Bildirim
bizlere sizin ciziminiz pokemon resimleri lazim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bu nasıl
-
quote:
Orjinalden alıntı: DRAGON_61
bu nasıl
olm bunu nasıl koycaklar hehe
bu arada eger orjinal pokelr yerine degişik pokeler istersen ceo benim şu pokemi kullanabilirsin.
atraksiyon olur
-
quote:
Orjinalden alıntı: (s)éq0
quote:
Orjinalden alıntı: DRAGON_61
bu nasıl
olm bunu nasıl koycaklar hehe
bu arada eger orjinal pokelr yerine degişik pokeler istersen ceo benim şu pokemi kullanabilirsin.
atraksiyon olur
1: olsun 3 pokemoncharmander charmeleon ve charizardın vücüdlarını birleştirir mıstık gibi olurr
2:seninki de güzel ama benmkini geçemez
-
kardeş benim varda ben kağıda çizdim bilgisayarda yok
ama istersen
msn den gösteririm sana -
Sprite'mı Fakemon Türümü Ve Boyutları Ne Kadar Olmalı? -
quote:
Orjinalden alıntı: ThuÑÐê®WoLƒ
Sprite'mı Fakemon Türümü Ve Boyutları Ne Kadar Olmalı?
ya boyutu su anda bizim sitede olanlar kadar olacak
ayrica sole guzel goruksun paintle ya da karalama cizilen olmasin
hani su anda bizim sitede olanlar gibi
birde pokemon crator ben oynamadim ama orada mesela charmander nasilsa ona benzer olabilir iste kendi yapiminiz olsun -
quote:
Orjinalden alıntı: CeOfFuture
quote:
birde pokemon crator ben oynamadim ama orada mesela charmander nasilsa ona benzer olabilir iste kendi yapiminiz olsun
Piksel Piksel Çok Zor Olur
-
quote:
quote:
quote:
birde pokemon crator ben oynamadim ama orada mesela charmander nasilsa ona benzer olabilir iste kendi yapiminiz olsun
olmazsa resimsiz oynariz sorun degil
-
Uyarımı dikkate almışsın Furkan. -
pokedox için mi? -
quote:
Orjinalden alıntı: atamercan2
pokedox için mi?
bu ceo nun konusunda var poketürkiye poketr.tk fln bi bakar inasan aşırı saçma konular yazıosun bi pokemonlar gerçekte varmı pokedox seni kıınıyorum -
sen ne diyon lan
neden laf sokuyon
ben sana bi laf sokardım ama neyse -
sen asıl salakça konular açıyon -
öle bi yasak filan yok yani en azından craterdaki resimler değil amawww.psypokes.com dan psydex e gir orda bütün pokemonlar war ss çeker photoshop vs. de editler arkaplanı transparan yaparsın cillop -
quote:
quote:
quote:
quote:
olmazsa resimsiz oynariz sorun degil
senin için sorun değil bizim için sorun
@atamercan2
post kasmak için boş boş mesaj atıyon dikkat et !!!!
-
Ooo bizim resim çizmemiz çok zor.Başka bir yolu olmalı... -
-Silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpking -- 26 Aralık 2007; 19:26:35 > -
quote:
Orjinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-
öle bi yasak filan yok yani en azından craterdaki resimler değil amawww.psypokes.com dan psydex e gir orda bütün pokemonlar war ss çeker photoshop vs. de editler arkaplanı transparan yaparsın cillop
Gosp saçmalama, yasak değil yasa var.Resmi olarak Pokemon'a ait olan resimleri sebep ne olursa olsun avantajların için kullanamazsın.Kaldı ki hukuki yöndende karşı taraf haklı sayılır.Ayrıca arkaplanı düzenlemekle iş bitmez.Çizimin bizzat siteye ait olması gerekli.
-
quote:
Orjinalden alıntı: -YıLMaZ-
quote:
Orjinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-
öle bi yasak filan yok yani en azından craterdaki resimler değil amawww.psypokes.com dan psydex e gir orda bütün pokemonlar war ss çeker photoshop vs. de editler arkaplanı transparan yaparsın cillop
Gosp saçmalama, yasak değil yasa var.Resmi olarak Pokemon'a ait olan resimleri sebep ne olursa olsun avantajların için kullanamazsın.Kaldı ki hukuki yöndende karşı taraf haklı sayılır.Ayrıca arkaplanı düzenlemekle iş bitmez.Çizimin bizzat siteye ait olması gerekli.
Ama TPPCRPG'de bazı resimler PC ile aynı.Şimdi kim kimden çaldı ? Eğer böyle bir yasa olsaydı birinden biri mutlaka ceza almalıydı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X