Şimdi Ara

Bizim üniversitenin turnuvası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün başıma geldi 16 takım vardı bizim takımı söylüyorum 3 elmas 2 plat(Bende elmaslar içindeyim). 1. olmak için 4 maç art arda almamız gerekti anlıyacağınız.

    İlk maç başlayacak heyecanlıyız, hepiniz odada bekliyoruz takım olarak rakibin gelmesini bekliyoruz aslında çok kez katıldım hep 1. 2. 3. olduk rpmizi aldık ama bu sefer bi heyecan vardı. İlk gelen adam elmas 2 diğeri elmas 1 öbür gelen elmas 4 . İçimden "Bu maç zor olacak" derken son 2 adam chal geldi.

    Midimizin içinden geçtiler top lanede maokai vardı elimde feedlemem imkansız genede çok zorladılar. Ama yenildik o maçı alsaydık zaten 1. olmuştuk ama ilk maçtan öyle güçlü takım denk gelmesi unluck. Bide en nefret ettiğim champ aldıalr Jungport IVERN karşıda kumandanlı cait vardı. Düşünün belki aranızda top lane main olan vardır 0 damaged bi tank olarak tflerde döktüğüm teri düşünün. Cait zaten kumandan var canın gitmiyor ivert soları sheild kefaret sup sheild zaten 200 150 vuruyom Allahsızlar.

    Bide ağlıyorlar ADCin2K17 diye al jungle ivern - sup lulu - mid ori bide şu saçma item kefaret gör bakalım ADCin2K17 yi, gene çok ağladım. Neyse önümüzdeki turnuvalara inşallah.







  • Cait dışında adc in 2k17 hocam emin olabilirsin ama şuan cidden cait çok güçlü
  • Düşün işte, o kompozisyona rağmen adcnin üstüne atlayıp tekleme şansınız vardı. İşte bunun için adc in 2k17
  • Hocam adc güçlü ama tek yemediği sürece bence in 2k17 değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.