İşlerimin dolayısıyla oyunu pek oynayamıyorum. 59 lvl %40 cadı karakterim var. Diğer karakterler eşya basma, depo vs için. İşteyken ilanı verdiğimden ekran görüntüsü paylaşamadım. İsteyen olursa paylaşırım
Fiyat belirlemedim. Tekliflere göre orta yolu buluruz
** Efsanevi paket (Hediyeleri kullanılmadı) ** 300 inci ** 3 depo, 1 pazaryeri yardımcısı var. ** 12 karakter slotu ** 5 ped (1.seviye - 2 kuş, 1 kedi, 1 köpek, 1 panda) ** 50 ve 200 kg ağırlık ana karaktere alındı. ** +16 envanter slotu ana karaktere eklendi
** Ticaret ve ahçılık için tüm bağlantılar yapıldı. Tüm işçiler mavi-prof.-zanaatkar ** 6x10 çit ** 250 civarı enerji-katkı puanı
** Oyunun en büyük klanındayım
** 500M civarı depolarda eşya-malzeme ** 150m civarı para ** 100 civarı Kadim Dilde Yazılmış Parşömen ** 50 civarı Yasak kitap ** Birsürü ıvır zıvır
** TRI Grunil set ** +12 bheg eldiven ** +0 muskan eldiven ** PRI mavi uyanış ** PRI yeşil uyanış ** PRI çelik hançer ** +15 bronz hançer ** Duo Yuria asa ** Asula takı seti
Gear skoru 420 ye yakın. Ufak bir çaba ile 450 rahat ulaşılabilir. Oyuna giremediğinden ilgilenemiyorum.