-3-4 tane bilet arıyorum. -Kombine aramıyorum. -Yeni, eski neresi olursa olur. Lütfen fiyatınızı da içeren teklifinizi PM ile geçiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ŞOK KAMPANYA: Sandisk MicroSD Kartlar- 512MB&1GB - Süper fiyat+Kargo bedava!!! IPOD Video tarzı MP4 Player: Kamera, Müzik, Video vs.vs.vs. Samsung D900 - 550 YTL - Sıfır ve Ekstralarıyla 1GB MP3/MP4/VIDEO/Radyo/Flash Bellek/Ses Kayıt/Ebook/Telefon Rehberi/Oyun/Resim vs.vs.vs.
stadımı alacak bileti alan kişi sadece maçamı gidecek peki quote:Orjinalden alıntı: MODDA Maç günü statta yaklaşık 900 YTL civarı karaborsada satılacakmış erken gidersen bulabilirsin bilgine
900 YTL Mesaj atan arkadaşlara teşekkürler. Gerekli geri dönüşler yapılmıştır. Hala mesaj atabilirsiniz. Bir arkadaştan buldum gibi ama garanti olsun. Bu arada tekrar belirteyim kombine istemiyorum. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ŞOK KAMPANYA: Sandisk MicroSD Kartlar- 512MB&1GB - Süper fiyat+Kargo bedava!!! IPOD Video tarzı MP4 Player: Kamera, Müzik, Video vs.vs.vs. Samsung D900 - 550 YTL - Sıfır ve Ekstralarıyla 1GB MP3/MP4/VIDEO/Radyo/Flash Bellek/Ses Kayıt/Ebook/Telefon Rehberi/Oyun/Resim vs.vs.vs.
arkadaslar boş iş bence bu para vermeye degmez :) kendimce tek kurus bile vermem mac icin gecmişite verdik ama gecmişte kaldı şimdi akılllandık. boşa gidip paramızdan olcagız eziyet cekecegiz elimize ne gececek sıfır bize bisey veren yok :) bence en kefiflisin evinden seyret al bir dıjıturk rahat rahat geri le gerile izle :)
quote:Orjinalden alıntı: milyondabir arkadaslar boş iş bence bu para vermeye degmez :) kendimce tek kurus bile vermem mac icin gecmişite verdik ama gecmişte kaldı şimdi akılllandık. boşa gidip paramızdan olcagız eziyet cekecegiz elimize ne gececek sıfır bize bisey veren yok :) bence en kefiflisin evinden seyret al bir dıjıturk rahat rahat geri le gerile izle :) +1 aynen öyle yapacam..