Şimdi Ara

Bizi alkolden koruyorlar, sırada ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Masterbasyonun m sine dokunmadan direnmeye başlarım.Bi masterim var bulaşmayın bana.
  • Hala cahilce yorumlar yapmayın.Bu uygulama avrupanın birçok gelişmiş ülkesinde var , ve çok mantıklı bir uygulama.Cahiller anlayamayabilir tabi.
  • masterı nasıl engellicekler sanki yolda elimiz cebimizce geziyoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytecode3

masterı nasıl engellicekler sanki yolda elimiz cebimizce geziyoz

Gezmiyoz mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unpredictable72

Masterbasyonun m sine dokunmadan direnmeye başlarım.Bi masterim var bulaşmayın bana.

Bizi alkolden koruyorlar, sırada ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Metali engellerseler neler olur acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

/>

röhahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

Hala cahilce yorumlar yapmayın.Bu uygulama avrupanın birçok gelişmiş ülkesinde var , ve çok mantıklı bir uygulama.Cahiller anlayamayabilir tabi.

Ya bi defolun gidin ya.Belçikada 500 metre uzunluğunda gare do nordun orda halka açık kerhane var.Yaş sınırıda yok.Ben 15 yaşımda koydum cebime 40 euroyu girdim.Hatta bir arka sokağında da zenciler var bilen bilir onlarda 25 euro bildiğin ırkçılık yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Undercover Man

Metali engellerseler neler olur acaba

Başbakanımızın önünde başımızı sallardık herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetrusko

quote:

Hala cahilce yorumlar yapmayın.Bu uygulama avrupanın birçok gelişmiş ülkesinde var , ve çok mantıklı bir uygulama.Cahiller anlayamayabilir tabi.

Ya bi defolun gidin ya.Belçikada 500 metre uzunluğunda gare do nordun orda halka açık kerhane var.Yaş sınırıda yok.Ben 15 yaşımda koydum cebime 40 euroyu girdim.Hatta bir arka sokağında da zenciler var bilen bilir onlarda 25 euro bildiğin ırkçılık yani.

Aferin genç
  • quote:

• Tek tek marketleri de alıyorlar. Bir tek Migroslarda var herhalde içki satışı. Bugün içki bulamadım satın almak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

Tek tek marketleri de alıyorlar. Bir tek Migroslarda var herhalde içki satışı. Bugün içki bulamadım satın almak için.

Tekeller iflas mı etti.
  • quote:

Tek tek marketleri de alıyorlar. Bir tek Migroslarda var herhalde içki satışı. Bugün içki bulamadım satın almak için.

Migrosta 10tllik alkolsuz icecek alana 2tl indirim yapmislar

• quote:

Alkol içmiyorum ama bundan daha ciddi sorunlarımız var.Mesela stres.Alkolden çok daha zararlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

quote:

Tekeller iflas mı etti.

Hocam evime yakın olarak 1 tekel bayii, 1 Dia ve bir de Şok var. Eskiden Şok ve Dia'da olurdu fakat Dia'da kısa bir süre önce, şokta da baya oluyor kalkalı. Tek bayii de kapalıydı. Ben de evdeki rakıyı içeyim madem dedim. 1 kadeh idare etti beyaz peynir falan derken ama durum hakikaten vahim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

/>

hep böyle açıyorum mutfağın granitleri de aynı renk ve desende görünce kahkaha attım ama gif çok yapmacık kalitesi bu kadar düşük olduğu halde fakeyim diye bağırıyor daha gerçekçi çekebilirlermiş
  • Bazı marijinal kesimler var onları da ortadan kaldıracağız inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.