Şimdi Ara

Black Hawk Down(Kara Şahin Düştü) BF3?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar black hawk down diye bir film izledim. aynı bf3 gibi aralarında o kadar benzerlik var ki. bazı arkadaşlar savaş filmi tabi benzicek diyip dalga geçicekler ama içeriği falan herşeyi aynı ayrıca orada oynayan bir oyuncu var kel o adamda oyun içersinde var. filmi izleyen arkdaşlarda hayrete dişücekerinden eminim

• Ben 2002'de izlemiştim. Hiçbir halt olmadığı halde Somali'ye giren ABD'nin helikopterlerinin "destansı" biçimde düşmesini düşünme fonksiyonunu yitirmiş olan Amerikan halkına ibretlik bir şekilde anlatan, sırf ölen askerler üzerinden drama yapılan bir film. BF2'de Skorsky olması sebebiyle BF2 oyununun içinde çekildi filmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

Ben 2002'de izlemiştim. Hiçbir halt olmadığı halde Somali'ye giren ABD'nin helikopterlerinin "destansı" biçimde düşmesini düşünme fonksiyonunu yitirmiş olan Amerikan halkına ibretlik bir şekilde anlatan, sırf ölen askerler üzerinden drama yapılan bir film. BF2'de Skorsky olması sebebiyle BF2 oyununun içinde çekildi filmi.

bf3 demek istedin sanırım anlamadım.. bide o baskın öylesine yapılmadı hacı somalide o zamanlar iç savaş vardı, ona müdahale etmek için baskınlar yapıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: faru77

quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

Ben 2002'de izlemiştim. Hiçbir halt olmadığı halde Somali'ye giren ABD'nin helikopterlerinin "destansı" biçimde düşmesini düşünme fonksiyonunu yitirmiş olan Amerikan halkına ibretlik bir şekilde anlatan, sırf ölen askerler üzerinden drama yapılan bir film. BF2'de Skorsky olması sebebiyle BF2 oyununun içinde çekildi filmi.

bf3 demek istedin sanırım anlamadım.. bide o baskın öylesine yapılmadı hacı somalide o zamanlar iç savaş vardı, ona müdahale etmek için baskınlar yapıldı

• bf2 ya da bf3 benziyor mu bilmiyorum da o dönemde delta force'un aynı isimle (black hawk down) bir oyunu vardı :) bilgisayarımın olmadığı dönemler internet kafeyi zengin ettiğim bir oyundu :))

• Filmin oyunu vardı galiba. Çok eskiden oynamıştım pc de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.