Şimdi Ara

BLACBERRY CURVE 9320 ALDIM SS'Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER AYNI TELEFONDAN ELİNE 2 TANE DAHA DÜŞTÜ. SIFIR JELATİNİ ÜZERİNDE AÇILMAMIŞ KVK GARANTİLİ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR PMDEN ULAŞSINLAR..NOT.ÖĞRENCİYİM NORMALDE BU İŞLERLE UĞRAŞMIYORUM...ELİNE GELENLERİ DİĞER ARKADAŞLARDA YARARLANSIN DİYE AZ BİR KAR İLE VERİCEM..

Dün aldım telefonu fotoğraflarını bu gün çekebildim..Hızlı çalışıyor..mesaj yazmak için birebir
     BLACBERRY CURVE 9320 ALDIM SS'Lİ BLACBERRY CURVE 9320 ALDIM SS'Lİ BLACBERRY CURVE 9320 ALDIM SS'Lİ BLACBERRY CURVE 9320 ALDIM SS'Lİ BLACBERRY CURVE 9320 ALDIM SS'Lİ BLACBERRY CURVE 9320 ALDIM SS'Lİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicaptain -- 12 Ağustos 2013; 2:40:25 >

• Hayırlı olsun kaça aldınız?
  • justimefor J kullanıcısına yanıt
    Saolun çok uygun düştü elime 320 tlye aldım kvk garantili 2 yıl
  • Cok uygun almıssın hayırlı olsun güle ğüle kullan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: argimax

Saolun çok uygun düştü elime 320 tlye aldım kvk garantili 2 yıl

Sıfır adınıza faturalımı aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır aldım hocam ama faturası yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR BLACKBERRY 9800 SİYAH
    13 yıl önce açıldı
    BB Curve 8520 Hakkında Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sıfır aldım hocam ama faturası yok

Aynı cıhazdan bendede var kazık yemıs gıbı hıssettım kendımı nası o kadar ucuza aldın :) tuslara sert basma cıkıyor delırtıyor adamı sonra Allah hayırlı gunlerde kullanmanı nasıp etsın :)

• Benimde aklımda ki telefonlardan wireless ten int. bağlantısı ysapılıyor mu ? klavyesi kötü mü? tel ile çekilen bir kac resmi ekler misiniz ? Wireless cekim gücü nasıl ? He birde dh teknosa ntvspor vs.gibi baska sitelerde nasıl hızlı mı ?

• Denk geldi yoksa bende öyle ucuza alamazdım...tuş konusunda dikkatli olurum saolun teşekkürler...
  • wireless var hocam ben 8520 de kullandım....bunun kablosuz bağlantısı başarılı gayet hızlı ve takılmadan işliyor çekim gücüde iyi ayrıca blacberry os 7.1 sürümüde şuan gayet güzel çaılışıyor.. Dh ye girdim gayet hızlı çalışıyor..wifi üzerinden. mobil internetten girmedim daha internet paketi yapmadım şu ar.lar para yok klavyesi eski curvelere göre iyi oynama sorununu çözmüşler...biraz sert sadece tuşlar.....kamerasıda gayet iyi çekiyor flaş işe yaramış gibi gözüküyor...en kısa zamanda çektiğim bi fotoğrafı eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicaptain -- 7 Ağustos 2013; 2:55:11 >
  • Sağ ol benimde elimde maxiplus 5 var bu lanet telefondan biran önce kurtulmak istiyorum ama bakalım şu bayram harclığı 100-200 bisey olursa bunu alabilirim olmadı sömestıra kadar para biriktirces napalım ayrıca resimleri bekliyorum

• tavsiye ederim 1 gündür kullanıyorum ilk izlenimlerim iyi.fotografı atıyorum birazdan
  • foto geldi....ilk kuzenimin fotoğrafını çektim onu koyuyorum

• quote:

foto geldi....ilk kuzenimin fotoğrafını çektim onu koyuyorum

Güzel görünüyo nasıl bir ortamda cektin?

Flaslı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonprohibere -- 7 Ağustos 2013; 12:59:05 >

• gündüz vakti çektim flash açıktı
  • Zahmet olmazsa bir de karanlık bir ortamda çeker misin (Flaşlı tabi ki) ?
  • onu da bı ara çekip atarım
  • nerden aldın aceba bizde bu fiyata bizde bulabilirmiyiz?
  • bu fiyata bulmanız zor dostum..belki 400tlye bulabilirsiniz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.