Şimdi Ara

Black Desert Online (PS4 Ana Konu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
2
Favori
27.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Betayi TR psn den indiripte girebilen varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna girdim 2-3 saat oynadım. Bilgisayara kıyasla komboları yapmak daha kolay joystick in verdiği rahatlıkla. Grafik kalitesi olarak muazzam değil ama kötü de değil. Fakat kaplamaların sürekli geç yüklenmesi biraz rahatsız ediyor.

Oyun bazı alanlarda kasabiliyor. Mesela Red Nose boss'u çağırmamız lazım Imp'lerin orada. Herkes aynı yerde çağırdığı için aynı anda 7-8 boss oluyor ya da mesela 50 imp kes diyor orada kesen 20 tane adam olduğu için kasabiliyor oyun.

En çok rahatsız eden durum ise oyunun ekranı TV'ye sığmıyor. Yani 4 köşesi ve kenarlar gözükmüyor. Scale edebilme özelliği gelmeli ya da güncellemeyle düzeltmeliler bunu.
  • PS4 te yalnız kalmamak adına Tüm türk oyuncuları topluyoruz guild kuruyoruz şuan 80 e yakın oyuncu var gelmek isteyen varsa Black Desert Online Türkiye topluluğundaki discord adresinden aramıza gelip merak ettiği şeyler hakkında soru sorabilir. Hep beraber olunca daha keyifli hale geliyor.

• Oyuna giremiyoruz arkadaş. Nasıl bir rezilliktir :(

• Ön siariş için denemek amaçlı oyuna ne zaman girmek istesem güncelleme isteyip açmadı 4 deneme sonunda sildim. Artık ne zaman oyun ve incelemeler çıkar, indirime girer o vakit alıp almamayı düşünürüm.

• Arkadaşlar indirdiğiniz hesabı devre dışı bırakıp yan hesapla girin, sizi ps store a yönlendirecek, indir diyin, zaten indirdiğiniz için başlat tuşu gelecek ve başlatabileceksiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Denedim olmuyor

• darkdogan kullanıcısına yanıt
    O cozum bende de olmadi. Twetten dedikleri gibi yapinca girebildik.

Us psn bi hesabi pri yapiyorsunuz tüm diger hesaplari sec.us hesaptan oyunu indirip kendi hesabinizdan girince düzeliyor. Bu sekil girebilirsiniz.

• Not Today! kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.Bir beta için o kadar uğraşacak vaktim yok valla şu an, tam sürümde yaşarız artık ilk deneyimi

• Merhaba,
    Şehir dışında olduğum için betaya katılamadım. Beta'da shop aktif mi acaba? Aktifse hangi itemler var p2w durumu olur mu sizce ? Pvp hakkında da yorumlarınızı bekliyorum . Ps4 de mmorpg oynamayı merak ettiğim için almayı düşünüyorum.

• byalfa kullanıcısına yanıt
    Oyun P2W zaten. Ama hiç oynamadıysan keyif alırsın.
  • EmreD34 kullanıcısına yanıt
    Belki PS4 politikası farklı olur diye düşündüm. PC de p2w olduğunu duymuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

Betadaki ilerlemelerimiz kaydedilecek mi arkadaşlar bilgi var mı? Deluxe alacağım sanırım pcde hesabı sattıktan sonra oyunu özlemiştim iyi oldu gelmesi.
    GM'ler gelen yoğun sorular üzerine server chat kısmında bunu açıkladılar sürekli. Beta oyundaki herhangi bir ilerleme tam sürüme aktarılmayacak. Zaten betaya giriş ekranında sol altta hatırlatma var bu konuda. Ancak Beta'ya giren herkese ve az önceki fireworks event'i kaçırmayan herkese bu iki konuda ayrı ayrı ödüller verilecek. Beta'ya sadece indirerek girenler değil ama. Beta olacağı zaman yayınlanan duyuruya girip Beta'ya kayıt yaptırıp o şekilde girenlere ödül gelecek. Kimlik tanımlama için koyulan bi formalite. İkincisi de, Beta'ya veda ederken dakikalarca havai fişek atıldı. O havai fişekler önünde resminizi çektiyseniz, Beta'ya katılanlardan daha fazla ödül alacaksınız. Yapmanız gereken: fireworks event sırasında yakalanan ekran görüntünüzü herhangi bir SNS hesabında #BlackDesertPS4 hashtag'i ile paylaşıp, forumda buna özel açılmış konuya bilgilerinizi yazmanız.

Bu arada, beta sürümü olduğu için birçok özelliğin ve hatta görselin sınırlı olduğunu ve tam sürüm çıktığında güncellemeler ile Xbox ve Pcde olan bütün özelliklerin geleceğini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mila The Cat -- 13 Ağustos 2019; 6:36:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

Merhaba,
    Şehir dışında olduğum için betaya katılamadım. Beta'da shop aktif mi acaba? Aktifse hangi itemler var p2w durumu olur mu sizce ? Pvp hakkında da yorumlarınızı bekliyorum . Ps4 de mmorpg oynamayı merak ettiğim için almayı düşünüyorum.
    Pc ile cross server olmayacağı için P2W konusuna girmek için çok erken. Zaten daha GM'ler dışında hiç kimsede item yok. Market kısmı açık Beta'da ama 30 leveller in başındayken baktığım zamanbile elimdekilerden çok daha düşük şeyler satılıyordu. Az önce baktığımda da pek hareketli görünmüyordu.
    Bu arada öyle bir söylenti olsa da yıllardır oynayan ve yorumlayan insanlardan P2w olmadığını, sadece doğal olarak birkaç avantaj elde edebildiğini duyuyorum. Parayla exp scroll alan adam sen +%15 exp basarken +%30 exp basıyor diye P2w diyenler de var. P2w'den ne anladığına bağlı. Çöküp sadece ticari amaçlı olmuş oyunlar gibi olacağını hiç sanmıyorum. En azından PlayStationda.
    Ama tabii ki parayla birkaç avantaj elde edilir. Sonuçta hiç para yatırmayan birinin, para yatırandan birazcık daha fazla emek verip ona yetişmesi hatta geçmesi mümkünse hala eğlenceli olabilir. Beta gayet eğlenceli ve verimli geçti. Max lv 50'di. 2-3 günde sadece birkaç saat oynayarak max lvle yaklaşabildim ama tabii tam sürümde level limiti artırılacak. Yani hem exp scroll satın almadan bu kadar rahat kasıp, hem de verilen günlük ödüllerle, gizli görevler ve event'larla 3 pet, 3 binek hayvanı, 2 skin, görevleri rahat yaptıran bir zırh ve silah kazandıysam o oyuna "henüz" P2w diyemem. Full release böyle devam ederse gayet keyifli olacağı kesin. Şimdilik güzel.

• Mila The Cat kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Açılayıcı cevabın için teşekkür ederim. Shop zaman kazandırmak ve skin satın almak amacıyla kullanılıyorsa p2w değildir. Oyunun p2w olması için bence shopta, oyun içinde satın alınamayacak ve pvp de avantaj sağlayan itemlerin satılmasıdır . Şimdilik öyle bir şey yok demek ki .

İnci dükkanında oyun içi satın alamayacağın bir çok eşya satılıyor. BDO'da skin olayı yok. Her kostümün özelliği var. Bir süre oynadıktan sonra durumu anlarsın. Hoş oyun ama çok fazla zaman ve para istiyor maalesef.
    Rica ederim, evet şu anda öyle birşey yok zaten en küçük paketi bile alsan 1000 inci veriyor. Gelişene kadar kullanmazsan ve geliştikten sonra uygun şeyi alırsan yeterli olur. Ayrıca en ucuz paketi bile alsan sana kostüm, pet vs veriyor zaten. Pc serveri farklı olabilir çok eski olduğu için. Şöyle örnek vereyim, PlayStation'da henüz gerçek para yatırma olayı zaten aktif değildi biz oynarken. Max lv 50di. Ve herkes 2 günde hiç para yatırmadan 50 oldu. Bu oyun normal mmorpg gibi degil skill anlamında kombo yapmak gerekiyor.Turklerden de "Kombo yapamayanlar p2w diyor" diye duydum. Alışırsın gamepad ile kombo yapmak gayet kolay ve eğlenceli. Şimdiden iyi oyunlar.

• Mila The Cat kullanıcısına yanıt
    Yukardaki arkadaşlarda söylemiş bende söyleyeyim. Malesef oyun p2w.. Oyunda biraz geliştikten sonra tamamen p2w olduğunu anlayacaksınız. Artisan memory, farklı özelliklerdeki petler kostümler, ağırlıklar, drop rate artıran exp artıran eşyalar.. Yaz yaz bitmez çok detay var tabi bunları oyunda belli bir aşamaya gelene kadar anlamayacaksınız neresi p2w bu oyunun diyeceksiniz.

Ama bu söylediklerim hevesinizi kırmasın oyun gayet zevkli ve yapılacak çok şey var. Zamanınız varsa kesinlikle başlayın, zamanınız varsa diyorum çünkü çok zaman harcamak gerekecek. Ben konsoluma soğutma sistemi ayarladım bile çünkü uyurken bile açık kalacak.

• Kişiden kişiye değişiyor anladığım kadarıyla. Uzun zamandır oynayıp oyunun youtuberlığını yapan arkadaşın söyledikleri de şunlar mesela. Ki bu sadece bir tanesi. Arkadaşın da dediği gibi tutup 10 bin lira yatıran adama birşey yapılamaz. Sonuçta oyunu yapan insanlara destek de lazım. Ama eğer, hiç level alamıyorsam ve para veren gibi yukselemiyorsam buna p2w denir. Ama ben max levele geldik hepimiz betada diyorum. Oyunu cozenler en azından. Ki oyunda chat kısmında en çok zorlanip basit şeyleri soran Türk'lerdi. Farklı bi mmorpg olduğu için sanırım. İlk defa oynadığım halde yardım etmediğim insan kalmadı. Ve max lvle geldiysem p2w diyemem demek istiyorum. 50de olsa beta leveli oyun için 50 level 2 günde gayet iyi. Oynamayı cozdukten sonra oynanıyor. Ki zaten PlayStationda para yatırma yok şu an. Pcye göre konuşuyorsunuz da iki server farklı işte. Oyun sizde senelerdir var ve çok Türk var her Türk dolu mmorpg gibi ticarete dönmüş. Burda yeni açıldı daha ve o kadar Türk yok. Zaten market bizde daha pahalı olacakmış. Pcde de yabancılar marketteki şeylerin çok pahalı olmasından yakınıyor, bazı Türkler ise p2w diyor. Biraz kavram karmaşası var anladığım kadarıyla. Ve dediğim gibi max levele ulaştık betada. Araştırdım, normalde de 2 günde 57-58 olunuyor. E zaten max level 65 mi ne. Ben de diyorum ki,parasız max levele bu kadar yaklasilan oyuna p2w demem ben :) 2 günde 58 olunuyormus insaf yani. Sanırım ne anladığımıza bağlı o kelimeden. Hevesimi kıramaz zaten Betada bütün eventlara katılıp, alınabilecek tüm ödülleri aldım ve çok eğlenceliydi. Parasız verdikleri gayet yeterli zaten. Ticarete girmeyi düşünmüyorum. Yabancı forumlara da giriyorum ama
    Black Desert Online (PS4 Ana Konu) nedense bu p2w olayı en çok Türklerin dilinde. İlluminati gibi :D

• ESO p2w değil bu arada gayet de güzel bir sistemi var her mmorpg öyle değil

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.