Yaşayan son efsanenin ölümü Beşiktaş'ın iki Şeref'i var. Biri futbol şubesini kuran Şeref Bey. Ötekisi ise attığı 320 golün 99'unu vole ile atan (Asla kafayla gol atmadı) Şeref Görkey. Beşiktaş'ı üst üste 5 yıl şampiyon yapan o efsane 5'li forvetin (Sabri, Kemal, Şeref, Hakkı, Şükrü) yaşayan son efsanesi Şeref Görkey öldü. Şeref Bey'i toprağa verirken bir anıyı yazmak istiyorum... Beşiktaş, Galatasaray'la oynuyor. Yenerse Fenerbahçe şampiyon olacak. Ama Beşiktaş o maçta Şeref Görkey'i oynatmıyor. Ertesi gün Cumhuriyet'in manşeti düşündürücü: "Beşiktaş sahaya Şeref'siz çıktı!..." Konuyu değiştirmeyeceğim. Geçen sezon Beşiktaş, Rizespor'la oynuyor. Yenerse Rize düşecek, Bursa kurtulacak. Ama Beşiktaş'ta Sergen Yalçın oynamıyor. Hadi kısa keseyim ve Levent Bıçakcı'ya sorduğum sorunun cevabını yazacağım... Beşiktaş-A.Sebat, Rize- Beşiktaş maçları hakkında Şike Tahkik Komisyonu araştırma yaptı. Ulusoy Federasyonu bu maçları onayladı. Sayın başkan dedim. UEFA'dan sorarlarsa, bu rezalete ne cevap verirsin: "Susarım. Başımı öne eğerim, utanırım. Sonra yere bakarım ve kafamı kaldıramam!..." Lütfen... Beşiktaş'ı yönetenler. Beşiktaşlıları utandırmayın. Lütfen!.. Beşiktaş'ta kirli eller ve kirli ayaklar temizlensin. kazım kanat
Baktik noldu
Ben de Kazım Kanat gibi düşünüyorum. Eğer bu olay gerçek ise hiç bir Beşiktaş taraftarı bunu savunmaz.
Kazım Kanatta göçtü gitti be. Çok güzel yazmış ama Beşiktaşlı olmasına rağmen.
Yok buna aklı başında taraftar bakmasın da "Fener düşsün de temiz lig izleyelim." diyen taraftar baksın bence.
quote:
Orijinalden alıntı: GebereJackson
Yok buna aklı başında taraftar bakmasın da "Fener düşsün de temiz lig izleyelim." diyen taraftar baksın bence.
Kim suçluysa düşsün arkadaş..Biz haksızın yanında olmayız..Sizin Bağdat Caddesinde toplanan 10.000 Aziz şakşakçısı gibi değiliz..Serdal Adalı şike mi yapmış? Allah 1000 ... versin deriz geçeriz...Silerizz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme