Şimdi Ara

Black Desert Online (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.377
Cevap
26
Favori
142.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu black desert steam versiyonunu oynamayı düşünüyorum. Tr ye kapalı fakat bir şekilde oyunu satın alırsak sıkıntısız oyuna giriş yapabilir miyiz? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim benimde artık tr den kurtulmam lazım :)
  • Steam versiyonu ile uğraşma bence, direk EU sitesinden al gitsin. Steam'den alamıyoruz diye biliyorum, alsan bile sıkıntı çıkabilir her oyuna girerken VPN basacağın için Steam ile ilgili bir problem çıkabilir. Birde kaç kere Steam oyuncularının patchlerinde sıkıntı oldu ve daha yüksek boyutta indiriyorlar patchleri niyese. O yüzden EU/NA'da başlayacaksan sitesinden almanı öneririm uğraşma steam falan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    Dediğin mantıklı steam yerine direk sitesinden vpn ile almak lazım. Fakat inci market fiyatları dolar üzerinden olunca 1000 coin 10 dolara geliyor. 15 dolar 1 aylık değerli paket. Üstüne bir sürü alınacak şey var. En iyisi canım çok mmorpg isterse tr de girip 1-2 saat kasarım onun haricinde tr nin yüzüne bakmam. Başka sunucularda da bdo oynanmaz gibi gözüküyor fiyatlar gerçekten pahalı.

Yakında çıkacak güzel mmorpg varsa bless gibi ona geçeriz artık.

• Yani bir serverdan diğerine geçmek bana sorarsan herşeyden çok para kaybı, hani vaktin vardır oynamak istersin ona bişey diyemem de, sadece 5 pet alman bile ki indirimde aldığını varsayıyorum 30-40 euroya denk gelecek, 1-2 maid alsan 10'ar eurodan öyle, en az 50 euro + oyunun parasını vereceksin asgari şekilde oynamak için oyunu. Ki artık oynadığın için anlamışsındır para verince ne kadar avantaja sahip olduğunu, value packi var, lifeskill outfitleri, maidi şuyu buyu derken bir sürü para verilmesi lazım.

Ben bunları görmezden gelerek 4-5 ay oynadım, tek aldığım şey 3 tane pet ve 1 value pack oldu onlar da indirimdeyken. Sürekli para vermek istemediğim için oyuna pearl shopu görmezdem geldim. Ama inanılmaz paralar kazandıkları halde ne desync/lag olaylarını düzelttiler, ne adam gibi content verdiler, klas balansı sıfır, bunların üzerine hala birkaç patchte bir yeni bir pearl shop itemi ekliyorlar. Yani oyun ileri gitmiyor, bunu 3-5 ay oynayıp fark edemeyebilirsiniz ama benim gibi 1 yıldan uzun süre oyunu oynayan veya oynamasa da takipte kalan kişiler fark ediyor bunu. Arada bir yeni bölge ekliyorlar, görev serisini yapıyorsun ve geri kalan olay grinde kalıyor, spotlar da dengeli değil zaten 2 yıl önce eklenen spot yeni spottan daha iyi oluyor. Sürekli yeni karakter ekleniyor, aşırı güçlü oluyorlar ki millet reroll atsın weight limit, inventory slot vs. alsan diye. Hayır komuniti de ayrı bir değişik, sorsan herkes Kakao/Pearl Abyss'ten nefret ediyor, oyundaki laga ve klas balansa bir sövmedikleri kalıyor ama 500-1000 euro'yu da gömüyorlar. Bir oyunun yapımcısından tut, yayıncısı, komunitisi herkes mi bi cins olur arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 6 Mart 2018; 1:10:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hudut34

quote:

Tr ye başlayacaksanız geç kaldınız pet bugu varken başlayacaktınız 1 pet 5 liraydı şimdi enayi gibi 1 pete 27 lira vereceksiniz. Ve bu oyunda petler aşırı önemlidir en azından t3 yapmak isteyeceksiniz buda size en az 30 pete falan patlar anca t3 yaparsınız adamlar t4 bile yaptı.

Ben oyunu bırakma kararı aldım aklı olan tr de oynamaz.

Ben menaya artık sadece Gülüyorum insanların bu kadar keriz yerine konduğu bir oyunu bayadır görmemiştik.

P2w lag derken yinede oynuyorduk ama bugtan faydalananlara destek olan bir yönetimi görünce bırakma kararı aldım. Bugla alınan petleri silmek yerine oyun para cezası kestiler, pet başına 10m gibi düşük bir rakam 10mi zaten 1 saatte kasıyorsunuz. Sırf inci iadesi yapmamak için böyle bir yola başvurduklarını düşünüyorum. 1 günde 50 bin lira kaldırmışlardır.

ne 50 bini çok daha fazlasını kaldırdılar. Hatayı bile paraya çevirdiler kurnazlığa bakar mısın Zevkle izlemekteyim yaşananları

Adamlar bildiğin bizi yatırıp Bdo tr de o kadar emek boşa gitti 450 gs bir sürü pet kostüm 4 aylık değerli paket falan vardı. Ben artık oynamayı düşünmüyorum. Eu ya geçme hakkım olsa keşke, gerçi orada millet pen set dizmiştir yakalanmazlar. Türkçe olan ve türk yönetime sahip hiçbir oyun oynanmazmış bunu yıllar sonra tekrar gördüm. 1000 kişi bugla pet almış cezalar yetersiz diyene "sende alsaydın kardeşim" diyorlar. Leş kitle leş yönetim.

Kafa takmaya değmez sen oynadın zevkini aldın, şimdi bırak o bin kişi kendi başlarına takılsınlar bakalım ne kadar dayanacakalr ..

• quote:

Dediğin mantıklı steam yerine direk sitesinden vpn ile almak lazım. Fakat inci market fiyatları dolar üzerinden olunca 1000 coin 10 dolara geliyor. 15 dolar 1 aylık değerli paket. Üstüne bir sürü alınacak şey var. En iyisi canım çok mmorpg isterse tr de girip 1-2 saat kasarım onun haricinde tr nin yüzüne bakmam. Başka sunucularda da bdo oynanmaz gibi gözüküyor fiyatlar gerçekten pahalı.

Yakında çıkacak güzel mmorpg varsa bless gibi ona geçeriz artık.

bence bu oyun ve p.a. artık çöp oldu ve yetişmekte zor zaten, yinede siz bilirsiniz, zevk alıyorsanız eu iyi biraz daha.

• @erdem3463
    Değerli paketle bitse sıkıntı yok. Dediğin gibi eu oynamak bize göre değil ciddi paraya denk geliyor.

Bak tüm dediklerinde haklısın fakat piyasada oynayacak güzel mmorpg yok. Bdo nun grafikleri, skill efektleri ve animasyonları beni oyuna bağlıyor. Bu grafiği gördükten sonra ben gidip nasıl wow oynarım . bdo steamde 20k online oyuncuya sahip gayet iyi oynanıyor ama bu kadar oynanan oyunun ne geliştirici iyi ne yönetimi iyi ne serverları iyi. Yıllar önce tera online bana göre o zamanların en iyi oyunuydu başka oyun oynayamazdım şimdide grafikler, oynanış, skiller vb. sebeplerden ötürü bdo dan başka oyuna geçemiyorum.

@Hudut34
    Bdo tr harici oynanmaz gibi gözüküyor hem ip blok hem de çok pahalıya gelmesi yüzünden. Sıkıldıkça tr girer 1-2 red bf atarım, belki 1-2 saat kasarım diye bırakmıyorum oyunu. Ama bundan böyle 1 kuruş para yatırmam ve her yerde de bug destekçisi yönetimi dile getiririm.

• Oyundaki pet bugundan bende yararlandım, sınırsız ban atmaları gerekirdi. Oyunda konuşulacak çok şey var aslında. P2w mi yoksa karakterler arasındaki dengesizlik mi şans faktörünün çok saçma oluşu mu olsun bayağı bir konuşulacak konu var. Parantez açmak isterim bazen Eu ve Na da oynayan yabancı yayıncıları izliyorum, gerçekten oyuncu kitlesi çok fazla. İp kısıtlaması olmasaydı ve market fiyatları uygun olsaydı aslında oynanabilirdi o sunucularda.
    Ben oyunu günde 3-4 saat kadar oynuyorum, piyasadaki bir çok oyun ağır P2W, kaldı ki bu oyun onların yanında hafif kalır. ( Şahsi görüşümdür)
    Okçu sınıfını oynamaktayım, tam olarak hakim olduğum da söylenemez zaten ama Kızıl Arena'ya girdiğimde çileden çıkıyorum açıkçası :)
    Oyunda büyücülerin ve savaşçıların vurmuş oldukları alan bazlı hasarlar çok fazla. 150 Ap'si olan bir büyücü bile oyunda harikalar yaratabilir :)

Kısacası oyunda düzeltilmesi gereken çok husus var, Türkiye'deki oyuncu kitlesinin büyük bir çoğunluğu da WoW gibi oyunları oynamadığı için P2W muhabbetinin çok ses getireceğini sanmıyorum.

İyi forumlar dilerim.

• Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar. Bu konuyu buraya açmamın tek sebebi bu oyundaki sorumlu kişilerin belirlenmesi ve dava için bir ön adım olmak. Biliyorsunuz 03.03.2018 tarihinde " pet bugu " denilen bir olay yaşandı ve inci dükkanındaki bir iteme 2 tane pet eklenilmiş halde 110 inci fiyatla sahip olunabiliyordu. Ninja Piercing olan bu itemin 1 Mart patchinden beri var olduğunu söyleyenler, guildler için özel ayarlanıp koyulduğunu söyleyenler, tek seferde 20 tane alınca ban yemediğini ama tek tek alınınca ban yediğini söyleyenler var. Öncelikle tartışmaları bir kenara bırakıp bu itemin inci dükkanına sadece yöneticiler tarafından eklenebileceğini söylemeliyim. Yöneticiler bunun üstüne örtmek için 111 kişiyi banladı ve toplam 874 kişiyi cezalandırdı. Her gün facebook üzerinden 30 tane kod dağıtılmaya başlandı. 30000-40000 lira arasında bir para söz konusu. Bu parayı kimlerin yuttuğunu tek tek göstereceğim.

https://www.linkedin.com/in/zeyd-kazanci-a49a4b25/
    İlk olarak Zeyd Kazancı Türkiye'de daha önce Toyo Games'te CEO'luk yapmış hala bağlantısı var mı bilinmiyor. Kendisi TR MENA operasyon takımı lideri.

https://www.linkedin.com/in/georgeashkar/
    İkinci olarak George Ashkar Arap asıllı ve İzmir'de yaşayan çevirmen. Oyunun TR MENA İngilizce çevirmenliğini yapıyor.

https://www.linkedin.com/in/tolga-selim-tunalı-104270b2/
    Üçüncü olarak Tolga Selim Tunalı. TR MENA ofis şefi kendisi. Daha önce kabloculuk yapması da ayrı bir ironi.

https://www.linkedin.com/in/ahmetfaruk/
    Dördüncü kişi Ahmet Faruk Adıgüzel. Profil resmi her şeyi anlatıyor gibi ama inanamayacaksınız kendisi grafiker. Hemde TR MENA'da baş grafiker. Toyo Games'te Zeyd Kazancı'yla beraber çalışmışlar. Arkadaş mevzusu denebilir.

https://www.linkedin.com/in/özlem-saylı-08657a88/
    Son olarak Zeyd Kazancı'nın eşi Özlem Saylı. Kendisi Toyo Games'te Zeyd Kazancı ve Ahmet Faruk Adıgüzel'le beraber çalışmış. TR MENA sunucunda müşteri temsilcisi. Aldığınız bütün cevapları kendisi kopyalayıp yapıştırıyor.

Toyo Games'in daha önce Kore'den oyun aldığını biliyoruz ama Black Desert'ı satın mı aldılar bir bilgi yok. Daha önce Yunyang 2 diye bir oyunu berbat edip kapatmış bir şirket. Ayrıca Legend of Fighters'ı Zeyd Kazancı duyurmuş ve aynı şekilde kapatmışlar. Tam adresleri Mansuroğlu Mah. 292 sokak Bayraklı İzmir.

Twitch yayıncılarının sessiz kalması oyun içinde hiç bir şey yokmuş gibi devam etmeleri çok şaşırtıcı. Umarım aranızda bu kişilere dava açacak veya en azından emeğinin ve parasının hesabını soracak kişiler vardır.

• CastroDiXel C kullanıcısına yanıt
    Zaten aklı olanın hemen anlayabileceği bir konuydu bu...

Şikayet etmeliyiz bunları...

Türk milleti dolandırma ve alay etme söz konusu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinod -- 6 Mart 2018; 20:7:25 >
  • CastroDiXel C kullanıcısına yanıt
    Gist te güle oynaya bu elemanların elinden hediyelerini alanlar mı dava açacak :) hiç sanmıyorum ama eğer bu işlerle uğraşacak biri olursa ben maddi manevi desteklerim,oynamıyorum ama bizle alay ettikleri için hak ediyorlar.

• @qomutan

Bir oyunda oyuncular bug yapmadı diye pişman oluyorsa o oyun oynanmaz. Bugla ucuza pet alanlar, alamayanlarla dalga geçiyor. Ağlamayın sizde alsaydınız falan diyorlar. Yönetimde gelen paraya bakıp oyuncu banlamıyor, para iadeside yapmamak için petleri silmediler. Çok fazlada söylenti var bu bugla tanıdıklara özel pet dağıtıldığı ortaya çıkınca ortaya çıkaran ve sonradan alanlara süreli ban atıldığı yönünde.

Eu tabikide en güzeli ama 1 pet onlara 20 birim parayken bize 3-4 katı fazlaya denk geliyor. O yüzden diğer sunucularda p2w ögeler(kostümden çıkan muaz ve cron gibi) olmasada dolar euro ile alışverş yapıldığından pahalıya geliyor. Düşünün 1 aylık değerli paket 15 euro, 1 aylık wow oyun süresi 13 euro ve oyunda başka hiçbir şeye para vermiyorsun. Bdo öylemi pet, ağırlık, hizmetçi, kamasylve, savaş kitabı vb bir sürü şeye para istiyor.

@CastroDiXel

Ben hakkımın yenmesinin karşılığını oyunun her platformda yaşanan bug olayına karşı takındığı tavrı anlatarak, oyuncuları oyundan uzak tutarak alacağım. Benim sayemde 1 kişi oyuna başlamazsa bana yeter. Twitchde bdo yayıncıları zaten bugla pet çekenlerden veya milleti kandırıp prim yapmaya çalışan tiplerden. Ama gidip twitchde ünlü yayıncılar bu oyunu oynasa ve bu bugla karşılaşsalar birisi çıkıp yönetime laf etseydi o zaman çok ciddi oyuncu kaybederlerdi.

Pearl Abyss tr pazarına girerken çok yanlış kişilerle çalıştığını şimdi görebiliyoruz. Böyle bir rezilliğin ben diğer hiçbir bdo sunucusunda olduğunu düşünmüyorum. Pearl Abyss'e direk mail atabilen arkadaşlar olursa petleri silmedikleri hakkında belki onların bile haberi yoktur bu durumdan :)

Umarım bol bol dava açan olur.

• 49 TL'lik 2-3 gün oynanmış paketi satıyorum. 25 TL'ye satıyorum. İzmir içi elden de satabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi we[AGRA] -- 7 Mart 2018; 8:29:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petler "buglu" haliyle 75% indirimle satılmış oldu. Kestikleri para cezasını da dahil edersek 50%'lik bir pet indirimi olmuş gibi düşünebilir (Petlerin gerçek ederi 40m civarındadır diye varsayıyorum ve ceza da pet başı 10m idi.)

İnsanlar sanki bedava dağıtılmış gibi fazla abarttı. Ne yapsınlar adamlar, 10 gün öncesine rollback mi atsalardı? Asıl rollback atılması böyle bir oyunda oyunu bırakma sebebidir. Rollback atmadan petleri nasıl geri alacaklar, markette satılanlar var, takas edilenler var, takas edilip level atlattırılanlar var. Hayatınızda hiç mi kullandığınız bir ürünün 50%-75% indirim aldığını görmediniz. Ki bak petlerin etkinlik zaman fiyatları çok daha düşük olabiliyor. Daha geçen 1-2 özel paket koydular, 2 pet beleşe geldi resmen. Aldığınız hangi üründe, ürün satın aldığınızdaki fiyatını koruyacak diye bir kural var?

Kendi kullanmak yerine marketten para kasmaya çalışanlar üstüne banlandı da. Yahu kimsenin kasacak slot olmamasından, etkinlik olmamasından, içeriğin geç gelmesinden vs. şikayet ettiği yok, saçma sapan bir sözde bug yüzünden gözyaşları sel oldu.

Oyunu bu yüzden bırakıyorsanız zaten bırakmak için sebep arıyorsunuzdur. Adam hem oyunun forumu spamladı, hızını alamamış bu konuda da spamlamış. Yeter yahu. Yani herkes bir ağızla dese ki petlere %50 indirim etkinliği yapın, "bugu" göremeyenler de alsın, ben de katılayım. Şu haliyle mantıksızlık yapıyorsunuz.

• Steamden daha önce satın aldım ve yalnız olduğum için pcden kaldırdım oynamadım. 50lvle kadar oynamıştım sonra canım sıkıldı.
    Steamle ilgili soru soran arkadaşlara cevap vermek için yazıyorum.
    Steamden satın alarak oynamanız için yapmanız gerekenler:
    Öncelikle hesabınızın bölgesi Türkiye olarak seçiliyse zaten oyunu steamde göremiyorsunuz.
    •İlk olarak bölgemizi değiştirmeden önce hesabımıza para yüklüyoruz. Oyun fiyatı 10euro'ydu sanırım. 1Euro 5 lira desek 50TL para yükleyelim. (Not:Bunu ilk olarak yapmamızın nedeni hesabı Almanya olarak değiştireceğiz ama değiştirdiğimizde Kredi kartımız Türkiye olduğu için para yüklemesi yaptırmıyor.)
    •Daha sonra hesap ayarlarımızdan Ülkemizi Almanya olarak güncelleyelim. Dili ve Para Birimini Değiştirecek. Hesabımızda ki para 10 Euro olarak güncellenecek. O an euro kuruna göre...
    (Not: Ülkeyi değiştirmeden önce bilgisayarınıza ücretsiz bir vpn kurun ve Almanya üzerinden bağlantı kurun. Çünkü Steam lokasyonu Türkiye algılarsa ülkenizi değiştiremezsiniz)
    • Daha sonra oyunu arama yerine yazdığımızda karşımıza çıkacak ve satın alıp indiriyoruz ve oyun kütüphanemize eklenmiş oluyor.
    • Oyunu sorunsuz indirip oynayabiliriz. Ülkenizi tekrar Türkiye olarak güncelleseniz bile oyuna bağlanırken vs vpn istemeyecektir. Normal cs go oynar gibi bağlanabilirsiniz.
    Bilmeniz gereken: Ülke değiştimlerine steam yanlış hatırlamıyorsam haftada bir veya ayda bir izin veriyor. Ülkenizi güncelledikten sonra tekrar değiştirmek için o süre boyunca beklemelisiniz. O yüzden ülkenizi değiştirmeden önce parayı steam hesabına yüklemeyi unutmayın yoksa hesabı tekrar Türkiye olarak güncellemek için bir süre beklemeniz gerekebilir.
    İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Petler "buglu" haliyle 75% indirimle satılmış oldu. Kestikleri para cezasını da dahil edersek 50%'lik bir pet indirimi olmuş gibi düşünebilir (Petlerin gerçek ederi 40m civarındadır diye varsayıyorum ve ceza da pet başı 10m idi.)

İnsanlar sanki bedava dağıtılmış gibi fazla abarttı. Ne yapsınlar adamlar, 10 gün öncesine rollback mi atsalardı? Asıl rollback atılması böyle bir oyunda oyunu bırakma sebebidir. Rollback atmadan petleri nasıl geri alacaklar, markette satılanlar var, takas edilenler var, takas edilip level atlattırılanlar var. Hayatınızda hiç mi kullandığınız bir ürünün 50%-75% indirim aldığını görmediniz. Ki bak petlerin etkinlik zaman fiyatları çok daha düşük olabiliyor. Daha geçen 1-2 özel paket koydular, 2 pet beleşe geldi resmen. Aldığınız hangi üründe, ürün satın aldığınızdaki fiyatını koruyacak diye bir kural var?

Kendi kullanmak yerine marketten para kasmaya çalışanlar üstüne banlandı da. Yahu kimsenin kasacak slot olmamasından, etkinlik olmamasından, içeriğin geç gelmesinden vs. şikayet ettiği yok, saçma sapan bir sözde bug yüzünden gözyaşları sel oldu.

Oyunu bu yüzden bırakıyorsanız zaten bırakmak için sebep arıyorsunuzdur. Adam hem oyunun forumu spamladı, hızını alamamış bu konuda da spamlamış. Yeter yahu. Yani herkes bir ağızla dese ki petlere %50 indirim etkinliği yapın, "bugu" göremeyenler de alsın, ben de katılayım. Şu haliyle mantıksızlık yapıyorsunuz.

Buda bugla pet alanlardan belliki yoksa kim gelip burada yönetimi savunurki?

Peti oyun içinde almak %1 den bile düşük bir ihtimalken sen buna nasıl fiyat biçebilirsin? 27 liralık petler bugla 5 liradan elde edildi neredeyse 6'da 1 fiyatına. T3-T4 pet yapmak için 500 lira vermek gerekirken bugçular 100 lirayla yaptılar. Rollback fikri çok saçma zaten. İnci marketten satılan petlerin kayıtları yok mu sanıyorsun? Petleri silersin, incileri iade edersin, tier yükseltmiş petlerinde kaydı var onlarıda mevcut tierine düşürürsün. Pazarda satanlar için sattıkları kadar para cezası kesersin. Herkes 1 defa alabilmiş olsa neyse ama tek seferde 20-30 pet alanlar 1-2 hafta ban ile geçiştirildi. 20 pet 500 lira ama 100 liradan aldılar. Birde çok fazla söylenti varda onlara girmiyorum.

Sadece 3 kişi kalıcı banlandı, 100 kişiyede 1-2 hafta ban atmışlar 20-30 tane pet aldıkları için.

Yahu bu oyunu oynayan birisi oyunun grind üzerine kurulu olduğunu ve petlerin kutu toplayarak buff vererek ne kadar önemli olduğunu bilir. Eu'da bu oyuna p2w demelerinin sebebi petlerdir. Çünkü petleri parayla almak zorundasın.

Ben geçen haftalarda kampanyayla 65 liraya 3 pet aldım(normalde 3 pet 81 lira), oradan bugçunun teki 3 peti 15 liraya aldı. Ben enayi miyim 50 lira fazla verdim? Benim petler t1 ve t2 ler şuanda bugçular t3-t4 yaptı ben nasıl petlerimi t3-t4 yapacağım? Ben niye bugçular 5 liradan pet almışken bu oyuna para yatırıp 1 pete 27 lira vereyim?

Oyun çok güzel ama yönetim berbat. Zaten türk yönetim olursa böyle oluyor işte. Bugla yapanların, yapmayanların önüne geçtiği tek oyundur bdo tr sunucusu.

Bug yapanlar halinden memnun hatta yapmayanlarla dalga geçiyorlar. Haklılar böyle cezalar geleceğini bilsem çekerdim 30 pet t4 yapardım petlerimi 1-2 hafta banımı yer döndüğümde 300-400 lira kazancımla inci çeker t4 petlerlede hızlı hızlı kasardım. Para cezası zaten önemsiz 1 günde 100m kasıyorsun bu oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 7 Mart 2018; 23:28:34 >

• @DeathWarrior

Saçma sapan bir bug mı? Şöyle söyleyeyim Black Desert'taki en büyük bug bineklere, vagonlara, gemiye sınırsız eşya yüklemektir. Bug dediğiniz olay budur. İnci markete eşya sadece yöneticiler tarafından yüklenebiliyor. Oyuncular mağdur oluyor. Pet almışsın almamışsın önemli değil şu anda oyundan zevk alabiliyor musun? Kaç kişi kaldı oyunda? Ben bu işte art niyet ararım. Ya belirli kişiler için özel olarak oraya konulduysa hiç düşündün mü bunu? Belki sunucuda 20-30 kişi için oraya konuldu ve inci envanterlerinde 50-60 tane pet var. Bana bunun garantisini veremeyen yönetim bu eşyayı oraya art niyetle koydu derim bende. Para cezası olayı zaten apayrı bir aptallık. Oyuncularının hiç bir suçu yok senin göremediğin veya bilerek sunduğun bir açık var. Bunun faturasını bütün Black Desert oyuncularına kestiler. Sunucular, chatler, şehirler bomboş. Bosslar bile artık zor kesiliyor. Bu kişilerin daha önce yaptığı projeler ortada ve hâla bu insanlara güvenebiliyorsunuz.

• Benim petlerim zaten 4xT3 idi, 2 tanesini T4 yaptım, çok abanmadım petlere. Rollback yapamayacaklarını göz önüne alırsak adamlar verebileceği en büyük cezayı verdi zaten, ötesi TCK'ya göre nitelikli dolandırıcılığa girer. Gayet açık. Senin yaptığın mantık dışı kıskançlık başka bir şey değil.

100m'i 10-15 saat durmadan grind yaparsan kasarsın evet. Çoğu kişinin 1 haftalık oyun süresi o. Ki slot kavgası dönmeyeceğini varsayıyorum kasarken ki pek mümkün değil. Yeni başlayan birinin hesabını kitler o miktardaki borç.

• Ben oyundayım ve oynuyorum ama ilk kez bu kadar zevksiz oynuyorum. Gidip insanlara haksızlık yaptınız ben sizi dava ettim diyemem. Banlanan ve paralarının üstüne yatılan kişilerin birleşmesi gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Benim petlerim zaten 4xT3 idi, 2 tanesini T4 yaptım, çok abanmadım petlere. Rollback yapamayacaklarını göz önüne alırsak adamlar verebileceği en büyük cezayı verdi zaten, ötesi TCK'ya göre nitelikli dolandırıcılığa girer. Gayet açık. Senin yaptığın mantık dışı kıskançlık başka bir şey değil.

100m'i 10-15 saat durmadan grind yaparsan kasarsın evet. Çoğu kişinin 1 haftalık oyun süresi o. Ki slot kavgası dönmeyeceğini varsayıyorum kasarken ki pek mümkün değil. Yeni başlayan birinin hesabını kitler o miktardaki borç.

Neden savunduğu belli oldu işte t4 yapmış petleri bugçu tayfadansın. Daha da yazma bu konuya kendini rezil etme. Ben sana çözümü yazdım ama işine gelmedi tabi t4 lediğin için petlerini :).

Kıskançlık ne alaka yahu? Sen t3 petlerini bugtan faydalanmayıp kendin yaptıysan pet başına 27 lira vermişsin demektir. Bugçular 5 liradan aldı, hiç mi 22 lira kazıklandığının farkına varamıyorsun? Enayi yerine konup oyunu savunan kişiler olursa yapacak bir şey yok tabi.

Ben para cezası vereceklerini bilsem senin gibi bugtan faydalanıp t4 lemiştim petleri. Para cezası nedir yahu 300 lira vermekten kurtulmuşum 1 hafta deli gibi kasar öderim para cezasını.

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.