Şimdi Ara

Bizleri Enayi durumuna getiriyorlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Adana-Kayseri trenleri ve Adana kayseri otobüsleri arasındaki farkları göstereceğim
    Tren çok rahat herkes biliyordur zaten bir koltuğa 2 kişi rahat sığar !
    Otobüs o kadar rahat değil biliyorsunuzdur bu farkı!
    Tren Ve Otobüs saatleri aynı tren 6 saat otobüs 6 saat (adana-kayseri)
    Tren fiyatı 11 ytl olurken otobüs fiyatı 35 ytl oluyor

Şimdi bu olayları karşılaştırsak ne olur?
    Bu otobüse para verenler ! niye veriyorlar aceba bu farkı bilmiyolar mı???
    Biz bu parayı otobüse vererk enayi oluyoruz de mi??
    TABİKİ EVET

BU FARKI DÜŞÜNMEDEN KÖRÜ KÖRÜNE OTOBÜSE GİDİYORLAR!!

BENİM AMACIM TRENLERİ YÜCELTMEK DEĞİL! AMACIM BU FARKLARI ÖĞRENİP ONA GÖRE DAVRANMAK BİZ ENAYİMİYİZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbariansss -- 25 Haziran 2008; 1:17:42 >

• bU DURUMA SESSİZ Mİ KALACAĞIZ?
  • Trene özellikle değer verilmiyor zira petrole bagımlı hale getirdiler zaman icinde yol diye bakım diye gelismis ulkelere bakım tum tasımacılık ve yolculuklar tren agırlıklıdır bizde hemen her hukumet dısarının gudumunde oldugundan asla demir yolu yatırımı yapılmaz zaten buna yatırım yapacak ilk partiye oy vericegim !
  • bu duruma sessiz kalmayalım hepimiz adanaya gidelim ordan trenle kayseriye geçelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

bu duruma sessiz kalmayalım hepimiz adanaya gidelim ordan trenle kayseriye geçelim

Düzgün olalım
  • adamlar saatte 500km hızla giden yere degmiyen trenleri var benim bindigim tren ankaradan izmire 16 saatte gitti o günden beri lanet ettim trende faremi olur ya töbe töbee ...
  • Devlet demiryollarına Atatürk zamanından beridir bakım haricinde bir yol yapılmamıştır bunu bizzat trende görevliyle konuştum.artık Trenden başka araca binmez oldum.ayrıca tren yolculuğu kadar rahat bir yolculuk yoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fsh77

Trene özellikle değer verilmiyor zira petrole bagımlı hale getirdiler zaman icinde yol diye bakım diye gelismis ulkelere bakım tum tasımacılık ve yolculuklar tren agırlıklıdır bizde hemen her hukumet dısarının gudumunde oldugundan asla demir yolu yatırımı yapılmaz zaten buna yatırım yapacak ilk partiye oy vericegim !

Evet kardeşim çok haklısın bir kaza olur hergün haberlerde ölende yok bir otobüs devrilir kimse ölmez habere bile çıkmaz ya bir tren devrilir yaralanan bile olmaz her saat haberde sonra soruşturma vs...
    Suç demiryolu işçilerine olur asıl suç o partide demiryoluna yatırım yapmayanlarda haklı değil miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karasoyka

adamlar saatte 500km hızla giden yere degmiyen trenleri var benim bindigim tren ankaradan izmire 16 saatte gitti o günden beri lanet ettim trende faremi olur ya töbe töbee ...

Hocam o konuda çok geç bile kaldık şimdi hızlı trenimiz geldi trenlerin değeri artmaya başladı desem yeridir ama benim için hız muhm değil önmli olan geç olsun güç olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: karasoyka

adamlar saatte 500km hızla giden yere degmiyen trenleri var benim bindigim tren ankaradan izmire 16 saatte gitti o günden beri lanet ettim trende faremi olur ya töbe töbee ...

Yuh artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbariansss

quote:

bu duruma sessiz kalmayalım hepimiz adanaya gidelim ordan trenle kayseriye geçelim

Düzgün olalım

mantıklı şeyler isteyelim kimse bizi silah zoruyla otobüse bindirmiyor ayrıca otobüsle treni bir tutamazsın kalite farkı var adam o bileti boş yere 11 ytl' ye vermiyor

• TCDD YE ŞİKAYET EDİN BİZZAT İLGİLENİRLER ben hiç fareyle karşılaşmadım
  • quote:

quote:

quote:

Düzgün olalım

mantıklı şeyler isteyelim kimse bizi silah zoruyla otobüse bindirmiyor ayrıca otobüsle treni bir tutamazsın kalite farkı var adam o bileti boş yere 11 ytl' ye vermiyor

Bana sorsalar kalite farkı tren derim!
    Otobüs kendini beğenmiş sosyetelerin(ağırlıkla) kullandığı bir taşıttır.Onlar trendekileri küçümser bunlar fakir diye! tren sevgisi bambaşka birşey o bir kere binmeyle yaşananılmaz!

• quote:

TCDD YE ŞİKAYET EDİN BİZZAT İLGİLENİRLER ben hiç fareyle karşılaşmadım

yalanmı söylüyom ben hem yataklıda 16 saate gittim hemde fare vardi her trende olurmuş normalmiş
  • Bence de tren kullanılmalı ama Hükümetin treni kullanmamız için Türkiye'deki tren raylarını vs geliştirmesi gerekir...

Ben Aydın'da oturuyorum en son olan tren kazalarından sonra Aydın'daki rayları tekrar yeniliyorlar şu an bitmesini bekliyoruz tabi ki .
  • kardeş trenle adana kayseri 6 saatten fazla sürebiliyor çukurova expresinden mi bahsediyorsun
  • tren her saat başı yok bende ayda 1 2 kere eskişehire gidiyodum istanbuldan otobusle 25 mılyon trenle gidiş dönuş alırsam 27 mılyona geliyodu yanı bi otobusle gidiş parama gidip geliyodum ki sigaramıda içiyodum tuvalette var yemekte alkolde otobusle 5 saat trenle başkent express 4 saat sürüyodu
  • hızlı treni sağa sola yaysınlar trene binerim...
  • üniversieye yenibaşlamışken izmirden aydına gitmiştim trenle tam 3 saatte her durakta durdu bayılacaktım walla.
    o günden sonra bir daha binmedim çünkü 1 saat süren yolu 3 saatte gitmek sıkıcıydı.
  • tren yolculuğu zevklidir yaa

özellikle yataklı trende uyumak

beşiğimi sallar gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.