Şimdi Ara

biz salakmıyız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaa arkadaşlar biz neden oyunda türkleri temsil ederek türkçe isim koymuyoruz.yabancı insanların hiç türkçe isim koyduğunu gördünüzmü biz niye ingilizce isim koyuyoruz ingilizce bildiğimizi ifade etmek içinmi

• konunun başlığı için özür dilerim
  • turkce isim koysan yabancılar turkce oldugunu nerden bilip de temsil ettigimizi anlıcak
  • arkadaşım başkaları turkce isim neden koysun ama ingilizce dünya dili tabi ki oyuncularda genel lisanda nick

kullanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE_DoCToR -- 11 Temmuz 2006; 9:55:47 >
  • kafana gore takıl kardes ne gormek istiyorsan,sonucta milletin ne gordugu degil senin charının kafası ustunde ne gormek istedıgın onemlidir...
  • bizene onlardan sonuçta biz türküz ingiliz amerikan vs. değiliz
  • Bundan sonra oyuna Silkroad demeyin ipekyolu deyin o zmn.Oyunda ingilizlerle konuşmak için ingilizce konuşmaya çalışmayın adam gibi türkçe konuşun anlarsa anlar.
  • Kardes kimse sana ismin hakkında bisey demiyor.Kafanın ustunde Tr yazması senin bilecegin bi is.Zaten biraz takılsan oyunda kimin Turk oldugunu anlarsın.
  • ingilizce ervensel bir dildir insanlar yuksek potansiyen bi oyun oldu için anlaşa bilmemiz için ve bilgi birikimini paylaşmak icin bu şart japonca veya türkçe veya vs bir dilde clan bulamasın ama hep ingilizcedir
  • sizin dediğiniz olsun
  • arkadaşlar haklı ingilizce tüm dünyanın kullandığı bir dil ama türkçemize de sahip çıkmalıyız bence
  • TOpic i açan a bak
    jandark
    ne bu Kurtuluş savaşında Cepheye Mühimmat taşıyan analarımızın biri mi
    yoksa efsane mi kestane mi ne idüğü belli olmayan Fransız kadını mı?
  • ehueh ciddin guzel tesppit... yeni gordum koptum
  • quote:

Orjinalden alıntı: jandark02

yaa arkadaşlar biz neden oyunda türkleri temsil ederek türkçe isim koymuyoruz.yabancı insanların hiç türkçe isim koyduğunu gördünüzmü biz niye ingilizce isim koyuyoruz ingilizce bildiğimizi ifade etmek içinmi

türklerin bizi nasıl temsil ettiğini bi bilsen sanırım tr nickler yasaklansın dersin... hergün dh-hotanda en az 3-5 tane türk görüyüroum 10k pls diye gezinen... hatta tg beklerken bi tip abartıp silk istedi... "aga bana silk alsana maymun alıcam pls" die.. size tavsiyem türk nick koymayın böle tipler çok musallat olur
  • benim ismim ve soyadımın kısaltması karıştırılmış şekilde :))
    ama zaten yabancılar Türkçe konuşunca anlıyo çoğu zaman..
    ben arkadaşla konnuşurken party'de hun bi eleman siz Türkmüsünüz dedi :))
  • nedir bu sanal milliyetçilik hala anlayamadım ismimizi türkçe koyalım guıld imiz türkçe olsun türkçeye uymayan server lara girmeyelim arkadaşalr bu bir OYUN!!!bu konuyu açan çok vatansever arkadaşımızın neden forum ismi ingilizce???gerçe kahaytta yapamadığınız şeyleri koaly yoldan oyunda yapıyorsunuz ben ismimi türkeç koymuşum koymamılım bu geröçek hayatta neyi değiştirir türkçe ye olan saygınlığı mı yoksa türk e oal nsaygınlığı mı???HİÇ!!!çünkü herkes bunun bir youn olddğunu biliyor ve umursamıyor bile isimleri nickleri....

madem bu kadar türkçe ye önem veriyorsun git yazılar yaz dükkan isimeriini ingilizce olmaamsı için kampanya başlat kendini gerçek hayatta belli et böyle oyunlarda forumalrda olacak iş değil bunlarbunu hala anlayamadıysan zaten diyecek birşey yok sen git gene türkçe isimle char aç yabancılarsa çok takar seni ismin türkçe oluncahergün pm den bayılırsın aga 10k plzzz aga kervan yaparken soyuldum 10k plzz aga beni kassana aga parti plzz diye

bu arada türkçe ye çok önem verdiğin başlıktan bile belli yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 11 Temmuz 2006; 14:05:53 >

• valla haklısın arkadaşımuyuz oluyom ööle tiplere ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

nedir bu sanal milliyetçilik hala anlayamadım ismimizi türkçe koyalım guıld imiz türkçe olsun türkçeye uymayan server lara girmeyelim arkadaşalr bu bir OYUN!!!bu konuyu açan çok vatansever arkadaşımızın neden forum ismi ingilizce???gerçe kahaytta yapamadığınız şeyleri koaly yoldan oyunda yapıyorsunuz ben ismimi türkeç koymuşum koymamılım bu geröçek hayatta neyi değiştirir türkçe ye olan saygınlığı mı yoksa türk e oal nsaygınlığı mı???HİÇ!!!çünkü herkes bunun bir youn olddğunu biliyor ve umursamıyor bile isimleri nickleri....

madem bu kadar türkçe ye önem veriyorsun git yazılar yaz dükkan isimeriini ingilizce olmaamsı için kampanya başlat kendini gerçek hayatta belli et böyle oyunlarda forumalrda olacak iş değil bunlarbunu hala anlayamadıysan zaten diyecek birşey yok sen git gene türkçe isimle char aç yabancılarsa çok takar seni ismin türkçe oluncahergün pm den bayılırsın aga 10k plzzz aga kervan yaparken soyuldum 10k plzz aga beni kassana aga parti plzz diye

bu arada türkçe ye çok önem verdiğin başlıktan bile belli yani...

Hak veriyorum arkadaşım.. Ben de hemen hemen aynı bir tepki göstermiştim forumdaki bir konuya.. "Guild kuralım, Türkleri toplayalım, onlara günleri gösterelim" benzeri bir konuydu.. Tabi insanların tepkisini tahmin edersin Destekliyorum düşünceni.. Saygılar..

• oyunda ingiliz çok az en azından troyda ama ingilizce nick çok filipinli vietnamlı malezyalı cart curt bol var ve ingilizce nick çok onlar neden koymuş sence ?
    ayrıca türkleri bu kadar temsil edeceksen o işi burda yapma oku büyük bi adam ol dalında en iyilerden biri ol dünyaya açıl kendini tanıt anca ööle olur o iş bu oyunda türk olduğunu da belli etme bence milletinde dediği gibi aga 5 k pls yok it alcam maymun alcam yok 200 silk i 500 k ya alırken dolandırıldım diyip hemen hemen her köyde bana trade atıp item pls diyen Tr nickli tiplerden bıktım bizim guilde tr nickli yada türk olduğunu belli eden ahmet mehmet gibi olanları bile almıoz hatta tr nickli olanlara aşırıda uyuz olmaya başladım thief falan olarak görürsem öldürdüğüm ilk tipler bunlar zaten genelde öldürünce beni neden öldürdün diye ağlayıp küfreden de bunlar aynı alanda 10 kişi yatırıo bazen benim npc thiefler aralarından biri türk diğerleri yabancı tek ses çıkarıp ağlayan sızlayan da türk oluyo hep. Sende gelmiş biz salakmıyız neden türk nicki koymuyoz diyosun, al sana bi ton neden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.