Bana kalırsa hala şampiyon %100 bu iki ekip arasından çıkacak diyemeyiz. Ne olursa olsun üstteki takımların hala birbirleriyle maçları var ve 3 puanlık sistemde her an herşey olabilir (çok klasik bir laf oldu) Evet, şampiyonluk şansı hala en yüksek 2 takım Sivas ve Bjk'dir ama dediğim gibi TS,FB ya da GS de bence hala şanslı. Tabi oynanan oyun ve istikrar açısından bu üç takım hala soru işaretleriyle dolu. Bjk ve Sivas'ın şampiyonluğu 3 hafta sonra ancak belirginleşebilir.
Matematiksel olarak yaklaşırsak Bursaspor'un bile şansı var ama birde gerçekler var tabi....Bana bJK olur gibime geliyor bu şansla.
Valla açıkçası bana hala sanki Bjk şampiyon olamayacakmış gibi geliyor. Sivas'a ise nedense hiç şans vermiyorum. Kızmasın arkadaşlar ama görüşüm bu. FB dışında herhangi bir takım şampiyon olabilir orası da ayrı bir mesele
Evet bencede.7 hafta aslında çok az bir zaman değil, çok şey değişebilir.Ben halen sivasın 3. yada 4. olacağına inanıyorum.Şampiyonlar ligine sivas gideceğine gs yada fb gitsin.Uefayada trabzon...Derbi maçında okadar kırmızı kart çıkması gs ve fb için çok kötü oldu ama.İki takımında defansı kalmadı doğru dürüst...
Bu sene izlediğimiz Fenerbahçe sivas ile yaptığı son 2 maçını da ezerek aldı
quote:
Orjinalden alıntı: 3S3R
quote:
Orjinalden alıntı: Electra
Ciddi soruyorum bu Sivası kim yenicek?
Gerçekten ciddi misin
Biliyorum arkadaşım, Sivasın ligde Fenerle maçı yok bu saatten sonra. Kalan maçlarına bakınca bu şekilde devam ederlerse şampiyon olurlar.
Sivas bu hafta konya'ya takılmazsa bundan sonraki iki hafta üstüste puan kayıpları yaşayabilir. Konya maçından sonra yanlış hatırlamıyorsam G.Antep deplasmanı var. Antep'in pek bir iddiası kalmadı, doğudan şampiyon çıksın ayağına maçı verirler mi bilemem ama Antep gibi oynarlarsa en azından bir beraberlik çıkarabilirler. Antep maçından sonra ise Trabzon ile kendi evinde karşılaşacak. Çok zorlu bir mücadele olacak. Bu maçtan da puan kaybı bekliyorum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: 3S3R
quote:
Ciddi soruyorum bu Sivası kim yenicek?
Gerçekten ciddi misin
Biliyorum arkadaşım, Sivasın ligde Fenerle maçı yok bu saatten sonra. Kalan maçlarına bakınca bu şekilde devam ederlerse şampiyon olurlar.
TS,GS,Antep maçları var,ki bu 3 takım da Sivas'dan kötü takımlar değil kesinlikle. Ben sivasın ligin son haftasına kadar minimum 8 puan kaybedeceğini iddaa ediyorum.Bu 3 maç var+diğer maçlarda da çelmeler takılabilir yani. Gençlerbirliği,Konya..
onu bunu bilmem de beşiktaş bu sene şampiyon olamaz ise uzunca bir dönem şampiyonluk falan beklemesin ....tarihinin en kötü sezonunu geçiren galatasaray ve aynı şekildeki fenerbahçe nin can çekiştiği bir sezonda beşiktaş ikinci ....
Bjk 10.hafta havlu atarken tarihinin en iyi Beşiktaşımıydı ki siz şampiyon oldunuz?
İmzandaki futbolcular ve tarihin en kötü Galatasarayı çelişkili değimi sence?
quote:
Bjk 10.hafta havlu atarken tarihinin en iyi Beşiktaşımıydı ki siz şampiyon oldunuz?
karınca yönetimindeki aslan ordusundansa, aslan yönetimindeki karınca ordusu yeğdir.
bu sözden yola çıkarsan yeterli olur
quote:
Orjinalden alıntı: hashus1099
quote:
karınca yönetimindeki aslan ordusundansa, aslan yönetimindeki karınca ordusu yeğdir.
mükemmel bir laf, inanılmaz süper bravo
şuanda şampiyonluk yolunda sadece iki takım var sivas ve beşiktaş sivas ilerliyor fakat son haftalarda ki sıkıntı ve stresi kaldırabileceğini zannetmiyorum herşeye rağmen ligin en başarılı takımıdır o ayrı mesele ! bu ikili arasında beşiktaş mutlak şampiyon ama onlarında kendilerine güveni yok şampiyonluk kelimesine bile tahammülleri yok motivasyonun ve zor bela götürdükleri bu şansın bir anda tersine dönmesinden korkuyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: hashus1099
quote:
aslan kendini karıncaya yönettirmez aslanın değil feriştahı gelse onun yönettiği karıncanda cacık olmaz... korkarım denizli 3 büyük takımı şampiyon yapan ilk uzun bir süre de tek teknik direktör olacak...
Bjk bence Bursa Eskişehir Fb Gs maçlarının en az iki tanesinde puanlar kaybedecek. Özellikle önümüzde ki Bursa maçı Bjk için tam bir dönüm noktası.
o saydığın 4 maçın üçü içerde.içerdekilerden sıkıntı yok bu sene deplasmanda sıkıntı yaşarız yaşarsak...
Matematiksel olarak düşünürsek kimsenin şampiyonluğu garantili değil. Ama güç açısından düşünürsek bence biraz objekti,f olalım en azından şöyle düşünelim. İddia oynasak hangi takımlara veririz. Kim verir BEŞİKTAŞ ESKİŞEHİR maçına ESKİŞEHİR galibiyeti? Ha tamam futbol bu belli olmaz ama en azından renklerimizi bir kenara bırakırsan BEŞİKTAŞ alır deriz. Bence bu gibi yorumlar daha sağlıklı olur. BEŞİKTAŞ = Formu düşer diyenlere söyleyeyim daha başlamadı :D Büyük takım olarak ve DENİZLİ ile avantajı var. Kadrosu da diğerlerine göre çok iyi. SİVASSPOR = Fikstürü iyi. Ama en ufak bir problemde karışacaklar gibi duryorlar.Bkz. açıklamaları. TRABZONSPOR = En problemli takım ama garip ki en iyi futbolu oynayan da o. 1-2 sakatlıkta çok daha gerilere düşmeleri olası. GALATASARAY = Kolay fikstürleri bahane. POLAT'ın manevrası tutarsa şansları yüksek. FENERBAHÇE = Bu sene BEŞİKTAŞ gibiler :D Bilmem anlatabildimmi? Gıkları çıkmıyor adamların daha.