Puan vermece diye bi oyun oynardık beyler sokakta çocukken,orta açardı yetenekli birisi,içeriye 5-6 kişi girerdi gol atmaya çalışırdı,ilk 10 gol atan şampiyon olurdu,hareketler falan 2 gol sayılırdı.
Engin cezalı olduğundan beri takım bu oyunu oynuyor beyler. Orta kafa oynuyoruz,ne içeriye giren var ne ara pası,şişir topu,sağdan şişir,soldan şişir,ortala,ama topa ne vuran var,ne 10 gole ulaşıp şampiyon olan.Acaba ceza sahası dışına mayın mı koyuyorlar,ne giden var ne uğrayan.
Engin nerdesin?
Bu gibi durumlarda bireysel yetenekli futbolcular devreye girer. Birebir de adam gecip kaleye dikine gidebilen 2 futbolcumuz var. Biri Amrabat digeri ise Engin. Bir tek futbolcuyla hersey degisecek degil tabi ki fakat Engin az da olsa takimi ileriye tasiyip hareketlendiriyordu.
Aylık falan da vardı
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
Aylık falan da vardı
Kaleden kaleye vardı
quote:
Orijinalden alıntı: «WhiSKy»
Bu gibi durumlarda bireysel yetenekli futbolcular devreye girer. Birebir de adam gecip kaleye dikine gidebilen 2 futbolcumuz var. Biri Amrabat digeri ise Engin. Bir tek futbolcuyla hersey degisecek degil tabi ki fakat Engin az da olsa takimi ileriye tasiyip hareketlendiriyordu.
Galatasaray-Braga Galatasaray-Ordu Galatasaray-GB
3 maçta da orta kafa oynadık,ayrıca şu pislik şey bizden milli takıma da bulaştı,onlarda orta kafa oynuyorlar.
quote:
Aylık falan da vardı
Yok bizimkilerin oyunu Alman kaleye benziyor,topu kaldırır havalandırır kafayla gol atmaya çalışırdık,kafayla atınca 3 sayılırdı.
Ama biz atardık,misal ben güzel kafacıydım,bide hakan şükür vardı havada asılı kalırdı,bide burak var dağlara taşlara atan.
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
Aylık falan da vardı
Alman kale de oynardik. İlk cikan anne, sonra kiz kardes, erkek kardes en son kalan Baba oluyordu
quote:
Orijinalden alıntı: Bırak Zaman Aksın
quote:
Orijinalden alıntı: «WhiSKy»
Galatasaray-Braga Galatasaray-Ordu Galatasaray-GB
3 maçta da orta kafa oynadık,ayrıca şu pislik şey bizden milli takıma da bulaştı,onlarda orta kafa oynuyorlar.
quote:
Aylık falan da vardı
Yok bizimkilerin oyunu Alman kaleye benziyor,topu kaldırır havalandırır kafayla gol atmaya çalışırdık,kafayla atınca 3 sayılırdı.
Ama biz atardık,misal ben güzel kafacıydım,bide hakan şükür vardı havada asılı kalırdı,bide burak var dağlara taşlara atan.
Biz de kafa golu atacak tek Melo var. Kafa vuruslarindan cok net belli oluyor sert ve isabetli vurdugu. Digerleri hava toplarinda neredeyse yok. Melo da mevkisi geregi her pozisyonda cikip kafa atacak hali yok. Bizde Hakan Sukur ve Jardel den sonra kafa golu atan oyuncu daha gelmedi. Adamlar ayakla vurmus gibi sert vururdu kafa toplarina.
Biz de kafa golu atacak tek Melo var. Kafa vuruslarindan cok net belli oluyor sert ve isabetli vurdugu. Digerleri hava toplarinda neredeyse yok. Melo da mevkisi geregi her pozisyonda cikip kafa atacak hali yok. Bizde Hakan Sukur ve Jardel den sonra kafa golu atan oyuncu daha gelmedi. Adamlar ayakla vurmus gibi sert vururdu kafa toplarina.
Katılıyorum,peki şöyle sorayım şu soruyu; Niçin kafa toplarına vuracak,vuracak demeyelimde değerlendirecek oyuncular kısıtlıyken devamlı orta kafa oynuyoruz,niçin ara pası oynamıyoruz biz,her topu sağa ya da sola atıp içeri şişiriyoruz,bunu terim niçin göremiyor? Ya da görüyorda bu oyunda ısrar mı ediyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Bırak Zaman Aksın
quote:
Katılıyorum,peki şöyle sorayım şu soruyu; Niçin kafa toplarına vuracak,vuracak demeyelimde değerlendirecek oyuncular kısıtlıyken devamlı orta kafa oynuyoruz,niçin ara pası oynamıyoruz biz,her topu sağa ya da sola atıp içeri şişiriyoruz,bunu terim niçin göremiyor? Ya da görüyorda bu oyunda ısrar mı ediyor?
Bence bu planli yapilan bir olay degil. Erken gol atip maci kopartsak daha rahat oynayacagiz ama hep geriye dusup one gecme cabasi, bazen de asilamayan kati defanslar sonrasi takim gol bulamayinca ve zaman ilerledikce takim baski altina girip topu sisirmeye basliyor, karambole gol atmaya calisiyorlar. Bir tek Selcuk adam gibi ara paslari atiyor diger futbolcular binde bir, adam gecip ceza sahasina girebilende Amrabat ve Engin var baskada yok. Dedigim gibi takim skor avantajini yakaladigi zaman ayaga pas yapmaya ve rahat oynamaya basliyor. Diger turlu takimda garip bir panik havasi olusuyor.
Puan vermece o değil yav.
5-6 velet kaleye geçer, mahallenin devesi de her kaleciye gol yiyinceye şut çeker. Kurtardıklarını da göz önüne alarak puan verir, aynen böyleydi. Bacak arasından yediğinde puanın sıfırlanıyodu galiba tam hatırlamıyorum
Sektirin beyler sonum..
quote:
Orijinalden alıntı: Amaranto
Puan vermece o değil yav.
5-6 velet kaleye geçer, mahallenin devesi de her kaleciye gol yiyinceye şut çeker. Kurtardıklarını da göz önüne alarak puan verir, aynen böyleydi. Bacak arasından yediğinde puanın sıfırlanıyodu galiba tam hatırlamıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme