Şimdi Ara

Bla Bla Bla nedir kardeşim?!?!? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
16.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vesaire vesaire nin karşılığı etc... dır.
    bla bla için "falan filan" yada "nokta nokta" denilebilir.
  • Bla bla yerine vs.vs. yazılabilir,bknz tamam anlamındaki "ok" yerine,tmm da yazılabilir.Şahsen artık ok gibi kelimeler kullanmıyorum,mümkün oldukça da çevremdekilere kullandırtmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kuva-i milliye

Guzel bı konuya degınmıssınız bende sınır oluyorum bla bla bla denılmesıne de bu nıcklerle ıngılızce ozentılerıne laf cakmanız bıraz ıronık degıl mı?

Türkçe karakterler kullansana.Milletin bla bla bla demesine laf yapıyorsun ama Türkçe karekter kullanmıyorsun.Bu ironik değil mi?
  • Sanal alemde bana yapabılecegınız tek sey bu zaten mıllete laf edecegıne sen neden iöüşğ gıbı karakterlerı kullanmıyorsun. Bunu cocuklugunuza baglıyorum, benım klavyemı gormeden atıp tutuyorsunuz. Ingılızce konusmalarda kullanılan bla bla bla sozlerınden rahatsız oluyorsunuz neden Turkce nıck kullanmıyorsunuz. Sızden hesap mı sordugumu dusunuyorsunuz? Sadece soru sordum.

Benım neden bu harflerı kullanmadıgımı soruyorsanız ben askerde muhaberecıydım ve orada gızlı haberlesmelerın yapıldıgı bır cıhaz kullandım. Bu cıhaz aselsan tarafından gelıstırılmıs olup Q klavye olarak duzenlenmıs yuksek emnıyetlı bır haberlesme cıhazı, fakat işçöğü gıbı turkce harfler klavyede bızım kullandıgımız yerlerınde degıl kullanılmaması ıcın farklı bır tarafta yan yana toplanmıstı 12 ay bu cıhazı kullandım hergun. Bu nedenden dolayı elım bu sekılde yazmaya alıstı ve bu sekılde cok hızlı yazıyorum. Tabıkı resmı ve cıddı yazısmalarda normal yazıyorum ama el alıskanlıgım olmadıgından dolayı cok daha yavas yazmak durumunda kalıyorum.

Evet ben bu sekılde kendımı ıfade ettım sımdı bana laf atan guzel kardeslerımden de beklıyorum madem oyle sız neden ıngılızce nıck kullandıgınız halde ınsanları ıngılız ozentılıgıyle sucluyorsunuz?

Bu da kullandıgım cıhaz
    http://www.uludagsozluk.com/k/semac/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuva-i milliye -- 27 Mart 2009; 14:14:56 >

• Madem konuyu açtınız kısa bir göz gezdirelim..

2 Yıl önce kullanıcı adlarımız Türkçe olsun dedik bi kampanya başladı forumda. Birçok kişi (bende dahil) ingilizce olan isimlerimizi türkçeye çevirdik yöneticilerin işi kolaylaştırmasıyla. Aradan birileri çıktı benim ismim ingilizce kalacak dedi, birşey demeye kimsenin hakkı yoktu demedi de..

Zincirleme konular açıldı türkçe konuşun - yazın, alfabemizde 'xwq' harfleri yoktur kullanmayın dedik kimisi inat etti kullandı kimisi hatasını anladı düzeltti.

Şimdi diyorsunuz ki sesli harfleri neden kullanmıyorsun ? Yahu siz kullanıcı adlarınız Türkçe mi? Herkes türkçe yazıyor kimse alfabemizde ki harflerin harici harfler kullanmıyorda gelip sesli harflerin kullanılıp kullanılmadığına mı bakıyorsunuz ? Bu hem çelişkidir hemde çamur atmadır.
  • Bla bla bla tamamda eğer bi temizlik yapılacaksa öncelikle yazılarında sesli harf kullanmayan kovalarla başlanmalı.
  • Ben günlük konuşmada kullanmıyorum ama bazen resim çizdiğimde karakter konuşuyormuş izlenimi vermek için yazıyorum.Yani konuşuyor bişeyler ama önemli değil havası veriyor resimlere.Ama günlük hayatımda kullanmam.
  • Ben küçükken banyoya bla bla diyomuşum berki içindeki çoçuklar bla bla yapmak istiyodur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tengrielders

mesela sevgilin sorar

naptın bugün ?

ya işte babamla amcamlara gittik ordan iş yerine geçtim falan filan

burda falan filan yerine bla bla bla gelir (:

Kesinlikle ba bla nın anlamı budur vesaire falan değil yani.
  • Al en güzel sözlü örnek;
    bla bla bla bla bla bla bla blaaaa!!!
    http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=100000831864904#!/video/video.php?v=132440740116659&comments

videoyu izleyin
  • falan filan
  • bende şu an blablabla yazıyor msn'de. gerçi bir deneme için koymuştum ama ilk olarak casper'ın devam bölümlerinden kaldı aklımda. orada bir hayalet derdi.
  • ya bizim ingilizce ögretmeni böle boş bırakılan yerleri okurken bla bla derdi..

örnek: i ___ you

hoca : ay bla bla yu?? ewet çocuklar kim yapcak bu örneğimizi gibi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.