Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guzel kampanya. Bir iki adet var ailede, haber verene tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu iadeler bir türlü gelmiyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker369

teşekkürler bilgi için.
    2 adet kitap 36 tl - 20 tl iade ile 16 tl ye geldi. bu kitapları bekletiyordum bir kampanya çıkana kadar iyi oldu :)

.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgmeteor -- 20 Kasım 2015; 17:37:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smclk89

yeni tanımlanan yada ilk defa işlem yapan kart demiyor apaçık ilk kez bkm aracılığı ile ödeme yapan kişilere puan yüklenecek deniyor.yani hangi kartla olursa olsun daha önce bkm kullanan bizler hiç bir şekilde ödeme alamaz. kartları var olan üyelikten silip hesabı kapatıp yeniden kayıt da olsanız bkm işlemleri kaldığı yerden devam ediyor. boşa çile çekmeyin. başkasının kimliği ile de üyelik açarsanız sadece o kişinin tc sine kayıtlı olan kartları ekleyebilirsiniz. bunları zaten biliyor olmanız lazım. yani annenin abinin babanın kartını kendi hesabına da ekleyemezsiniz. çözüm yok. bırakın adamlar yeni üyelere ulaşmaya çalışsın. adamlar bizden korkup teşvik kampanyası da yapamıyor.

Ben daha önce bkm ile bitaksi 1 tl ödeme yapmıştım keşke kullanmasaydım ya :(

• daha önce ttnet faturasını bkm den ödeyip 10 lira indirim almışlığım vardı ama bugün yaptım bkm ile alışveriş mail geldi 20 tl hesabınıza yüklenecek diye iyi oldu :)
  • Tırt..Bkm den Alış veriş yapmamış fırsatçı kalmamıştır..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30.000 kişi kota koymuşlar, madem bu kadar büyük bütçeli bir kampanya yapıyorsunuz, eski kullanıcıları da görün.
  • Çok teşekkür ederim.
    Ailecek 4 katılım sağlandı. 3 iade onayı maili geldi. 2 taksit seçtiğimiz Garantiden henüz iade maili gelmedi ama... Onayda görünüyor bonus flash ta... Belki ondan sonra onay gelir. İnş babam daha önce bonusu ile bkm onaylı alışveriş yapmamıştır. herhalde yapmadı. İnş yapmadı. Amin :)
  • Bulmaca Hazırlayıcısı B kullanıcısına yanıt
    2 Kitapyurdu 1 e-bebek onay aldı. 3. Kitapyurdu bekleniliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golespor

daha önce ttnet faturasını bkm den ödeyip 10 lira indirim almışlığım vardı ama bugün yaptım bkm ile alışveriş mail geldi 20 tl hesabınıza yüklenecek diye iyi oldu :)

Bak bu ilginç. Başka var mı daha önce alışveriş yapıp da yinede iade alan.

Benimde 2013de tek bir tane alışverişim var.

• Hicbir zaman iade alamadim. Her seferinde bir bahane buldular.

• Sanal Kart ile alışveriş yapsam iade almada bir sorun olur mu acaba?
  • Tebrikler XXXX, 20TL iade kazandın!

20.11.2015 21:46:17 tarihinde, Kitapyurdu işyerinde, 34,94TL tutarında yaptığın alışveriş ile sayıları 1 milyonu aşan BKM Express üyelerinden biri de sen oldun ve hoş geldin hediyesi olarak 20 TL iade kazandın! İaden 31 Aralık 2015 tarihine kadar alışveriş yaptığın kartına yüklenecek.

Kampanya detayları içinhttps://www.bkmexpress.com.tr/20tl-iade.bkm
  • quote:

Orijinalden alıntı: erener01

quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

Bi çözümü olmali, bkm hesabi silinebiliyormu?

he he.. sıcakfırsatçı seni......

inanmış yassık
  • haber veren arkadaşa teşekkürler
  • Bi ara ttnet faturasını yatırmıştım şimdi baktım görünmüyor bende faydalanırım galiba

• İyi kampanyada ne alıcaz, artık internetten alıcak bişey kalmadı.
  • golespor G kullanıcısına yanıt
    hocam mesaj ne zaman geldi size? bir de cebe mi geldi mail olarak mı geldi?
  • Bulmaca Hazırlayıcısı B kullanıcısına yanıt
    aynı soru size de geçerli, ne kadar süre sonra geldi bu mesaj ve mail olarak mı mesaj olarak mı geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

hocam mesaj ne zaman geldi size? bir de cebe mi geldi mail olarak mı geldi?

işlemi yaptıktan hemen sonra mail geldi....Tebrikler MURAT, 20TL iade kazandın!

20.11.2015 12:28:44 tarihinde, Migros işyerinde, 62,97TL tutarında yaptığın alışveriş ile sayıları 1 milyonu aşan BKM Express üyelerinden biri de sen oldun ve hoş geldin hediyesi olarak 20 TL iade kazandın! İaden 31 Aralık 2015 tarihine kadar alışveriş yaptığın kartına yüklenecek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.