Şimdi Ara

Biz Dilenciler Olarak Çok Magduruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiginiz üzere covid 19 yüzünden dilenciler Çok magdur kaldı bende şöyle bir fikir ürettim kimsenin duygusunu sömürmeden letgo uygulamasında innal kart numaramızı atarak kimseyi riske atmadan virüs kapmadan bu işi yapabiliriz

Innal kartıma 1 tl atmanız yeterli olucaktır atan herkese şimdikten teşekürlerimi sunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şlarp şlarp -- 15 Aralık 2020; 18:42:11 >

• Bıçak çekeceğinizde internetten bıçak resmi atarsınız artık

• Bu konu nedir şimdi? Troll mü? Eleştiri mi? Eleştiriyse neyin eleştirisi? Konunun amacı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilenciler emin olun 1 ayda 1 yıllık para attıkları için cebe sorun olmaz diye düşünüyorum

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Konu dışı hocam burası amaçsız insanların ortak noktası. Bence anlam aramaya çalışman anlamsız.

• Yalnız hocam online dilenciliğin yapılmışı var zaten.

Gidiyorsunuz Twitch'te yayın açıyorsunuz ve salak salak hareketler yapıp bağış topluyorsunuz. Olay bu.

• şerefsizim aklıma gelmişti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzergah neresi , mağduriyetinin adresi belli mi yoksa geceler bizim gündüzler sizin misali mi :)
  • Sanal Dilenci S kullanıcısına yanıt

ndjskskaoskmskd

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Yalnız hocam online dilenciliğin yapılmışı var zaten.

Gidiyorsunuz Twitch'te yayın açıyorsunuz ve salak salak hareketler yapıp bağış topluyorsunuz. Olay bu.

biz gururlu dilencileriz

• vay aw fotografın benim konudan çok like almış sjksks

• Dilencilerde mutasyona uğramış abi geçen caddede yürüyorum kadının teki yakaladı bi dünya acıp ayağına söylendi. Yok falan filan dedim ama dediğine bak surdaki marketten bana alışveriş yaparmısın diyo.
    Bir başka olayda avm otopatkı a park ettim indim elemanın teki yakaladı bi dünya allah kitap muhabbetinden sonra bayburtluyum dönücek param yok otobüs biletimi alır mısın diyo. Ne işin var burda git terminale orda iste milletten alakasız yerde ne bu falan deyip tersledim gönderdim. Ertesi gün tekrar aynı avmdeydm tanımadı beni bu aeferde avmden yemek almamı istiyo tersleyincede sende bu duruma düşemez misin diyo bana. Valla yüzsüzlüğe bak eli yüzü düzgün git çalış dedim laf yapıp ayrıldı. Dilenci dediğin 1 2 lira yol parası ister bunlar level atlamış

• o zaman ilk siftah benden 200 tl atiyorum buyur yalnız parayi cekebilmek icin en yakin fotokopiciye gitmen gerekiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.