Şimdi Ara

Bizim Dershane Dingonun Ahiri Gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, dershaneye baslayali 1 ay oldu ilk basladigimda sinifimiz 10 kisiydi cok guzeldi.Simdi her 2 haftada bir gelenler oldu 15 kisiye ciktik artik sinif kaldiramiyor dolulugu ve dahada gelen olacak 18 20'ye dayanirsa birakacam şu siniftan ayrilacam artik.Neyse asil sıkıntı bu degil sıkıntı şu isteyen istedigi sinifa gecebiliyor.Mesela geçen bir avel dersle ilgisi olmayan cocuk bir baktim bizim ust sinifa gecmis nasil gectin felan niye boyle oldu dedigimde gidip mudurle konustum dedi.Ya iyide biz gecen ay bosuna mi seviye belirleme sinavina girdik? Bizim sinifta 70 net yapanda var 10 net yapanda bir turlu cozemedim, bu gidisle kutuphaneye gececem bana çok şeyde katmiyor zaten.

Deneme sinavina gelecek olursak gecen ozdebir yapildi sinavin ortasinda ziller mi caldi dersin gozetmenin kafasina gore cikip gezmesi mi dersin cikista kitapcigin verilmemesi mi dersin bitmiyor fiyaskoluk.

Soru cozumleride ayri bir daraltildi.Matematik icin sadece sali çarsamba cozdurebiliyoruz biz mezunlar.Persembede vardi ama sadece 12'lere olmuş.Oglen 3 aksam 6 ya kadar 400 tane mezun ogrenci var sadece sira beklesem artik saat 6 olur.Zaten baya sira oluyordu buda ayri bir fiyasko.

Baska dershaneye gidenler var mi? Sizlerde nasil oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre35 -- 22 Ekim 2018; 19:44:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sınıfta dersi kaynatan tipler varsa kesinlikle şikayet et. 10 net yapanla 70 net yapan nasıl aynı sınıfta oluyor saçma gerçekten. ders dinleyemiyorsan sınıftakiler yüzünden önce şikayet et baktın çözülmüyor ayrıl bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

sınıfta dersi kaynatan tipler varsa kesinlikle şikayet et. 10 net yapanla 70 net yapan nasıl aynı sınıfta oluyor saçma gerçekten. ders dinleyemiyorsan sınıftakiler yüzünden önce şikayet et baktın çözülmüyor ayrıl bence.
    Hocam ben 40 net yapiyorum diger adam 30 net ile benden daha ust bir sinifta yani buradaki sacmaligi bir turlu anlayamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

sınıfta dersi kaynatan tipler varsa kesinlikle şikayet et. 10 net yapanla 70 net yapan nasıl aynı sınıfta oluyor saçma gerçekten. ders dinleyemiyorsan sınıftakiler yüzünden önce şikayet et baktın çözülmüyor ayrıl bence.
    Fizik dersinde hoca bizle sohbet etmeye basladi resmen.Birde diyorki ogleden sonra 2 saat etut yapalim.Sen etut yapsan ne ben senden ders anlamiyorum kadin roman gibi fizik anlatiyor bildigin hic susmadan dumduz ders anlatiyor gelmis derste fransizlarin neden parfum yaptigini anlatiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: deliemre35

Fizik dersinde hoca bizle sohbet etmeye basladi resmen.Birde diyorki ogleden sonra 2 saat etut yapalim.Sen etut yapsan ne ben senden ders anlamiyorum kadin roman gibi fizik anlatiyor bildigin hic susmadan dumduz ders anlatiyor gelmis derste fransizlarin neden parfum yaptigini anlatiyor

Sen de ona, bir ogrencinin derste fransizlarin parfumu buldugunu anlatan hocayi nasil pompaliyla vurdugunu anlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oriannacı -- 23 Ekim 2018; 10:33:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En nefret ettiğim ortam(ciddeyeten uzak bilinçsiz topluluk).

Hocam klasik olacak ama paranla rezil olma sonuçta oraya paranın hakkını sonuna kadar kullanmalısın.

Sınıflardan kim sorumluysa (genelde rehberlikçi oluyor)gidip konuş nasıl oluyor böyle ben verim alamıyorum diye şikayetlerini belirt.Gerekirse velini çağır biraz sert yapsın hiçbir şey engel olmamalı ders dinleme/çalışmana.
  • en azindan özdebir olmuşsunuz. Biz saçma sapan dershanenin denemelerini oluyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2dir konu açıyorsun bu dersane seni 2. kez mezuna bıraktıracak gibi.
  • Bizde bi çocuk var sadece ama o da boş çocuk değil arada yüksek sesle soru sorup uykumuzu açıyor genelde sınıfda çıt çıkmıyor dersi dinliyoruz zaten sınıfta herkes en kötü 50 kdan mezun sınıf 20 kişi ve denemeye göre sınıflar ayrıldı yeni biri gelirse 2 yada 3 e geçer. Dershane sadece 12 ve mezunlar için bize hafta içi var ( cuma hariç ) 4 gün . Soru çözdürme konusunda bizdede biraz sıkıntı var yani her dersten bir hoca olduğu için bazen sıra bulmada güçlük çekiyorum o yüzden çoğu kitabı çözümlü aldım . Yani hocam dershaneden genel olarak memnunum ya biyoloji ve matematikcimiz zaten on numara

Edit : Dershane yeni olduğu için kantin yok , buna fitilim işte :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loreayes -- 23 Ekim 2018; 0:18:49 >
  • en ön sıraya oturmaya bakın ya da derste kulaklığı takın Umut Öncül izleyin.
  • Bizim sınıf 25 kişi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loreayes

Bizde bi çocuk var sadece ama o da boş çocuk değil arada yüksek sesle soru sorup uykumuzu açıyor genelde sınıfda çıt çıkmıyor dersi dinliyoruz zaten sınıfta herkes en kötü 50 kdan mezun sınıf 20 kişi ve denemeye göre sınıflar ayrıldı yeni biri gelirse 2 yada 3 e geçer. Dershane sadece 12 ve mezunlar için bize hafta içi var ( cuma hariç ) 4 gün . Soru çözdürme konusunda bizdede biraz sıkıntı var yani her dersten bir hoca olduğu için bazen sıra bulmada güçlük çekiyorum o yüzden çoğu kitabı çözümlü aldım . Yani hocam dershaneden genel olarak memnunum ya biyoloji ve matematikcimiz zaten on numara

Edit : Dershane yeni olduğu için kantin yok , buna fitilim işte :D
    Hocam ilk defa konuma troll demeyerek cevap verdiniz çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: hamitsevergebey

en ön sıraya oturmaya bakın ya da derste kulaklığı takın Umut Öncül izleyin.
    hocam sesli guldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FEF806399

2dir konu açıyorsun bu dersane seni 2. kez mezuna bıraktıracak gibi.
    Vay stalkcimda varmiş ha.Hocam şom agzinizi acmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dgd1

Bizim sınıf 25 kişi

• Dershane vakit kaybı tamamen. Sadece soru çözdürmek için gidiyordum Okuduğum liseden dolayı bizden para almıyorlardı. Para verecek olsam asla gitmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dakath

Dershane vakit kaybı tamamen. Sadece soru çözdürmek için gidiyordum Okuduğum liseden dolayı bizden para almıyorlardı. Para verecek olsam asla gitmezdim.
    Ben kadina birey b den bir soru goturdum bu ne sacma soru dedi cozmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: deliemre35

Ben kadina birey b den bir soru goturdum bu ne sacma soru dedi cozmedi

Alıntıları Göster

Kardeş bırak orayı.

• İki sene önce gittiğim dersane bundan daha efsaneydi, sırf ucuz diye gitmiştim, arkadaşlarımla takılıp dönüyorduk. Zaten son 1 2 ay biyoloji dersine hoca dahi bulamadılar, soru çözümü için de hiç gitmedim

Şansa kazanmışım resmen.

• Geçen sene 12.sınıftayken ben de semt dershanesine gitmiştim ve senin bulunduğun durumdaydım. Aileme çok yalvardım nolur beni sildirin gitmek istemiyorum diye ama dinleyen olmadı.
    Müdürle de konuştum rehberlikçiyle de ama hiçbiri fayda etmedi sınıfa

Sonuç mezunum ve evde hazırlanıyorum. Kafam rahat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.