Şimdi Ara

Bizim neden bir Elon Musk'ımız yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'de bu adamdan daha paralı bir dünya insan var ama bina dikip satmaktan veya iki üç zincir mağaza açmaktan ileri gidemiyor bizdekiler.
    Bu Elon Musk v.b. adamlar resmen insanlık tarihine yön verecek işlere girişiyorlar. Hem en azından ülkeyi üzen ölümlerin üzerinden millet fakir karanfil atıyor ben gittim gül attım gibi iğrenç espriler yapmayada çalışmıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• adamı tanımıyom ama Emre Abi'me benziyor.ayrıca neden olsun? isteğin ne? olsa ne olacak? senin için ne değişecek? değişince ne olacak?
  • kardeşim çünkü bizim memlekette pis işler yapmadan zengin olamıyorsun, mesele bu ülkede facebook kurup zengin olamazsın, devlet tonla vergi koyar seni hayattan bezdirir.

bu ülkede baba parası olmayan sıfırdan milyar dolarlık iş kuramaz zaten, iş böyle olunca elon musk gibi vizyon sahibi, bişeyler başarmak bişeyler geliştirmek isteyen adamlar yerine, acaba nasıl daha çok parama para katarım nasıl daha çok müşteri kazıklar en kolay nasıl para kazanırım diye düşünen insanlar türüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.