Şimdi Ara

Black Desert Online (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynayan arkadaşlar varsa mesaj ile ulaşabilirmi bana.
  • Bir Pmde ben alabilirim oynayan varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Desert Türkiye'nin bir facebook sayfasında adam Rusya serverına vpn olmadan girebiliyorum yazmış.Kalktı mı yoksa devam ediyor mu denediniz mi?

https://www.facebook.com/blackdeserttukeyplatform/#
  • guess pass atacak var mı ?
  • yok mu oynayan ? Guild arıyorum 53 warriorum alustinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quencia

yok mu oynayan ? Guild arıyorum 53 warriorum alustinde

Merhaba alustin de guildimiz mevcut aşagıdaki face sayfasında ts adresi var oradan bilgi ve guilde alım işlemlerini görüşebilirsin yetkili kişilerle

https://www.facebook.com/G%C3%B6kt%C3%BCrk-Guild-785030198218563/

• oyunu denemek istiyorum yardımcı olabilecek var mı? beğenirsem alıcam
  • Elinde Guess pass olan biri var mı acaba ? Oyunun optimizasyonunu, fps, kasma gibi şeyleri test etmeden almayayım diyorum.
  • Oyunu satın almak isteyen arkadaşlar varsa eğer kredi kartına taksit opsiyonuyla Gittigidiyor aracılığıyla oyunu satın alabilirsiniz.

http://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=canseckin91

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galyernus -- 5 Kasım 2016; 5:8:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galyernus

Oyunu satın almak isteyen arkadaşlar varsa eğer kredi kartına taksit opsiyonuyla Gittigidiyor aracılığıyla oyunu satın alabilirsiniz.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/black-desert-online-eu-cd-key-247225292

Bak bu güzel oldu işte arkadaşlarıma yayayım bunu

• IP ban hala geçerli mi bir oynayamadım şu oyunu?
  • Geçerli ama oyuna girerken kapatıp rahatca oynuyorsun bi fark kalmıyor.
  • Black Desert gerçekten çok keyifli, içeriği verdiğiniz paraya kesinlikle değiyor. Şuan bana göre piyasada oynanabilirliği en iyi MMO'dur. IP bloku konusunda açıklık getireyim.

Türkiye, Black Desert Online'da IP bloklu ülkeler arasında yer almaktadır. Ancak IP bloku sadece oyuna giriş yaparken sorun teşkil etmektedir. Bu engeli VPN programlarıyla kolayca aşabilirsiniz. VPN kullanımının herhangi bir sakıncası olmamaktadır. Bir çok oyuncu oyun çıktığından beri bu yöntemle Black Desert Online'ı oynamaktadır. Kakao Games'ten bir yetkili, VPN programlarına karşı bir yaptırımın olmadığını yani ban sebebi olmadığını belirtmiştir.

Oyuna girdiğinizde ana menüde ya da server seçme ekranlarından herhangi birinde VPN programını kapatabilirsiniz. Oyunu VPN kullanmadan oynamaya devam edebilirsiniz. Yani VPN programını sadece oyuna giriş yaparken, Black Desert Online Launcher'ını açtıktan sonra hesap bilgileriniz ile oyuna giriş yapabilmek için kullanmanız gerekmektedir.

Yeni patch yüklemeleri geldiğinde VPN programı kullanmanıza gerek yoktur. Normal bağlantınızdan patchleri yükleyebilirsiniz.

Eğer oyunu satın almayı düşünürseniz eğer GG aracılığı ile benden sorunsuz alabilirisiniz bu arada arkadaşlar.

http://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=canseckin91

• lv 50 oldum Altinova diye bir şehire gittim. Şehirdeki npcler bazen eşşek herif gibi türkçe kelimeler kullanıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital2 -- 13 Kasım 2016; 2:20:51 >
  • Oyunu almayı düşünüyorum da p2w olayı nasıl millet yazmış yavaş yavaş kokusu geliyor diye birde player sayısı ne alemde çok geniş bir evreni varmış galiba fakat kimse olmayınca boş boş öyle dolanmakta istemiyorum

• Oyun inanılmaz kalabalık. P2w olayı var ama öyle sert bir p2w değil archeage gibi... Oynadığım en güzel aksiyon mmorpg :) Grinding inanılmaz zevk veriyor Wow hesabım 10 gündür yatıyor :D
  • digital2 kullanıcısına yanıt
    Hocam archage oynamadığım için bilmiyorumNe kadar etkiliyor bu p2w olayı çok bariz bir avantaj sağlamıyor herhalde dediğiniz kadarıyla ama aklımda şüphede oluşmadı değil olayı özetler misiniz para verince ne sağladığını

• Ufak bir premium var oyunda inventory + taşıma kapasitesi + exp veriyor 1 aylık
    çanta büyütme - ağırlık arttırma - petler marketten satılıyor. Ara ara oyun parası ile de satılıyor da nasıl diyim kara borsa olmuş :D Çok pahalı değil ama satan bulmak imkansız gibi.
    bunların hiçbirisi oyunu p2w yapmıyor benim fikrimce , oyuna bende yeni başladım 50lv oldum oyun gerçekten kasarken çok aşırı zevk veriyor adama :)
  • Oyunu 3 gündür 7 günlük deneme paketiyle deniyorum oyun çok güzel lan böyle görselliği ben başka oyunda görmedim, ha pvpde kasarmı bilgisayar ne olur orasını bilmiyorum ama oyun aşmış resmen dünyası görsellikler ticaret ekonomi felan adamlar bildiğin yapmış oyunu gözümü korkuttu satın alsammı almasam mı kararsız kaldım.

oyuna başlayınca kendimi eşekten inip mercedese binmiş hissettim bana biraz fazla gibi geldi. sistemi pvpde kasarda başımı duvarlara vururum diye korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 14 Kasım 2016; 14:4:38 >
  • oyunu dün satın aldım starter pack ile oldukça doyurucu geldi bana oyun, optimizasyonuda oldukça başarılı geldi. güncel olarak mmorpg oynayan varsa öneriyorum kesinlikle oynanılması gereken bir mmorpg
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.