Şimdi Ara

BJK-Malmö Maçı Ne Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaşlı birisi olarak yenecegimizi söylüyorum ama bu futbolla degil. Fener macındaki futbolumuz olsa yeter. Sizce?

• Öncelikle BJK nin kazanmasını cok istiyorum. Süper li giçin de tur atlaması cok hayırlı olacaktır. BJk FB maçında oynadıgı gibi oynarsa gol atması cok zor. Yine kleberson'un uzaktan sutlarına bel baglamamalı. Ama kesinlikle yerden oynamalı. Kanımca bu gece en çok Tümer'e iş düşecek.
    Yürekten başarılar
    quote:

Orjinalden alıntı: karizmanihat

Beşiktaşlı birisi olarak yenecegimizi söylüyorum ama bu futbolla degil. Fener macındaki futbolumuz olsa yeter. Sizce?
  • futbolcularin kulaginin cekilmesi gerekiyordu bunu taraftar bir nevi yapti baskan yaptimi bilmiyorum riza yaptimi bilmiyorum ama yapmalarinin gerektiğini biliyorum.Oyunda ruh,hırs bunlar ön planda değil bunlar cıktımmı zaten macta savaşcaklardır.Umarim düzelmiştir görcez hep beraber
  • Çok zor maç..
    Sergen'in oynaması gerektiğini düşünüyorum..
    Beşiktaş Malmö defansını ancak Sergen ve Tümer gibi teknik oyuncuları ile aşabilir..
  • takımın ahengi ve morali bozuk. açıkcası pek umutlu değilim.

ilk yarı bir gol bulursak güvenimiz tazelenir.yoksa işimiz zor.

malmö takım olduğundan değil beşiktaş takım olamadığından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koko_

Çok zor maç..
    Sergen'in oynaması gerektiğini düşünüyorum..
    Beşiktaş Malmö defansını ancak Sergen ve Tümer gibi teknik oyuncuları ile aşabilir..

sergen geçen hafta çok kötüydü, onun yerine bi pancu çok daha iş yapacaktır.. sergenin toparlanması lazım eskisi gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

Öncelikle BJK nin kazanmasını cok istiyorum. Süper li giçin de tur atlaması cok hayırlı olacaktır. BJk FB maçında oynadıgı gibi oynarsa gol atması cok zor. Yine kleberson'un uzaktan sutlarına bel baglamamalı. Ama kesinlikle yerden oynamalı. Kanımca bu gece en çok Tümer'e iş düşecek.
    Yürekten başarılar
    quote:

Orjinalden alıntı: karizmanihat

arkadaşım sen mükemmel bir fenerlisin, tebrikler ve tşk.

Beşiktaşlı birisi olarak yenecegimizi söylüyorum ama bu futbolla degil. Fener macındaki futbolumuz olsa yeter. Sizce?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    Bugünkü GS maçı hakkında
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence Sergen'in ölüsü bu takımda oynar..
    Hele böyle bir Malmö maçında kesinlikle oynaması gerekir..
    Sergen her zaman aynı Sergen onu oynatamayan Rıza Çalımbay..
  • beşiktaşın ölüsü yeter bu takıma yeterki adam gibi oynasınlar ki ben oynayacaklarına inanıyorum
  • İşte Şimdi KARTAL GOOLL GOOOLLL GOOL !!!
  • Benim zerre kadar umudum yok,büyük ihtimalle yeniliriz,en iyi ihtimal beraberlik ki o da bize yetmez.

• Takım biraz silkinirse bu malmoyu rahat geceriz,ama son haftalardaki gibi silik bir futbol oynarsak avrupadan siliniriz orasi da ayri bir konu
  • AVRUPADA OYNADIGIMI HATIRLARSAK VE TAKIMDAKİ BEYİNLER OYUN İÇİNDE İYİ CALISIRSA BENCE TURU QATLAYACAKLAR
    BARİ BUNU RIZA HOCA İÇİN YAPSINLAR TABİ ÜLKE PUANI DA SÖZ KONUSU

TEK İSTEGİM BASARIN SU İŞİDE BEŞİKTAŞ LI OLARAK ÖVÜNECEK BİŞİLER BULALIM SONUNDA
  • işallah beşiktaş şu maçı alır da üst tura çıkar
  • yani sergen diyen arkadaslara hayret ediyorum herif olmus ankaraspor macında girdi de ne oldu!
    neyse su mubarek dogum gunumde ilginc bir mac bekliyorum!
  • isterimki bjk kazansın ama biraz zor gibi
    ben berabere biter diyorum
  • bjk nin tur atlayacagını sanmıyorum ama umarım tersi olur.. bjk beni hayal kırıklıgına ugrattı .. en az 3. tur bekliyordum bjk den... umarım atlar ama imkansıza yakın
  • bu maç her turlu sonuca açık bence.ama gs alır
  • quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

bu maç her turlu sonuca açık bence.ama gs alır

Senin aklın hala Psv maçında heralde dostum Maç malmö ile Beşiktaş arasında, hadi bakalım sıkıyosa alsın gs bu maçı!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 29 Eylül 2005, 20:43:16 >

• turu 2-1 lik skorla geçeceğimizi tahmin ediyorum umuyorum desem daha doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weatherman -- 29 Eylül 2005, 20:49:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.