Şimdi Ara

Biz Buraya Konu Açıyoruz İçimizi Döküyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • peki karşı cins yani bayanlar nerde iç döküyor.

• bilim hamamına
  • inci'de ekşi'de
  • Kadinlarklubu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inicde ekşide takılcaklarını tahmin etmiyorum açıkçası

@southname

kadınlar kulübüde çok saçma aşk konusu çok yok bildiğim kadarıyla orda hiç girmedim ama tahmin ediyorum
  • oha ne çok alt başlık varmış görende önemli bir bilim icadı filan yapıyorlar sanacak
  • Garilar kulubu siye bi yer var.igrenc otesi.bi kac kere bi bakim dedim. Her defasinda 1 - 1.5 dk falan dayanabildim.bence hic dneme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızlar Soruyor, Kadınlar Kulübü, Melekler Mekanı.

Neler neler anlatıyorlar. Sevgilisi ile yaptığı fanteziler mi dersin, özel hayatı mı dersin, kimi düşündüğümü dersin her şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Kızlar Soruyor, Kadınlar Kulübü, Melekler Mekanı.

Neler neler anlatıyorlar. Sevgilisi ile yaptığı fanteziler mi dersin, özel hayatı mı dersin, kimi düşündüğümü dersin her şey.

onlar lazım değil acaba bize karşı hislerini onlarda bizim gibi buraya yazıyormu mesela hoşlandığım kız iki dakika arama yapsa burdakilerin hepsini bulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

quote:

onlar lazım değil acaba bize karşı hislerini onlarda bizim gibi buraya yazıyormu mesela hoşlandığım kız iki dakika arama yapsa burdakilerin hepsini bulur

Yazıyor hacı bir keresinde denk gelmiştim hatta sevdiğim bir erkek var bana yüz vermiyor diye konu açmıştı içeriğide uzunda aklımda kalanı benimle ilgilenmesi için ne yapabilirim diye soruyordu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

quote:

Yazıyor hacı bir keresinde denk gelmiştim hatta sevdiğim bir erkek var bana yüz vermiyor diye konu açmıştı içeriğide uzunda aklımda kalanı benimle ilgilenmesi için ne yapabilirim diye soruyordu.

forumları çok karışık kendimi kaybettim bir ara aradığımı bulamam orda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.