Şimdi Ara

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.793
Cevap
4
Favori
112.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu Ayşe Erturan ı biyerden cok fena gözüm ısırıyor ama nerde oynamıştı ya:s
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chev

Şu Ayşe Erturan ı biyerden cok fena gözüm ısırıyor ama nerde oynamıştı ya:s

avrupa yakasında.

103. bölümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 15 Haziran 2008; 0:07:41 >
  • bu arada bugün bir şeyi farkettim
    1. ve 2. bölüm aynı zaman çekilmiş fakat farklı yayınlanmış

Bugün 2. bölümden deneme çekimini izledim. sonra birinci bölümü açtım yazılamayan skeç var ya onu izledim. seyirciler aynıydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

avrupa yakasında.

103. bölümde

Yok ya ordan olduğunu sanmıyorum neyse sağol

• Çarşamba günü maç dolayısıyla izleyememiştim..Dün tekrardan telafi ettim..
    İlk 2 bölüm gibi bu da çok güzel hareketti :)
    Bankacıda bittim zaten
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

avrupa yakasında.

103. bölümde

Yok ya ordan olduğunu sanmıyorum neyse sağol

orada oynadı ama bilmiyorum belki başka yerde de görmüşsündür....

• Çarşamba günkü 4. bölüm olacak değil mi?
  • evt 4. olacak :D
  • bankacı müthişti ya bende panik atak var bilmiyormusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: smd

bankacı müthişti ya bende panik atak var bilmiyormusun

• Bende panikatak var biliyor musun
  • İlk iki bölümünü Yılmaz Erdoğan katletmişti bence , zorla espri yapıyomuş havası vardı ama 3.bölümde iyiydi o da.

Bu Eser Yenenler' in acayip bi enerjisi var sahnede çok rahat adam .
  • e bugün var galiba izleyeli gülelim
  • yılmaz erdoğan yengesine yamuk yapmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylmzgrpnr

e bugün var galiba izleyeli gülelim

saat kaçta başlıyor

edit: 22.45 miş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 18 Haziran 2008; 21:51:09 >
  • Fragmanı izledim yine Ersin'de yeni numaralar var başlamasını bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aganta Burina Burinata

ŞAKA DEĞİL, GERÇEK!
    BKM�NİN ŞAKACI GENÇLERİ ARTIK HER HAFTA KANAL D�DE!

Kanal D�de, 28 Mayıs Çarşamba günü, BKM Mutfak �Çok Güzel Hareketler Bunlar� adlı yepyeni bir program başlıyor. BKM, kuruluşundan bu yana sürdürdüğü kendine özgü mizah anlayışını, genç oyuncularıyla ekrana taşıyor. BKM�nin 4 yıl önce kurduğu BKM Atölye�nin öğrencileri kahkahayı, şimdi Kanal D ekranına getiriyor.

Dört yıl önce, BKM�ye bırakılan özgeçmişler, sektördeki tanıdık isimlerin yönlendirdiği yetenekli gençler, çeşitli işlerde yan yana gelinmiş ve pırıltıları ile iz bırakmış amatör ruhlu, pek çoğu okullu ve profesyonel �çırak�, heyecanlı bir davete icabet etti. BKM�nin ofisinin bulunduğu binanın üst katında genişçe bir salonda Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Zerrin Sümer, Tolga Çevik, Celal Tak, Caner Alkaya ve Muhsin Kızılkaya bu hevesli gençleri karşılarına almış, planlarını anlatıyordu. Plan şuydu: haftanın 4 günü burada ders yapacaklardı. Burası gönüllü bir platformdu, kayıt için para pul gerekmiyordu, diploma olarak da alkış vaat ediliyordu.

Sahne tozuna aşık 50 kadar genç, tüm işlerini, hayatlarını bu derslere göre organize etti, kimileri gitti, yerlerine yenileri geldi. Bir süre sonra BKM�nin yanında kurulan küçük cafe/bar ve kabare mekanı BKM Mutfak�ın alt katına taşındılar. Sadece oyuncu olmayı değil, bakmayı, görmeyi, yazmayı öğrendiler. Yılmaz Erdoğan ilk sezonun derslerinin ardından �çırakları� BKM Mutfak�ın köşesindeki 10 metrekarelik sahnenin karşısına geçirdi ve dedi ki:� Haydi bakalım, yazdıklarınızı burada sahneleyin!�

BKM Mutfak, 3 sezondur Perşembe, Cuma, Cumartesi geceleri ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR gösterisine evsahipliği yapıyor. İşte bu, şöhreti kulaktan kulağa yayılan, içeride yer olduğu sürece herkesin girebildiği ve doya doya gülebildiği mekanın gençleri şimdi skeçlerini her Çarşamba Kanal D ekranında sahneleyecekler! Elbette yalnız değiller, Yılmaz Erdoğan 22 öğrencisinin ekran maceralarında yanlarında olacak. Tıpkı BKM Mutfak�ta sahnelenecek skeçlerin seçilmesi gibi, ekranda da sahnelen skeçler ÇGH, GH, YANİ, ZİL diye değerlendirilecek. Bu nasıl bir not sistemidir?

www.kanald.com

arkadaşım..www.kanald.com ne ayak..

• quote:

Orjinalden alıntı: reos

quote:

Orjinalden alıntı: Aganta Burina Burinata

ŞAKA DEĞİL, GERÇEK!
    BKM�NİN ŞAKACI GENÇLERİ ARTIK HER HAFTA KANAL D�DE!

Kanal D�de, 28 Mayıs Çarşamba günü, BKM Mutfak �Çok Güzel Hareketler Bunlar� adlı yepyeni bir program başlıyor. BKM, kuruluşundan bu yana sürdürdüğü kendine özgü mizah anlayışını, genç oyuncularıyla ekrana taşıyor. BKM�nin 4 yıl önce kurduğu BKM Atölye�nin öğrencileri kahkahayı, şimdi Kanal D ekranına getiriyor.

Dört yıl önce, BKM�ye bırakılan özgeçmişler, sektördeki tanıdık isimlerin yönlendirdiği yetenekli gençler, çeşitli işlerde yan yana gelinmiş ve pırıltıları ile iz bırakmış amatör ruhlu, pek çoğu okullu ve profesyonel �çırak�, heyecanlı bir davete icabet etti. BKM�nin ofisinin bulunduğu binanın üst katında genişçe bir salonda Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Zerrin Sümer, Tolga Çevik, Celal Tak, Caner Alkaya ve Muhsin Kızılkaya bu hevesli gençleri karşılarına almış, planlarını anlatıyordu. Plan şuydu: haftanın 4 günü burada ders yapacaklardı. Burası gönüllü bir platformdu, kayıt için para pul gerekmiyordu, diploma olarak da alkış vaat ediliyordu.

Sahne tozuna aşık 50 kadar genç, tüm işlerini, hayatlarını bu derslere göre organize etti, kimileri gitti, yerlerine yenileri geldi. Bir süre sonra BKM�nin yanında kurulan küçük cafe/bar ve kabare mekanı BKM Mutfak�ın alt katına taşındılar. Sadece oyuncu olmayı değil, bakmayı, görmeyi, yazmayı öğrendiler. Yılmaz Erdoğan ilk sezonun derslerinin ardından �çırakları� BKM Mutfak�ın köşesindeki 10 metrekarelik sahnenin karşısına geçirdi ve dedi ki:� Haydi bakalım, yazdıklarınızı burada sahneleyin!�

BKM Mutfak, 3 sezondur Perşembe, Cuma, Cumartesi geceleri ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR gösterisine evsahipliği yapıyor. İşte bu, şöhreti kulaktan kulağa yayılan, içeride yer olduğu sürece herkesin girebildiği ve doya doya gülebildiği mekanın gençleri şimdi skeçlerini her Çarşamba Kanal D ekranında sahneleyecekler! Elbette yalnız değiller, Yılmaz Erdoğan 22 öğrencisinin ekran maceralarında yanlarında olacak. Tıpkı BKM Mutfak�ta sahnelenecek skeçlerin seçilmesi gibi, ekranda da sahnelen skeçler ÇGH, GH, YANİ, ZİL diye değerlendirilecek. Bu nasıl bir not sistemidir?

www.kanald.com

arkadaşım..www.kanald.com ne ayak..

Tür: Kadın
    Aradığım: Erkek
    Ülke: merkez,
    erzurum,
    Turkey

Fotoğraf Yok

çok seksafelim
    Son 24 saat içinde online oldu

• el ayak bilmem ben

domaini yanlış yazmışız şans o ki ordanda arkadaşlık sitesi çıkmış
  • Başladı Yılmaz Erdoğana ne olmuş yaw
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.