Şimdi Ara

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
4
Favori
111.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hover_Craft

Bilmedigimi kim söyledi ki mailler duruyor

Alıntıları Göster
    quote:

üye olan kişilerin kullanıcı adları ve şifreleri bana gelio

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdém53

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Midlake

quote:

Orijinalden alıntı: Erdém53

quote:

Alıntıları Göster
    Pazar günü bir skeç izleyeyim dedim de gerçekten eski formlarından çok uzaklar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Sky

Pazar günü bir skeç izleyeyim dedim de gerçekten eski formlarından çok uzaklar...

Alıntıları Göster
    Skeçler saçmalaşmaya başladı .. Çekilmez bir duruma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midlake

Skeçler saçmalaşmaya başladı .. Çekilmez bir duruma geldi

Alıntıları Göster
    38, 39, 40, 41, 42.bölümleri izledim.

Genel olarak: Poliklinik, Asansör ve Karınca ile Ağustos Böceği harikaydı. Ayrıca Osman Berk çok tatlıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

38, 39, 40, 41, 42.bölümleri izledim.

Genel olarak: Poliklinik, Asansör ve Karınca ile Ağustos Böceği harikaydı. Ayrıca Osman Berk çok tatlıydı.

Alıntıları Göster
    dünkü değilde öncekini izledim fazla sarmadı. bugün de dünkünü izlicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

dünkü değilde öncekini izledim fazla sarmadı. bugün de dünkünü izlicem.

Alıntıları Göster
    dünkü bölümü indiren var mı?
    ufak bi ricam olacak kendisinden?
    SS aldırtacağım kendisine
    benim bi arkadaşım oradaydı.kafasının ss si lazım

bölüm:13 aralık pazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 14 Aralık 2009; 15:46:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

dünkü bölümü indiren var mı?
    ufak bi ricam olacak kendisinden?
    SS aldırtacağım kendisine
    benim bi arkadaşım oradaydı.kafasının ss si lazım

bölüm:13 aralık pazar

Alıntıları Göster
    tamamını izleyemedim ama dün izlediğim kısımları pek iyi değildi. gittikçe formdan düşüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

tamamını izleyemedim ama dün izlediğim kısımları pek iyi değildi. gittikçe formdan düşüyorlar.

Alıntıları Göster
    Dün bende bakiyim dedim uzun bir aradan sonra bir kere yazanların elinde hiç malzeme kalmamış zorla skeç yaratıyorlar bunu farkedip daha fazla yorum her skeç arasına bir reklam almışlar rezalet olmuş.Cinsellik gittikçe artıyor ilkokula giden çocuklar gidiyor oraya çok fazla abartıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelberTh

Dün bende bakiyim dedim uzun bir aradan sonra bir kere yazanların elinde hiç malzeme kalmamış zorla skeç yaratıyorlar bunu farkedip daha fazla yorum her skeç arasına bir reklam almışlar rezalet olmuş.Cinsellik gittikçe artıyor ilkokula giden çocuklar gidiyor oraya çok fazla abartıyorlar.

Alıntıları Göster
    eski formları yok.. ya da ben sıkıldım olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ESRC

eski formları yok.. ya da ben sıkıldım olabilir

Alıntıları Göster
    Yatırbank ve son skeç güzeldi bir tek. Onlarda devam skeçleri zaten. Arada sırada üretici bir skeç oluyor o kadar. Son düdük skeçi geçen hafta yaptılar bu hafta da yapmışlar.
  • quote:

Yatırbank ve son skeç güzeldi bir tek. Onlarda devam skeçleri zaten. Arada sırada üretici bir skeç oluyor o kadar. Son düdük skeçi geçen hafta yaptılar bu hafta da yapmışlar.

Alıntıları Göster
    Geçen gün bizzat BKM'ye gittim izlemeye, 35 lira verdim ama değdi. Gerçekten güzel bir bölüme denk gelmişim. Daha yayınlanmadı gittiğim bölüm, bu pazar yayınlanacak. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Dediğiniz gibi reklamlarla çekilmez oluyor. Ama ben ertesi günü indirip izlemeyi tercih ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇandıR

Geçen gün bizzat BKM'ye gittim izlemeye, 35 lira verdim ama değdi. Gerçekten güzel bir bölüme denk gelmişim. Daha yayınlanmadı gittiğim bölüm, bu pazar yayınlanacak. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Dediğiniz gibi reklamlarla çekilmez oluyor. Ama ben ertesi günü indirip izlemeyi tercih ediyorum.

Alıntıları Göster
    şu en son bölüm sarmadı beni de fazla. ciCaDa'nın dediğini merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

şu en son bölüm sarmadı beni de fazla. ciCaDa'nın dediğini merak ettim.

Alıntıları Göster
    Geçen yılbaşı bölümünden çok düşük bir bölümdü. Daha fazla konuşma ve daha fazla sanatçı vardı. Az emek çok para hesabı. Neyse, yılbaşı özel bölümü diyelim geçelim. Testere skeç olağanüstüydü. Tüm skeçler içerisinde ilk 5'e girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Geçen yılbaşı bölümünden çok düşük bir bölümdü. Daha fazla konuşma ve daha fazla sanatçı vardı. Az emek çok para hesabı. Neyse, yılbaşı özel bölümü diyelim geçelim. Testere skeç olağanüstüydü. Tüm skeçler içerisinde ilk 5'e girer.

Testere mükemmeldi gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Testere mükemmeldi gerçekten.

Alıntıları Göster
    testere skecinin sonunda çalan şarkının adını biliyormusunuz (ooo) tarzı bir müzikti adını bilen yazarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: requiemm

testere skecinin sonunda çalan şarkının adını biliyormusunuz (ooo) tarzı bir müzikti adını bilen yazarsa sevinirim.

Saw - Theme Song
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: requiemm

Saw - Theme Song

Alıntıları Göster
    Zeynep Casalini'yi çıkartarak gözüme girdiler ve bence bu sezonki en iyi bölümdü

Ayrıca şunuda merak ediyorum gülhan ve metin yıldızın yazdığı skeçler 3-5 espri hariç çok vasat oluyor niye ısrarlar onlara yazdırıyorlar,sırf tempo düşürmekten başka bişey değil.Onlar belki ortak skeçlerde daha faydalı olabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

Zeynep Casalini'yi çıkartarak gözüme girdiler ve bence bu sezonki en iyi bölümdü

Ayrıca şunuda merak ediyorum gülhan ve metin yıldızın yazdığı skeçler 3-5 espri hariç çok vasat oluyor niye ısrarlar onlara yazdırıyorlar,sırf tempo düşürmekten başka bişey değil.Onlar belki ortak skeçlerde daha faydalı olabilirler.

Metin'in eskiden güzel skeçleri vardı. Ön planda şu an yazar olarak; Eser, Metin, Gülhan, İbo, Zeynep ve Oğuzhan var. Hepsi bir olup adam gibi şeyler yapsa olmuyor mu sanki. Düşmanlar sanki birbirlerine ya da herkes kendi primini düşürüyor. Bir de şu Metin Keçeci olayına sinir oluyorum. Süreyi uzatmak için skeç sunduruyorlar ve dalga geçiyorlar. Mutfağa yetim olarak katılmış gibi gözüküyor. Bunların hepsi öğrenci değil mi orada? Bir kerede Hamdi skeç yazsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

Metin'in eskiden güzel skeçleri vardı. Ön planda şu an yazar olarak; Eser, Metin, Gülhan, İbo, Zeynep ve Oğuzhan var. Hepsi bir olup adam gibi şeyler yapsa olmuyor mu sanki. Düşmanlar sanki birbirlerine ya da herkes kendi primini düşürüyor. Bir de şu Metin Keçeci olayına sinir oluyorum. Süreyi uzatmak için skeç sunduruyorlar ve dalga geçiyorlar. Mutfağa yetim olarak katılmış gibi gözüküyor. Bunların hepsi öğrenci değil mi orada? Bir kerede Hamdi skeç yazsın.

Alıntıları Göster
    Ben de her oyuncunun skeç yazmasını isterim ama, Ersin'in skeç yazdığını düşünün. Bence yazabilenler yazmalı, diğerleri oynamalı. Sonuçta herkesin iyi olduğu bir bölüm var. Bülent'in hem yazıp hem oynadığı skeçte güzeldi. Bankamatikde uyuyanlar'dı sanırım skecin adı. Testere skeci de müthişti. Hollywood filmlerinde bile böyle kurgu görmedim ben.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.