Şimdi Ara

BJK 1. TORBADAN KATILDI 3. BİLE OLAMADI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk futbolunda kara bir dönem yaşıyoruz. Beşiktaş bir sürü para verip Kleberson, Ailton gibi oyuncular alıyor. Tümer, Okan, Ali Tandoğan, İbrahim Akın, Pancu gibi yetenekleri var. Koray, İbrahim Toraman gibi kaliteli defansif oyunculara sahipler. Birinci torbadan katıldıkları grupta üçüncü bile olamadılar. Zaten ülkemiz futbolunda gruptan çıkmak için ilk iki yetiyorsa ikincilik, ilk 3 yetiyorsa üçüncülük, play-off'tan çıkılabiliyorsa play-off hedeflenir hep. Bir üst sıra hedeflenmez. İlla iş son ana bırakılır ve seyirci perişan edilir. Kardeşim birinciliğin favorisi olarak girdiğin grupta niye üçüncülüğü hedeflersin ve iş o noktaya gelene kadar maçlara asılmazsın ve sonrada pisi pisine elenirsin. Bu düşüncedeki bir takım hiçbirşeyi hak edemez. Kimse kimseyi kandırmasın. Milli Takım olarak Letonya, İsviçre, kulüpler olarak Zenit, Trömsö, Anorthosis gibi takımları geçemiyorsak konuşalabilecek fazla bir şey yok aslında. Futbolculara ödenen paraları yeniden gözden geçirmek dışında tabi.

• YAAWW BU KAFAYLA GİDERSEK BİZDEN CACIK BİLE OLMAZ YABANCI SINIRLAMASI KALKSIN HERŞEY DAHA İİİ OLUCAK DAHA UCUZ TAKIMLARLA DAHA BÜYÜK BAŞARILAR KAZANICAZ MİLLİ TAKINDA DAHA İİİ OLCAK AMA ÖNCE ŞU KISITLAMANIN KALKMASI LAZIM

BEĞENMEDİĞİNİZ ZENIT BİLE DÜN SAHADA 8 YABANCIYLAYDI ARKADAŞALR HALA YABANCI SINIRLANDIRILSIN DİYO BENDE DAHA FAZLA KONUŞMAK İSTEMİYORUMMMMM..
  • Futbol yetenekle değil beyinle ve motivasyonla oynanan oyun, yani bizimkilerin bazıları yetenek olarak avrupada oynayabilir ama ne profosyenllik açısından ne psikolojik olarak nede mental olarak daha avrupa seviyesinde değiller..
  • 3.lüğü hedeflediğini nerden biliyorsun? Dün Beşiktaş farka gideceği maçı kazanamadı. İşte herşey böyle neticeye göre yorumlanıyor.
  • Shane'e katılmamak elde değil..Zaten bu fikrimize sadece GS'lılar karşı çıkıyor .Türk Futbolunun geleceğini kurtarmak için bu kararı savunduguna inanasım gelmiyor..Türk futbolunun gelişmesini engellemek için Türk futboluna zamanında en iyi temsil etmiş takımın bu kadar savaşması çok abes..

Türk futbolu için Hakan ŞÜKÜR savaşını başlattılar ama adamı kendi takımlarında istemiyorlar..Yaw paranız yoksa o sizi baglar , bırakın diğerleri, dışarıda birşeyler yapsınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

3.lüğü hedeflediğini nerden biliyorsun? Dün Beşiktaş farka gideceği maçı kazanamadı. İşte herşey böyle neticeye göre yorumlanıyor.

Bir üst kademe için sürekli olarak son bileti kapabilme mücadelesi yapıyoruz. Maç içinde bile bu iş böyle. Beraberlik yetiyorsa karşımızdaki takım amatör bile olsa galibiyeti düşünmüyoruz. 1-0 yetiyorsa 2-0'ı asla düşünmüyoruz. 9 puan yetiyorsa 10 puanı aklımıza getirmiyoruz. İşimizi hep ucu ucuna ve kılpayı halletmek istiyoruz. Sonrada strese girip kaybediyoruz. İşimizi sağlama almayı hiç düşünmüyoruz. Benim kastettiğim ve kızdığım olay bu.
  • Hep ayni seyleri yazmaktan biktim artik. Bazi bizim Türk oyuncularimizin kafa zekalari baya geride kalmis.
    Hepinize katiliyorum. Dün Ali Tandogan sag taraftan bos kaleye gol atacagina gidip ortaya pas veriyor ve golcü diye oynayan iki geri zekalida topa vuramayinca pozisyon gidiyor. Yani bu kadar sallaklikda ayri bir yetenek. O pozisyonu ben bile su halim ile gol yapardim. Konusmasi kolay diyeceksiniz, ama o topu gol yapmak gercekten zor degildi.
    Kafasi cok calisan oyuncularda var, mesela Sergen. Fark burada.

Yabanci siniri kalkmasi ilk bakisda iyi gibi ama Türk takimlarinda bizim oyunculardan daha iyi oyuncu alacak Para nerede?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • isyan ettirdiler otobüsteydim şoförün arkasında yolcular dövecekti neredeyse
  • Evet ,GS lilere ne demeli...

Milli takımı karıştıran Ersunu gönderen ,takımda ikilik çıkaran kötü oynamasına, özellikle dünya kupasıonda rezil olmasına rağmen Hakan şükür de Hakan Şükür diye yırtınan belki de huzursuzluk yüzünden dünya kupasına gidememizin tek sebebi GS lilerdir...

Hakan Şükür le sürekli meşgul ettiler gündemi, şimdi kendi takımlarında istenmeyen adam ilan ettiler

Ya Beşiktaşta oynayamayacaksa gitmesin abicim, böyle sınıfsız takımlara yeniliyorlar uyduruk uyduruk neymiş Zenitmiş...

Biz ŞL ye 4. torbadan girip geçen sezon 3. ten çıktık 9 puan topladık eleştrildik...

Bu sezon yarı finaliste 3 tane attık 10 kişi dediler, genç milli takımımız 10 kişi 3-0 dan 3-3 yaptı, az kalsın Şalkeden 9 kişi puan alacaktık... Beşiktaş 10 kişi Sivas yendi...

4. girdiğimiz torbadan 4. çıkacağız ,grubumuzda bir yarıfinalist bir finalist var ki gücümüz bu normal bir sonuç...
    Adamlarda 20 tane yabancı var, o sakatlanır o girer... Yani hiç eşit şartlarda oynayamadık, birinde 9 kiş kaldık birinde eksik oynadık... Ona rağmen 4 puan cepte en azından...ülkeye gene puanı biz getirdik az çok...

Fenerbahçe en azından kendinden bariz güçlü takımlara yeniliyor yapçağı birşey yok... Beşiktaşa bak rezil, TS ye bak rezil,GS ye bak rezil oldu...

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Evet ,GS lilere ne demeli...

Milli takımı karıştıran Ersunu gönderen ,takımda ikilik çıkaran kötü oynamasına, özellikle dünya kupasıonda rezil olmasına rağmen Hakan şükür de Hakan Şükür diye yırtınan belki de huzursuzluk yüzünden dünya kupasına gidememizin tek sebebi GS lilerdir...

Hakan Şükür le sürekli meşgul ettiler gündemi, şimdi kendi takımlarında istenmeyen adam ilan ettiler

Ya Beşiktaşta oynayamayacaksa gitmesin abicim, böyle sınıfsız takımlara yeniliyorlar uyduruk uyduruk neymiş Zenitmiş...

Biz ŞL ye 4. torbadan girip geçen sezon 3. ten çıktık 9 puan topladık eleştrildik...

Bu sezon yarı finaliste 3 tane attık 10 kişi dediler, genç milli takımımız 10 kişi 3-0 dan 3-3 yaptı, az kalsın Şalkeden 9 kişi puan alacaktık... Beşiktaş 10 kişi Sivas yendi...

4. girdiğimiz torbadan 4. çıkacağız ,grubumuzda bir yarıfinalist bir finalist var ki gücümüz bu normal bir sonuç...
    Adamlarda 20 tane yabancı var, o sakatlanır o girer... Yani hiç eşit şartlarda oynayamadık, birinde 9 kiş kaldık birinde eksik oynadık... Ona rağmen 4 puan cepte en azından...ülkeye gene puanı biz getirdik az çok...

Fenerbahçe en azından kendinden bariz güçlü takımlara yeniliyor yapçağı birşey yok... Beşiktaşa bak rezil, TS ye bak rezil,GS ye bak rezil oldu...

aynen imzamı koyuyorum şimdi başlarlar gene boş konuşmaya.

• beyler abartmayın heee zamanında fenere olanlar kimsenin başına gelmemiştir.tromsoya nasıl elendiğimiz ortada.orda ki saha zaten hayvanın bile dolaşmıyacağı kadar ağır bi sahaydı.burdaki maçta ise tromso kendine yakışanı yaptı 11 kişi savunma biz aptal gibi saldırınca gol de atamadık kontra atak yiyince de 1-1 anca oldu.görende bi ezme fln var sanır.abartılıyor yani.gs en kötü zamanında bile ş.liginde puan aldı.hemde öle ş.ligi şampiyonu olcaz fln diye abartmadan bunu yaptı.biraz mantıklı olun yani.
  • Ben sorunu takımların üstünde görüyorum ama maalesef yöneticiler olaya o pencereden bakamıyorlar..Eğer GS , yabancı sayısının artmasını sadece FB istedi diye reddetmiyorsa Türk değilim :)

Öyle ya Ergün GÜRSOY o kadar eleştirilmişken bir de destek mi vereceklerdi..Gözlerimizi açalım arkadaşlar..Kimse Türk takımlarını , GS , FB , BJK TS diye ayrı ayrı tanımıyor ..Hepsi Türk takımı işte...
    Hiçbirimizişn Milan gibi , bırakın milan'ı CSKA moskova gibi adı yok..Milan ismi İtalyan olma niteliğinden bile daha önde geliyor..Ama biz de önce Türk takımı sonra zor teleffuz edilen ve genelde yanlış söylenen kulübümüzün ismi..İtibara ihtiyacımız var..Acın artık gözlerinizi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

Ben sorunu takımların üstünde görüyorum ama maalesef yöneticiler olaya o pencereden bakamıyorlar..Eğer GS , yabancı sayısının artmasını sadece FB istedi diye reddetmiyorsa Türk değilim :)

Öyle ya Ergün GÜRSOY o kadar eleştirilmişken bir de destek mi vereceklerdi..Gözlerimizi açalım arkadaşlar..Kimse Türk takımlarını , GS , FB , BJK TS diye ayrı ayrı tanımıyor ..Hepsi Türk takımı işte...
    Hiçbirimizişn Milan gibi , bırakın milan'ı CSKA moskova gibi adı yok..Milan ismi İtalyan olma niteliğinden bile daha önde geliyor..Ama biz de önce Türk takımı sonra zor teleffuz edilen ve genelde yanlış söylenen kulübümüzün ismi..İtibara ihtiyacımız var..Acın artık gözlerinizi..

yok be hocam düşünsene 1 yabancı hakkı daha verildi taraftar yabancı isticek nerde para ondan istemiyoz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.