama çözemedim sonrasını?

/>

kapali girisin basinda dur (blackmesa central complex) yazan tablo ,hayvan oraya dogru gelirken kac orayi yikacak ,sonra yolun acilacak ardindan yumrugunla oldure bilirsin canavari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 26 Eylül 2012; 4:31:53 >
  • oyun HL1 i oynamayanlar için HL2 motoru için restore edilmiş hali !
    vakti zamanında bu oyunu ilk çıktığında oynamış şanslı azınlıktan biri olarak
    bu saatten sonra bu oyun ücretsiz olarak steam'a düşerse
    HL1 haritalarında multi kapışmaları açısından bir alternatif olur
    zaten steam buna bile bile göz yumacak gibi duruyor çünkü
    HL serisinin güncel devamını satabilmek için HL fanları lazım haliyle !

tek kişilik oyun zaman kaybından başka bir şey değil !
    multisi varsa dikkate değer ! :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 26 Eylül 2012; 11:03:33 >
  • quote:

oyun HL1 i oynamayanlar için HL2 motoru için restore edilmiş hali !

tek kişilik oyu zaman kaybından başka bir şey değil !

zaman kaybıymış lafa bak.
  • quote:

zaman kaybı mı?? senaryosunu anlamadan etmeden yorum yapmak ta moda oldu. hemen önyargı

• Ne senaryosu? BMS senaryosunda bazı hususlar HL hikayesine ters. Kendi bildiklerini okuyorlar. Geçelim bunları..
  • quote:

Ne senaryosu? BMS senaryosunda bazı hususlar HL hikayesine ters. Kendi bildiklerini okuyorlar. Geçelim bunları..

ben half life'ın genel senaryosundan bahsetmiştim. BMS'deki senaryo birz değişmiş ztn
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom667

quote:

zaman kaybı mı?? senaryosunu anlamadan etmeden yorum yapmak ta moda oldu. hemen önyargı

aynen

• quote:

Ne senaryosu? BMS senaryosunda bazı hususlar HL hikayesine ters. Kendi bildiklerini okuyorlar. Geçelim bunları..

Yukarıda yazdığın şu böyle bu böyle diye maddelerle sıraladıklarının çoğu anlamsız.
    Tek katıldığım sınırsız koşu ve flashlight.
    Ama çoğunu - nickine ters bir şekilde - sırf kötüleyeyim diye yazmışsın.
    Açıkçası Half-Life oynamamış gibi yorum yapmışsın. Nickinden oynamışsındır onlarca defa diye düşünüyorum ancak o yorumların hiç HL oynamamış birisine ait gibi görünüyor.
    Ekleme: Vortigaunt konusunda da haklısın. Zıplama konusunda da anlayamıyorum sizi. Nasıl zıplayamıyorsunuz? Ben gayet rahat zıplıyorum. Ya siz bir şeyi yanlış yapıyorsunuz ya da ben çok iyi zıplıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 26 Eylül 2012; 21:15:10 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.