Şimdi Ara

BiZMu oynayan herkes baksn !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • la ben com satim bas diodum adam olmas illa plerin diodu

• yoq ben 2 tane verdim boomlatdi
  • bizmucular 2 şey dicem

1.server su an kapalımı
    2.neden sitenin forumunu kulanmıyosunuz şu an bizmunun 6 tane torpici war bide millete diyonuz forum kirliliğiyapmayın diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: nU_MeTaL

bizmucular 2 şey dicem

1.server su an kapalımı
    2.neden sitenin forumunu kulanmıyosunuz şu an bizmunun 6 tane torpici war bide millete diyonuz forum kirliliğiyapmayın diye

1.eet suan kapalı gerlır assona
    2. bizmunu forumunda sorun var ondan burdaıs
    sen oynuyomusn bizmuda ?
  • site kapaninca otomatik forumda kapaniyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArcTİC_bizmu

quote:

Orjinalden alıntı: nU_MeTaL

bizmucular 2 şey dicem

1.server su an kapalımı

1.eet suan kapalı gerlır assona
    2. bizmunu forumunda sorun var ondan burdaıs
    sen oynuyomusn bizmuda ?

ewet bugun başladim 40 lvl felandım en son herkes lorencia da golden kesiyodu anlamdığım onların orda ne işi olduğu event felandı heral bende arada 2 box kaptım

• eet 1.02d de event oluyo kan govdeyi goturuyo orda ne arkadaslıklar dagılıyo eventde

• ben artik +4 kesmiyorum baydi beni onlar kesiyorum kiriyorum satiyorum bide volcano refli set yaptim tek pants exe deil reflide deil o yuzden warda unicornt takcam
  • zaten millet birbirini kesiyodu habire ben bu eventi bilmiyodum oyuna girdiğimde şaşırmıştım herkez exc setlerle dolanıyodu
  • bendede 2 set var sunlıght defanslı dakstel refli sunlıght ın armoru eksık darkstelın botu hersetde bi sey zor bulunuyo sunlıghtının eldıvenı kımsede yogsaten ex
  • Number One dEviL hehe

http://img53.imageshack.us/img53/9625/devl9zj.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRST -- 14 Mayıs 2006; 18:03:12 >
  • zaten en iyi guild biziz itiraz eden olmaz sora angel sora legend ilk 3 en yi guild bole ama Number One dEviL

bu arada bişzmu 7/24 olmasın bir suru afk olur olmasın
  • sen cafedenmi oynuyon evcdenmi afk olan sizsiniz maşallah seni kastetmiyomda baran son günlerde oyunda gene baran dersn ses yok energy saten atacki barana basili tutar piyasada yok ama ben 7/24 olsn derm 2 saatte bi dc versn yada away goreni scriptleyelm admin her scrpt icin 5 bless 5 soul versn nasi fikir ama scripti cekiilende bi hafta ba yesin scripti yollayanin kimlik gizli kalsn

• la ozaman olmaz herkes birbirnın acıgnı arar :D ezikler dolanır herkesin pesinde slm yasa cvp yasmassın alır resim al sana ban sona
    2 saatde bi dc versin yada 2 saatde bi oyuncuların onune buton gelsin basmayan dc olsun
  • bence 7/24 olursa dc vakti solmenmesin aty abim kafasına gore yapsın zaten oyunda genelde herkez away oluyo bende dahil
  • ya bencede kafadan ama prog ayarlanabilir onun için kapasına göre serverı açar ve kapar 5 daakada kapar 2 saatte kapar 1 saatte kapar değişir o
  • ewt ben away oluyorum 2 saat mouse mu tutcam birakiyorum burda yaziliari okuyorum msn de konusyorum ama her 5 dk da bir bakiyorum
  • ben icerde play station oynamaya gidiorum away a bırakıp ama server bi acılsa guzel olcak sabahtan beri kapalı server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 15 Mayıs 2006; 15:52:58 >
  • daha acılmadımı yafffff
  • hala kapalı mlsf
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.