Şimdi Ara

Biz Cumhuriyetiz Dedik Siz İnanmadınız.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biz Cumhuriyetiz Dedik Siz İnanmadınız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

yani atkı ve formalı bir resim çektirince birine o kişi o takımlımı oluyor ilginçç

Bu yazını bir köşeye aldım.
    İlerde lazım olur.

(aslında geçmişi arasam çok örnek var ama, ileriye bakalım)

Bu arada gözündeki çapak hala geçmemiş,
    bir doktora görünsen iyi olur.......

selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: onbes

quote:

yani atkı ve formalı bir resim çektirince birine o kişi o takımlımı oluyor ilginçç

Bu yazını bir köşeye aldım.
    İlerde lazım olur.

(aslında geçmişi arasam çok örnek var ama, ileriye bakalım)

Bu arada gözündeki çapak hala geçmemiş,
    bir doktora görünsen iyi olur.......

selamlar
    ilahi selamcı çapak değil o nasıl bakarsan öyle görürsün

• Yav siz Cumhuriyet olun, biz Türkiye icinde bir Semt.

SEMTIMIZ ERKEK SEMTI ASIK EDER HERKESI
    ÜZERIMDEN EKSILMESIN BAYRAGIMIN GÖLGESI.
  • EE KABİLDE DALGALANMIŞ BAYRAĞINIZ ARTIK DÜNYA TAKIMI OLMUŞSUNUZ. BUNUN BİR DE AYDA DALGALANINI GÖRMEK İSTERİZ HANİ KAİNAT TAKIMI MİSALİ.

quote:

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

işte kanıtı bugün kabilde yarın nato nun bahçesinde

afganistandaki havaalanında bizim bayrağın ne işi var biz arkadaşlarla üni deki sınıfa asalım dedik izin vermemişlerdi.

• quote:

Orjinalden alıntı: proteo

EE KABİLDE DALGALANMIŞ BAYRAĞINIZ ARTIK DÜNYA TAKIMI OLMUŞSUNUZ. BUNUN BİR DE AYDA DALGALANINI GÖRMEK İSTERİZ HANİ KAİNAT TAKIMI MİSALİ.

quote:

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

işte kanıtı bugün kabilde yarın nato nun bahçesinde

afganistandaki havaalanında bizim bayrağın ne işi var biz arkadaşlarla üni deki sınıfa asalım dedik izin vermemişlerdi.

söylenmişti

• quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

Bayrak böyle açılır.

bazıları ancak fotoşapla tatmin ederler kendilerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

böyle bir konu görünce hortlatmak istedim.biraz önce elime 3 yıl önce okulu ile ABD'ye gidip orda 4 ay dilkursu gören ve çalışan abimin fotoları geldi

işte çalıştığı markette patronun oğlu Lloyd'u da Fener'li yapmış

Fenerbahçeli'liği yaymak kutsal birşeydir

bu topiği hatırlamıştım önceden yeni konu açmaktansa hortlatayım dedim.Polemik vs. gibi bir durum yaratmak KESSİNLİKLE sözkonusu olamaz.

selamlar

ne bıcım patronmus o oyle cocuguna bulasıkmı yıkattırıyor
    öyle patrona

sakın olayı saptırmayın arkadasın abısıyle bır ılgısı yok orası gurbet her ıs yapılır yeterkı okulunu sag saglım bıtırsın ve vatana mıllete hayırlı bır evlat olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: ÖLÜM42

quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

böyle bir konu görünce hortlatmak istedim.biraz önce elime 3 yıl önce okulu ile ABD'ye gidip orda 4 ay dilkursu gören ve çalışan abimin fotoları geldi

işte çalıştığı markette patronun oğlu Lloyd'u da Fener'li yapmış

Fenerbahçeli'liği yaymak kutsal birşeydir

bu topiği hatırlamıştım önceden yeni konu açmaktansa hortlatayım dedim.Polemik vs. gibi bir durum yaratmak KESSİNLİKLE sözkonusu olamaz.

selamlar

[simage]http://img519.imageshack.us/img519/719/dsc00385sy4.jpg[/image

[simage]http://img519.imageshack.us/img519/6404/dsc00386as3.jpg[/image

ne bıcım patronmus o oyle cocuguna bulasıkmı yıkattırıyor
    öyle patrona

sakın olayı saptırmayın arkadasın abısıyle bır ılgısı yok orası gurbet her ıs yapılır yeterkı okulunu sag saglım bıtırsın ve vatana mıllete hayırlı bır evlat olsun

dostum saatte 20$ kazaniliyo o bulasikcilik dedigin isten gunde 10 saat calisiliyo

ayrica patronun oglu dedim yalan soylicek halim yok butun gun orda takiliyo

bu arada iyi dileklerin icin teesekkurler ..

• ben bu cumhuriyetten şüphe ederim.Neden diyecek olursanız konuyu açan arkadaşın avatarındaki renklere bakın.

SARI-KIRMIZI
  • orda ciddiye aldığım tek bayrak TÜRK bayrağıdır gerisi hikaye
    konunun başlığına zaten yorum yok yorumsuz
  • hangi foto konulsa photoshop denilmis,bu iddaa da bulunanlara sormak isterim,siz adami yalan foto koymakla sucluyosunuz da gidip gordunuz mu ole olmadigini,arastirip fotonun orjinalini buldunuz mu da yalan diyosunuz?
  • gerçek olsa ne farkeden önemli olan ordaki bayrağın varlığı değil dikkat edersen ilk başta ordaki türk bayrağını görürsün bence benim kafam başlığa takıldı ""biz cumhuriyetiz dedik siz inanmadınız"" sen ce bu normal mi
  • bence senin orda bayrak fotoşop mu değil mi tartışması yapacağına fb bayrağı TÜRK bayrağından daha yukarda olamaz ben gs liyim aynı şey gs ye de olsa yine sölerdim sen nerde gördün fb bayrağının TÜRK bayrağından daha yukarda olduğunu
    burda maksadım seni eleştirmek değil daha doğru bi yere mantıklı olarak yaklaşmaktır

saygılar sunarım...
  • Reneli kullanıcısına yanıt
    Edit: Şu anda daha fazla —tam olarak— o fikirde olmadığım ya da yanlış yönleri/anlamları olabilecek bir yorum yapmışım. Kusura bakmayın; o yüzden editledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_hs -- 10 Ocak 2022; 14:25:51 >
  • Şemsiyesi altında bulunmaktan gurur duyduğumuz tek cumhuriyet..Suni cumhuriyetlere de karşıyız

• quote:

Orjinalden alıntı: omegama

Şemsiyesi altında bulunmaktan gurur duyduğumuz tek cumhuriyet..Suni cumhuriyetlere de karşıyız

• bende istanbul büyüksehir dedim siz inanmadınız
  • quote:

sen iste seni abd başkanı göstereyim
    photoshop güzel bir programdır

bu arada
    Adobe - Photoshop CS3 editions

• quote:

Orjinalden alıntı: veneficia

Burda tartisilan konu fotoshop mu degil mi noktasina gelmis,bunun icin bu konuya degindim.. Ben Turkum diyen bir insan icin Turk bayragi herseyden once gelir,cunku bize ogretilen budur bayrak namustur!burda ki Fenerbahce Cumhuriyeti falan diyen arkadaslarin da bu konuda hem fikir olduklarini dusunuyorum,Fenerbahce bir spor klubudur zaten resmi olarak da adi Fenerbahce SK dir,ben orda ki fotografta Fenerbahce bayraginin daha yukarda oldugunu da sen soylediginde fark ettim,eger foto gercekse bile bunun benim icin bi onemi yok o daha yukarda bu daha assagida bu neyi degistirecek ki?ben ogrenciyim ve benim ust katimda oturan insanlar balkonlarina fenerbahce bayragi koymuslar ben de evimin balkonuna her daim Turk bayragi asarim her zaman orda durur ve gurur duyarim ama ust katimda oturan insanlar benim ustume fenerbahce bayragi koymuslar diye de Turk bayragini kaldirmam,kaldi ki fotografta ki bayrak ta catiya asilmis diger bayraklardan daha ustte durmasi cok normal,''fenerbahce cumhuriyeti''denilmesi benim de hosuma gitmiyor,ne biliym bu ne anlama geliyo cozebilmis degilim..

arkadaşım benim anlatmak istediğim o değil photoshop mu değil mi onu bi kenara koyalım diyelim ki gerçek benim anlatmak istediğim şu : sen tabiki bayrağını astığın zaman üst katındaki komsun istedğini asabilir benim kastetmek istediğim direğin üstünde bulunan fb bayrağı başka direğin üstünde bulunan TÜRK bayrağından daha yüksek olmasın onu kastedmek istiyorum bunu yazan kişi gırgır mayetinde yazmış olsa bile buna dikkat etmesi gerekirdi çünkü şaka da olsa orda o bayrağı bir cumhuriyet olarak gösteriyo ve Türk bayrağından üstün olamaz (şaka da olsa çok tatsız ve çok saçma bi şaka)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.