Şimdi Ara

bjk 2004 kacan sampiyonluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bjk baskanı 2003 -2004 kacan sampiyonluğu arstıracagını söyledi. size de garip gelmedi mi. besiktasın ikinci yarı durumu. saglam bi açıklaması olan var mı.

• ee bu sene ve gecen senenin hesabını kime soracakmış??? Abi insan bi acıklama yapmadan önce tartar diyeceklerini yaw. Nasıl yönetici oluyor bunlar anlamıyorum

EDIT: şimdi yine aynı şeyler acılacak ama şunu da hatırlatmak istiyorum: Fb inönüde bjk ile oynamadan önceki hafta rize ye yenilmişti ve arada 2 puan fark vardı. bjk fb yi yenip öne gecebilirdi ama kendı sahasında 3-1 yenildi. Bunları da düşünmke lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 26 Kasım 2005, 22:11:47 >
  • hoca görüşüne katılıyorum ama2004 de bi dolaplar döndü diyorum. sizce de öyle degil mi.
  • yaw dolaplar dönmüş ne olmuşsa olmuş bitmiş bu adamın başarısızlıgını bu tür seylerle örtbas edip muhalefeti susturmaya çalışması cok sacma. bjk nin hakem hatalarıyla maç kaybettiği dogru ama samsun macındaki kırmızı kartlara da kimse itiraz edemez. bjk lilerin itirazı da "neden daha önce böyle bir olay yaşanmadı" diyeydi. yani neden hakemler bu kadar cesur değildi daha önce. ama kardeşim zagonun pancunun (diğer kart göreni hatırlamıyorum) yaptıkları da ortdaydı. ahmet yıldırıma gösterilen kartta da hala kararsızım. rakıbe mi salladı ayagı topa mı cıkaramadım bir turlu.
    Ama ben daha önce de buraya yıldırım demirören'in başka secilince ntv ye yaptıgı ropörtajı da cordobanın fanatike yaptıgı ropörtajı da getirdim. hele cordobanın yazıyı getrince bjkli bazı arkadaşlar cordoba için "satılmış, aziz yıldırım ın adamı" dediler.
    kısacası biz burda bosuna tartısıyoruz arkadaslar. biri bizi "avrupada kupa alcaz"diye biri ötekini "50bin kişilik stad yapacaz" diye baskası da baskanlık koltugunda kalacak baska bahane bulamayınca "kaybedilmiş şampiyonlugu arastrıcaz" diyerek kandırıyor. Biz eşek olduktan sonra......
    NOT: isteyenlere o ropörtajları yeniden getiririm.

• sorun tek maç sorunu degil. 14 puan önden kaç puan geriye düşme süreci . neyse fenerliler normal buluyo heralde. baskanları belli sonuçta güçlü adam.
  • hocam yazmın son bölümünü okudun mu? okuduysan yorumun nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

yaw dolaplar dönmüş ne olmuşsa olmuş bitmiş bu adamın başarısızlıgını bu tür seylerle örtbas edip muhalefeti susturmaya çalışması cok sacma. bjk nin hakem hatalarıyla maç kaybettiği dogru ama samsun macındaki kırmızı kartlara da kimse itiraz edemez. bjk lilerin itirazı da "neden daha önce böyle bir olay yaşanmadı" diyeydi. yani neden hakemler bu kadar cesur değildi daha önce. ama kardeşim zagonun pancunun (diğer kart göreni hatırlamıyorum) yaptıkları da ortdaydı. ahmet yıldırıma gösterilen kartta da hala kararsızım. rakıbe mi salladı ayagı topa mı cıkaramadım bir turlu.
    Ama ben daha önce de buraya yıldırım demirören'in başka secilince ntv ye yaptıgı ropörtajı da cordobanın fanatike yaptıgı ropörtajı da getirdim. hele cordobanın yazıyı getrince bjkli bazı arkadaşlar cordoba için "satılmış, aziz yıldırım ın adamı" dediler.
    kısacası biz burda bosuna tartısıyoruz arkadaslar. biri bizi "avrupada kupa alcaz"diye biri ötekini "50bin kişilik stad yapacaz" diye baskası da baskanlık koltugunda kalacak baska bahane bulamayınca "kaybedilmiş şampiyonlugu arastrıcaz" diyerek kandırıyor. Biz eşek olduktan sonra......
    NOT: isteyenlere o ropörtajları yeniden getiririm.

Yazdıkalrının her kelimesine katılıyorum.Beşiktaş'ın hakem hatalarıyla şampiyonluktan edildiği gerçek ancak bunu şimdi araştırmanın mantığı yok.Bir şekilde bir yerlerden destek bulmak için iyi yöntem bulmuş bizim büyük (!) başkan!!!

• quote:

hocam yazmın son bölümünü okudun mu? okuduysan yorumun nedir?

neyi kastediyorsun. cordobanın röp unu okumadım.
  • yok hocam o degıl. butun baskanlardan bahsediyorum. bizi kekliyor adamlar
    quote:

Orjinalden alıntı: dasdasq

quote:

hocam yazmın son bölümünü okudun mu? okuduysan yorumun nedir?

neyi kastediyorsun. cordobanın röp unu okumadım.
  • Arkadaşlar, bu araştırma komisyonu, özellikle de taraftarların istediği bir olay. Beşiktaş ta ve Türk futbolunda o sezon inanılmaz şeyler oldu. Camianın, taraftarın hatta futbolcuların bile kafasında soru işareti olark kaldı bu olaylar. Haa, Demirören in başarısızlığını örter mi, örtmez tabi. Ama bırakın da adam düzgün bi icraat yapsın. Bırakın da araştırmalardan ne sonuç çıkacak onu görelim
  • ya hocam araştırmasına arastırsın da bu adam 2 senedir baskan degıl mı? ee 2 sene sonra mı aklı basına geldi?
    quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

Arkadaşlar, bu araştırma komisyonu, özellikle de taraftarların istediği bir olay. Beşiktaş ta ve Türk futbolunda o sezon inanılmaz şeyler oldu. Camianın, taraftarın hatta futbolcuların bile kafasında soru işareti olark kaldı bu olaylar. Haa, Demirören in başarısızlığını örter mi, örtmez tabi. Ama bırakın da adam düzgün bi icraat yapsın. Bırakın da araştırmalardan ne sonuç çıkacak onu görelim
  • valla birader, bu işin ucu bence biraz b.klu yerlere uzanıyor. Mesela Sinan Engin "ben ifade vermem o komisyona demiş". Bilmiyorum da bahsettiğimiz gibi bir tezgah varsa, o tezgahı yapacak güçte olanlar böyle basit, hiçbir kanuni yaptırımı olmayan bir komisyonun bunları çıkarmasına müsade etmezler.

Yani korkarım hiçbir zaman bunlar kanıtlanamayacak, biz habire "ulan orda ne olmuştu" diye birbirimizi yiyecez
  • yok hocam ben sadece bişey sordum. adam 2 yıldır baskan da neden şimdi aklına geliyor 2 yıl önceki şampiyonlugun hesabını sormak? Milleti salak zannediyor herhalde. Yaw insan bulur da adam akıllı bir sebep bulur.
  • sinan engin tv8 di sanırım azıcık açıkadı..bizim yuzumuzden gibi işeyler söylemişti.yönetimsel oldugunu söyledi..sinan engine sorsunlar.işte.
  • Beşiktaş biraz da önüne bakmalı bence artık galibiyette almaya başladılar istikrarı yakalamaları lazım.
  • O sene kesinlikle bir şeyler döndü araştırılması gerek ama bir sonuç alınacağını sanmıyorum.
  • Ne dönmüş olabilir ya uzaylılar mı el attı lige ? ben olsam bir daha ki sezonda bişeyler yapmaya çalışrım 3 sene öncesine bakmaktansa...
  • 3 sene öncesine bakmadan geleceği inşa edemiyorsun futbolcuların kafaları hala orda.
    quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Ne dönmüş olabilir ya uzaylılar mı el attı lige ? ben olsam bir daha ki sezonda bişeyler yapmaya çalışrım 3 sene öncesine bakmaktansa...

• hangi futbolcuların hocam?
    quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

3 sene öncesine bakmadan geleceği inşa edemiyorsun futbolcuların kafaları hala orda.
    quote:

Ne dönmüş olabilir ya uzaylılar mı el attı lige ? ben olsam bir daha ki sezonda bişeyler yapmaya çalışrım 3 sene öncesine bakmaktansa...

• hepsinin sanki kafalarında hala samsun maçını oynuyorlar Beşiktaş'ın en büyük rakibi kendisidir.
    quote:

hangi futbolcuların hocam?
    quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

3 sene öncesine bakmadan geleceği inşa edemiyorsun futbolcuların kafaları hala orda.
    quote:

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.