Şimdi Ara

Bizim Toptan Marketleri Sütaş Kaşar Peyniri 2000 gr 29,90 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
13.987
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Kıbrıs ın bir kahvesi iyidir diye bilirsin bir de Bolivis salamı abi? İlk duydum peynirini senden.bir kere kıbrısın suyu yaramaz hayvancılık yok ki orda?

Kibrisi küçümseme. Hele peynirlerini hic küçümseme. Adamlarin isi hilesiz en azindan. Bizim firmaların yaptigi peynircik olur ancak. Türkiye de bu büyük firmaların hic biri peynir uretmiyor. Peynir niyetine biseyler üretip satiyorlar sadece. Millet mecbur yiyor o ayri. Koyunun ve keçinin halis ssütünden peynir yemeyen bir nesil yetişiyor. İsin detayina girersek büyük firmalarin bir tek sut ürününü almayiz.

Yanılıyorsun dostum benim akrabalarim var kıbrıs girnede mandracı .dogal hilesiz ürünler yapıyor girne alan içi hayvancılıgın merkezidir.ihracatları bile var ortadogu ülkelerine. Birde hellim peyniri var kıbrısın meşhurdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkuren -- 26 Ocak 2014; 22:39:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 kaşar için kavga etmeyin arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalı

• carrefour da kaşar 13,7 meserya marka

tostun içinde gider ancak

ama sek 14 e iyi

beyaz peynir fiyatına
  • Bu kaşarların hiçbirisi gerçek kaşar değil maalesef.

Şöyle adam akıllı gerçek teker kaşar bulmak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaşara yatırım mı yapsak, fasulyeye patatese yapsaydık 50 binimiz 100 bin olmuştu,

ama yinede dur stok işine girme :)

• Arkadaşlar metro marketteyim hiç uğraşmayın eritme peynir.insertdeki ile farklı fotoğraf

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim...İyi oldu yazdığın...Bir sürü yol gitmekten kurtardın...Allah razı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Eyvallah kardeşim...İyi oldu yazdığın...Bir sürü yol gitmekten kurtardın...Allah razı olsun...

Senden de Allah razi olsun Cape koyarim öğleden sonra

• quote:

Bizim Toptan Marketleri Sütaş Kaşar Peyniri 2000 gr 29,90

REAL deki eritmeler

• quote:

Kıbrıs ın bir kahvesi iyidir diye bilirsin bir de Bolivis salamı abi? İlk duydum peynirini senden.bir kere kıbrısın suyu yaramaz hayvancılık yok ki orda?

asıl en iyisi koop hellimidir
    Eline sağlık....
  • hazır kaşar konusu açılmışken sorayım muratbey in kaşar peyniri raftaki diğer markalara göre bariz pahalı, muratbey bu kadar kaliteli mi?
  • quote:

Eline sağlık....

Aksam Bizim Toptan marketten kadar alacam sütaş kg 15 TL ye gelcek fakat bana verirler mi dukkanim yok

• kaşar peyniri yanarsa erir..

valla biraz tebessüme ihtiyacım vardı pardon
  • bu tür ürünler de kampanya olunca korkuyorum. ama büyük markalara da güvenmemiz lazım. yine de pahalı :)
    Bizim toptan market te metro marketteki gibi günlük kart veriyorlarmı yani alışveriş yapabiliyoruz mu metro daki gibi yoksa illahi dükkanın olacak öyle mi bilen varmı @ILKERATLIILKER
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedo42

Bizim toptan market te metro marketteki gibi günlük kart veriyorlarmı yani alışveriş yapabiliyoruz mu metro daki gibi yoksa illahi dükkanın olacak öyle mi bilen varmı @ILKERATLIILKER

Ni zanım
  • quote:

Hocam daha ucuza bana da bukacaksan alayın kabulum 8-10 kg

hocam derin dondurucudamı stoklayacaksınız?
    kaşar depolayanı ilk kez duydumda merak ettim; bozulmadan ne kadar durabilir diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.