Şimdi Ara

Bizim efsanemiz sen değilsin Aykut Kocaman, bizim efsanemiz Alex De Souza'dır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Krinorex

quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

Ama efsaneler final maçından önce paramı ver diye ağlamaz.Ayrıca Oğuz Çetin'in lideri olduğu sakarya çetesi de Fenerbahçe'ye faydanın yanında zararda getirmiştir.
    1996 daki Trabzon maçından önce neler yaşandı Oğuz ve Aykut neden kavuldu takımdan?

Bir trabzon taraftarının intihat etmesi üzerine aykut "keşke maçı kazanmasaydıkta bu insan ölmeseydi"der oğuz çetinde bu bağlamda görüş belirtmiştir.Ali şen "bu nasıl fb lik" diyerek sezon sonu bu ikisini şutlar.Aykut ve oğuz fenerbahçeliliklerinden önce "insan" olduklarını kanıtlamıştır

Csb

• quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

yok artık yaw
    siz tabi yakalayamadınız heralde o dönemleri babalarınıza sorun Aykutu.Kral Aykut mu der.

Eleştiri iyidir ama cehalet kötü.Kral Aykut tıpkı Cihat gibi ,Sinyor Can gibi Şeytan Rıdvan,Üstad Cemil,Selçuk Yula,Erdi,İmparator Oğuz,Fikret,Alparslan,Müjdat,Zeki Rıza,Ordinaryus Lefter,Alex ve niceleri gibi efsanedir.Bizim şu yazılarımız bile zamanla uçacak ama Aykut dahil tüm efsanelerimiz ulu çınardan silinmeyecekler.Bunu böyle bilin.

Bende Td olarak eleştiriyorum ama efsanelere kim olursa olsun hakaret edemez.Fenerbahçelilik bunu gerektirir.

Evet ben babama soruyorum bana dediği Sakaryalılar gurubuNe efsane ama takımıda bölünmeye neden olan efsanelerde çıksa çıksa bizden çıkar zaten

Bende az çok Aykutu izledim attığı malum takıma attığı gol hala kare kare gözlerimde ama öyle kalmasını istiyorsa bırakması yada kendinden daha büyük
    bir efsaneyi harcamak için saçma sapan planlar yapmaması ufak hesaplara girmemesi lazım yoksa hiç bir efsaneliği kalmaz.
    Şayet Alex bu takımdan giderseki bunu çok çok istiyorum inş gider diye dua ediyorum gittikten sonrada 2-3 yıl top oynarsa o zaman
    ben görürüm KOCAMAN kafalıyı.

Adıyla değil anasıyla anılır yediği küfürün haddi hesabı olmaz ki baştada ben söverim.

• Bütün bu yaygara son sezonunu geçiren Alex yüzünden mi,oynasa ne olur oynamasa ne olur şu saatten sonra.Bu sezon oynadıgı maçlarda harikalar yarattı sanıcak bilmeyen de.
    Ayrıca Aykut'un efsaneliğine laf etmeniz de yaşınızı ve taraftarlıgınızı göstermekte..
    2 sezonda 1 şampiyonluk 1 final size çok anlaşılan..
  • quote:

quote:

quote:

Ama efsaneler final maçından önce paramı ver diye ağlamaz.Ayrıca Oğuz Çetin'in lideri olduğu sakarya çetesi de Fenerbahçe'ye faydanın yanında zararda getirmiştir.
    1996 daki Trabzon maçından önce neler yaşandı Oğuz ve Aykut neden kavuldu takımdan?

Bir trabzon taraftarının intihat etmesi üzerine aykut "keşke maçı kazanmasaydıkta bu insan ölmeseydi"der oğuz çetinde bu bağlamda görüş belirtmiştir.Ali şen "bu nasıl fb lik" diyerek sezon sonu bu ikisini şutlar.Aykut ve oğuz fenerbahçeliliklerinden önce "insan" olduklarını kanıtlamıştır

Csb

ah cehalet ah sen nelere kadirsin

Mehmet Dalman

http://www.gorelehaber.com/haber/haber_detay.asp?haberID=2263

Hüsnü civelek 12 yaşında

http://www.gunebakis.com.tr/yazar/trabzonspor-ve-surgunde-futbol-50.html

96 sezonu trabzon yenildikten sonra intihat ederler.Aykut daha sonra bunları öğrenir bu açıklamaları yapar

• Biz derken kimden bahsediliyor tam olarak?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Csb

ah cehalet ah sen nelere kadirsin

Mehmet Dalman

http://www.gorelehaber.com/haber/haber_detay.asp?haberID=2263

Hüsnü civelek 12 yaşında

http://www.gunebakis.com.tr/yazar/trabzonspor-ve-surgunde-futbol-50.html

96 sezonu trabzon yenildikten sonra intihat ederler.Aykut daha sonra bunları öğrenir bu açıklamaları yapar

Şadan Kalkavan ne demiş bak bakalım.

quote:

Trabzonspor ile oynadığımız şampiyonluk maçının öncesi bayram arifesiydi. Oğuz ve Aykut yanıma gelip eğer mümkünse takım olarak bayram öncesi paralarını almak istediklerini söylediler. Dedim ki "Çocuklar bankalar kapalı. Trabzon maçı geçsin söz veriyorum paralarınız ödenecek." Sonra Trabzon'a gittik. O sırada Ali Bodrum'daydı. Beni aradı. Oğuz ile Aykut'u kadro dışı bırakmamı söyledi. Meğer çocukların gelip benden para istemeleri Ali'nin kulağına gitmiş. Ali de buna tepki olarak onları kritik Trabzonspor maçı öncesi kadro dışı bırakma kararı almış. Müsaade etmedim. "Ben Ali Şen değilim. Sen futbol şube sorumlusu ol, o zaman onları kadro dışı bırakırsın" dedim. Maça çıktık. 1-0 gerideyken önce Oğuz ardından Aykut'un golleri ile Trabzonspor'u 2-1 yendik. Sonrasında da şampiyon olduk. Fakat Ali Şen iki futbolcunun da kulüple ilişkisini kesti. Zaten sonra ben de Selim Soydan ile birlikte istifa ettim.

Ayrıca Aykut ve Oğuz'un maç öncesi kazanmaları için ek para istedikleri konuşuldu o dönem.Oğuz ve Aykut'u sırf paralarını istedi diye yollamaz Ali Şen.

• quote:

quote:

Trabzonspor ile oynadığımız şampiyonluk maçının öncesi bayram arifesiydi. Oğuz ve Aykut yanıma gelip eğer mümkünse takım olarak bayram öncesi paralarını almak istediklerini söylediler. Dedim ki "Çocuklar bankalar kapalı. Trabzon maçı geçsin söz veriyorum paralarınız ödenecek." Sonra Trabzon'a gittik. O sırada Ali Bodrum'daydı. Beni aradı. Oğuz ile Aykut'u kadro dışı bırakmamı söyledi. Meğer çocukların gelip benden para istemeleri Ali'nin kulağına gitmiş. Ali de buna tepki olarak onları kritik Trabzonspor maçı öncesi kadro dışı bırakma kararı almış. Müsaade etmedim. "Ben Ali Şen değilim. Sen futbol şube sorumlusu ol, o zaman onları kadro dışı bırakırsın" dedim. Maça çıktık. 1-0 gerideyken önce Oğuz ardından Aykut'un golleri ile Trabzonspor'u 2-1 yendik. Sonrasında da şampiyon olduk. Fakat Ali Şen iki futbolcunun da kulüple ilişkisini kesti. Zaten sonra ben de Selim Soydan ile birlikte istifa ettim.

Ayrıca Aykut ve Oğuz'un maç öncesi kazanmaları için ek para istedikleri konuşuldu o dönem.Oğuz ve Aykut'u sırf paralarını istedi diye yollamaz Ali Şen.

Şadan kalkavan dediğiniz adam azizin kuyusunu var olduğundan beri kazmaya çalışan adam.Yazdıklarımın tamamını okudunmu bilmiyorum ama bu olayı herkes biliyor

"bütün sezon uğraşıyorsunuz, bütün emekleriniz tek maçla heba oluyor, kendi galibiyetimize seviniyorum ama trabzonlu arkadaşlarım için de üzülüyorum"

da demiştir aykut.Bu yüzden yollandılar

• quote:

quote:

quote:

Şadan kalkavan dediğiniz adam azizin kuyusunu var olduğundan beri kazmaya çalışan adam.Yazdıklarımın tamamını okudunmu bilmiyorum ama bu olayı herkes biliyor

"bütün sezon uğraşıyorsunuz, bütün emekleriniz tek maçla heba oluyor, kendi galibiyetimize seviniyorum ama trabzonlu arkadaşlarım için de üzülüyorum"

da demiştir aykut.Bu yüzden yollandılar

Sonuç olarak 1996 da Futbol branşının başında ki yöneticiydi.Eminim trabzon'un kıytırık gazatelerinden daha çok güvenilirliği vardır

• quote:

Sonuç olarak 1996 da Futbol branşının başında ki yöneticiydi.Eminim trabzon'un kıytırık gazatelerinden daha çok güvenilirliği vardır

Size verdiğim linkler kıytırık gazete falan değil.Zaten kaliteli gazeteler bunu gündemine taşımaz yerel gazeteler taşır.İlla kaliteli gazete isterseniz verdiğim link milliyetin arşivinin linki.Üye olup habere bakabilirsin

http://gazetearsivi.milliyet.com.tr/Mehmet%20Dalman/

• Bence Futbolcu olarak Efsanedir Aykut Kocaman. Ama Teknik direktörlük olarak Efsanenin E'si olamaz. 3 senedir hangi maçta sıkıcı olmayan sürekli atak yapan,pres yapan Fenerbahçe izlediniz ?
  • aykutta kimmiş alexin alnında lefterin dudak izi var derim ve giderim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolculuk olarak Aykut Kocaman'a lafımız yok. Fenerbahçe dediğiniz an akla Aykut Rıdvan Müjdat Can Lefter ve Alex gelir. Nasıl ki bundan önce Aykutlara Canlara Lefterlere şarkılar yapıldıysa bundan sonra Alex'e de şarkılar yapılacak. Aykut Kocaman aynı yollardan geçerken ona böyle zorluk çıkarmadı kimse, şimdi aynısını kendi gibi bir efsaneye yapması ayıptır. Tek maç yedek kaldı diye karaktersizlik yapacak bir adam değil Alex, kimse birbirini kandırmasın. Ve Aykut'un da Alex'i kesmek için neler yaptığını da biliyoruz. Bunları yaptığı sürece Aykut'un arkasında değilim. Ha futbolculuk olarak efsane midir? Evet. Hala sevgim ve saygım sonsuz mu? Evet.
  • Yalan dolan üzerine yapılan haberlerin amacı bu şekilde kaos yaratmak...Üst üste alınacak iki galibiyetten sonra Aykut ve alex birlikte basın topl. yaparlar merak etmeyin..O zaman bu haberleri yapan eyyamcıları ortalıkta bulamazsınız.
    Haydi Fenerbahçe ..inadına başarı...inadına tur..
  • Aykut Kocaman sapına kadar haklıdır

TD nin kararına saygısı yok, kadroya alınmayinca "kıskanıyor" vs diye mesaj atıyor twitter dan

Kadroya alınmadığı hakkında soru soruldugundada "TD nin kararına saygıliyim" diyor

Alex kadroya alınmayinca kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyor ve bu düşüncesi çok yanlış, Aykut hocamız Moskova macında alex i taktik gereği oynatmamisti kıskançlıkla falan ne alakası vardı ki bunu tüm TR biliyor.

Alex, FB den daha büyük değil
    Gönderilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞU TAKIMA 11 OYNATMAK ZOR DEĞİL ARKADAŞLAR İLERİDE SOW-KUYT SAGDA KRASİÇ SOLDA STOCH ORTADA ALEX -BARONİ ÖN LİBERO MEHMET-SELCUK DEFANS EGEMEN -YOBO SALDIRIR VE ISIRIR BAK BAKALIM BİZİM TARAFA ADAM GEÇERMİ.
  • Tur gelir Alex gider, Tur gider Aykut gider bu kadar basit.
  • Aykut kocaman adam olsaydı zamanında ali şen tarafından klupten kovulmazdı.
  • aykut koacaman kalan değerini de kaybetmeden gitmeyecek anlaşılan.Bu sene başarısız olunca acaba yine 3 temmuz mu diyecek yoksa başka tarih mi verecek onu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

Aykut Kocaman sapına kadar haklıdır

TD nin kararına saygısı yok, kadroya alınmayinca "kıskanıyor" vs diye mesaj atıyor twitter dan

Kadroya alınmadığı hakkında soru soruldugundada "TD nin kararına saygıliyim" diyor

Alex kadroya alınmayinca kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyor ve bu düşüncesi çok yanlış, Aykut hocamız Moskova macında alex i taktik gereği oynatmamisti kıskançlıkla falan ne alakası vardı ki bunu tüm TR biliyor.

Alex, FB den daha büyük değil
    Gönderilsin

Kimse Fenerbahçeden büyük değil.Alexten önce gidecek bir sürü kişi var.Bence baştan aşağı temizlik yapılmalı(Aziz Yıldırım ve yönetim kadrosu,Aykut kocaman.)

•  Bizim efsanemiz sen değilsin Aykut Kocaman, bizim efsanemiz Alex De Souza'dır.

Aykut hocanın isteksiz hırsız bir teknik direktör olduğu golden sonra hiç tepki vermemesindendir. Eğer hırslı ve azimli olsaydı deli gibi sevinirdi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.